batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Aynen parası güzel hayırlısıyla güzel para biriktirirsinÇok teşekkür ederim, amin inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim 🙏 Duygularımız karşılıklı, seneye iyi yerlerde olman dileğiyle
Çok teşekkür ederim, valla parası güzel diyorlar
Çok teşekkür ederim, gelince muhakkak sohbet edelimHayırlı tezkereler senle fazla konuşmadık pek umarım 1 yıl sonra ikimizde forumda oluruz daha çok sohbet ederiz. Mümkün olduğunca rahat geçer inşallah.
Çok teşekkür ederim , amin 🙏 😀Hayırlı tezkereler Hayrettin, güle güle git güle güle gel
İnşallah bitirmem oradaAynen parası güzel hayırlısıyla güzel para biriktirirsin
Paraları oralarda ecünnülerle yeme de... @xemrexxxÇok teşekkür ederim, gelince muhakkak sohbet edelim
------
Çok teşekkür ederim , amin 🙏 😀
İnşallah bitirmem orada
KYK borcumu ödeyecek kadar kenara atsam yeterParaları oralarda ecünnülerle yeme de... @xemrexxx
1 seneye ölmezsek sohbet edilecekler listesine benide alabilirsinÇok teşekkür ederim, gelince muhakkak sohbet edelim
Heh öyle işte, sakın tahriklere kapılma. Gerekli parayı al, 5 kuruş harcama kimse için.KYK borcumu ödeyecek kadar kenara atsam yeter
Gönlü Hadise'yle beraber olduğu sürece no problem.Haberim vardı zaten. Hayırlı teskereler tekrardan. Kısa sürede geri dönersin inşallah. @hayret bi şey
@slhttnmtl bu duruma çok üzülmüştür. Kötü bi' tesadüf oldu onun açısından.
Muhakkak 😀1 seneye ölmezsek sohbet edilecekler listesine benide alabilirsin
------
Tanışırız hem iyi olur
------
Tanışırız hem iyi olur
Sırf bunlar için başvuru yapmıştım, senden de duymak iyice rahatlattı beni Ama yoğun olursa ben kesin foruma girmeyi unuturum Kendimi bildiğimden direkt veda zamanı yazdım Çok teşekkür ederim
Sınıf: Bakım yazıyor. Sanırım Otomotiv Mühendisi olduğum için direkt o sınıfa almışlar. Meslekçi oluyoruz sanırım değil mi?Zorlu bir yere düşmezsen aşırı rahat edersin. En azından hafta sonu tatil, saat 5'ten sonra istediğin yere çıkıp gidebiliyorsun. Bunlar olmasa bile çok iyi maaş alıyorsun, daha ne olsun. Tabii bunların hepsi acemilikten sonra. Önce biraz sürünmek gerek.
Meslekçi olarak mı gidiyorsun? Belli mi o?
Sanırım. Meslekçi daha iyi. 1 ay acemilik yapıyorsun bildiğim kadarıyla.Sınıf: Bakım yazıyor. Sanırım Otomotiv Mühendisi olduğum için direkt o sınıfa almışlar. Meslekçi oluyoruz sanırım değil mi?
Sanırım. Meslekçi daha iyi. 1 ay acemilik yapıyorsun bildiğim kadarıyla.
Benim sınıftan bir arkadaş Ankara'yı istiyordu. Tercihe kalırsam Ankara seçeceğim dedi, tercihe kalamadı ama yine Ankara geldi adama. Şimdi normal çalışan gibi evine gidip geliyor işte.
Çok teşekkür ederim , amin inşallah 🙏Hayırlı tezkereler su gibi geçsin zaman. 🙏 @hayret bi şey
Çok teşekkürler, döneceğim inşallah 😀🙏Hayırlı teskereler sağ salim aramıza dönmen dileği ile ❤ @hayret bi şey
Teşekkür ederim, amin 🙏Kazasız belasız bitirip gelirsin inşallah. Hayırlı tezkereler olsun
Teşekkürler 😀Hayırlı teskereler kardeşim 😉 @hayret bi şey
Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏Askerlik görevin hayırlı olsun güle güle git güle güle gel inşallah @hayret bi şey
Teşekkür ederim, amin 🙏😀@hayret bi şey hayırlı teskereler diliyorum güle güle git gel inşAllah