Biraz mı ? Tezkeresini aldıktan sonra mesajını okur.Biraz gecikmeli oldu ama hayırlı tezkereler Hayrettin beyciğim. Sağ salim gider gelirsin inşallah. 🙏🏻 @hayret bi şey
Yok yok, bir süre sonra oralardan giriş yapacaktır mutlaka.Biraz mı ? Tezkeresini aldıktan sonra mesajını okur.
Giriş yapsa da senin ruhun duymaz. Sağırlık iyice ilerlemiş.Yok yok, bir süre sonra oralardan giriş yapacaktır mutlaka.
Bu nasıl bir iftiradır böyle, Allah korusun de. Neyse @hayret bi şey'in veda konusunda yeterince boş yaptık, daha fazla kirlenmesin ortalık kalk gidelim.Giriş yapsa da senin ruhun duymaz. Sağırlık iyice ilerlemiş.
Trt deki o diziyi hiç sevmedim.Gönüldağı tokatlar onu. Kirlenmek güzeldir. Seninle boş bile dolu gözükür.Bu nasıl bir iftiradır böyle, Allah korusun de. Neyse @hayret bi şey'in veda konusunda yeterince boş yaptık, daha fazla kirlenmesin ortalık kalk gidelim.
Bayramın mübarek olsun.Hayırlı tezkereler özlicemHerkese merhaba 🖐 Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun🙏 Birkaç gün içerisinde askerlik görevimi tamamlamak için birliğime teslim olacağım ve 1 yıl kadar bir süre buralarda olmayacağım (1 yıl olmasının sebebi yedek subay olarak yapacak olmamdan kaynaklı) . Bir anda ortadan kayboldu durumu olmasın diye sizlerle bu durumu paylaşmak istedim.
Bazı arkadaşlarımız dışında bireysel olarak tanışmasak da forumu ve üyelerini çok seviyorum, kendinize 1 sene çok iyi bakın