Biraz mı ? Tezkeresini aldıktan sonra mesajını okur.Biraz gecikmeli oldu ama hayırlı tezkereler Hayrettin beyciğim. Sağ salim gider gelirsin inşallah. 🙏🏻 @hayret bi şey
Yok yok, bir süre sonra oralardan giriş yapacaktır mutlaka.Biraz mı ? Tezkeresini aldıktan sonra mesajını okur.![]()
Giriş yapsa da senin ruhun duymaz. Sağırlık iyice ilerlemiş.Yok yok, bir süre sonra oralardan giriş yapacaktır mutlaka.![]()
Bu nasıl bir iftiradır böyle, Allah korusun de.Giriş yapsa da senin ruhun duymaz. Sağırlık iyice ilerlemiş.![]()
Trt deki o diziyi hiç sevmedim.Gönüldağı tokatlar onu.Bu nasıl bir iftiradır böyle, Allah korusun de.Neyse @hayret bi şey'in veda konusunda yeterince boş yaptık, daha fazla kirlenmesin ortalık kalk gidelim.
![]()
Bayramın mübarek olsun.Hayırlı tezkereler özlicemHerkese merhaba 🖐 Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun🙏 Birkaç gün içerisinde askerlik görevimi tamamlamak için birliğime teslim olacağım ve 1 yıl kadar bir süre buralarda olmayacağım (1 yıl olmasının sebebi yedek subay olarak yapacak olmamdan kaynaklı) . Bir anda ortadan kayboldu durumu olmasın diye sizlerle bu durumu paylaşmak istedim.
Bazı arkadaşlarımız dışında bireysel olarak tanışmasak da forumu ve üyelerini çok seviyorum, kendinize 1 sene çok iyi bakın