Bu yatak sahnesi sanki olmadı bu bölüm? Ayrıca Doğa’nın bu saç stilini 23. Bölüm görmedik, yeni bölüm fragmanında var.23. BÖLÜM FRAGMANI - 2
“Kıvılcım, sanki bir süre görüşmesek iyi olacak!”💔#KızılcıkŞerbeti 23. bölüm 2. fragmanımız yayında.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 11, 2023
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz.📣 pic.twitter.com/BXnKglKTlF
Evet ben de saçıyla ilgili tedavi gördüğünü okumuştum, dizinin konusu müsait olduğundan senaryoya eklemişler kapanmasınıBu yatak sahnesi sanki olmadı bu bölüm? Ayrıca Doğa’nın bu saç stilini 23. Bölüm görmedik, yeni bölüm fragmanında var.
Bu arada Nilay kapandığından beri dizide hep başı kapalı. Evde kimseler yokkende öyle gezmesi dikkatimi çekti. Instagram hesabına baktım, son hallerindede peruk var. @offensive saçı ile alakalı bir problemi var galiba. Dizidede son zamanlar peruk takıp sonra kapanmıştı
Nursema & Umut sonrası yeni favori çiftim.
![]()
Kaptı parlağı ecünnü görgüsüzler gibi selfie yapmış hemen. 😱Nursema & Umut sonrası yeni favori çiftim.
![]()
"Ben senden izin almıyorum!" #KızılcıkŞerbeti'nin yeni fragmanı yayında. @kizilcikshowtv @GoldYapim pic.twitter.com/5oMroYANNn
— Show TV (@ShowTV) May 1, 2023
Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncuları Ceren Karakoç ve Serkan Tınmaz sorularınızı yanıtlamak için çok yakında Onedio’da! 🤩 Merak ettiğin her şeyi #SerkanveCereneSorum hashtagiyle paylaş, onlar yanıtlasın! pic.twitter.com/luZYnt5H8p
— Onedio (@onediocom) May 5, 2023
Ayyyyyy nilayy bardağı alıp yere atsaydın bardakla vurmak ne ya ölcem ıahsoaksosaplz #KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/cM0D2CnvI5
— ʟᴇʏɴᴀ꙳ (@leynalebedeva) May 5, 2023
Odaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.Ay bu nasıl sahne flash TV mi
Ayyyyyy nilayy bardağı alıp yere atsaydın bardakla vurmak ne ya ölcem ıahsoaksosaplz #KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/cM0D2CnvI5
— ʟᴇʏɴᴀ꙳ (@leynalebedeva) May 5, 2023
Nilay kadar karikatü bir karakter olamaz zorlama boşunaOdaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.![]()
Nilay zaten karikatür olması için yapılan bir karakter oradaki gibi başrol değil.Nilay kadar karikatü bir karakter olamaz zorlama boşuna![]()
Odaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.![]()
"Ben böyle olsun istemedim..."#KızılcıkŞerbeti'nin yeni bölüm fragmanı yayında! @kizilcikshowtv @GoldYapim pic.twitter.com/iDEO5wVTBW
— Show TV (@ShowTV) May 5, 2023
Evet çünkü Nilay kraliçeye haksızlık.Nilayla Seyranı karşılaştıramazsın ya
Umarım Doğa bir an önce Fatih'in şerefsizliğini öğrenir ve boşanırken donuna kadar alıp sürüm sürüm süründürür.
------
Evet çünkü Nilay kraliçeye haksızlık.![]()
Hahahahahahahahaha gece gece sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.Valla asıl kraliçe Seyran![]()
Hahahahahahahahaha gece gece sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karısının elbisesi dar diye kavga ettikten 3 saat sonra muhafazakar erkekler pic.twitter.com/itx4Qm1mbk
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) May 5, 2023