Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hayırlı tezkereler. Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel İnşAllah. 2022'de görüşürüz 👋🏻
Hayırlı tezkereler, umarım güzel bir yere düşersin
hayırlı teskereler diliyorum 🤗
Çok teşekkürler, 2022'de görüşürüzHayırlı tezkereler. Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel İnşAllah. 2022'de görüşürüz 👋🏻
Rica ederim ne demek, ben teşekkür ederim umarım öyle olurÇok teşekkür ederim 🙏 Duygularımız karşılıklı, seneye iyi yerlerde olman dileğiyle
Senin gibi Maltepe de yapmıyor askerlikte bile şike yapıp en kolay yere düşmüştün seni musicsurvivordan atmalı @kerem @Dosi @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @mrt-06 @serhattGüle güle git gel Hayro Hayırlı tezkereler şimdiden.
Ben Kıbrıs'ta yaptım zatenSenin gibi Maltepe de yapmıyor askerlikte bile şike yapıp en kolay yere düşmüştün seni musicsurvivordan atmalı @kerem @Dosi @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @mrt-06 @serhatt
Vay beee İstanbul demek...Senin gibi Maltepe de yapmıyor askerlikte bile şike yapıp en kolay yere düşmüştün seni musicsurvivordan atmalı @kerem @Dosi @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @mrt-06 @serhatt
Acemilik 20 gün ordaydım onu biliyor sadece Kıbrıstaydım ustadaVay beee İstanbul demek...
Şanlıurfa Merkez 52 derecede bitirdik zamanında.
Menajerimi Ara'dan sonra sen de gidiyorsun demek. Neyse hayırlı tezkereler diliyorum ve şimdiden en kısa zamanda aramıza döneceğin günü bekliyorum. En büyük asker bizim asker. @hayret bi şey
Teşekkür ederim 🙏Hayırlı tezkereler
Çok teşekkür ederim, sende kendine çok iyi bak Perran Kutman iyi bir proje ile döner umarım bu ara dönemde, sende doya doya izlersinHayrettincim hayırlı tezkereler. Kendine çok iyi bak dostum.
Güle güle git gel Hayro Hayırlı tezkereler şimdiden.
İnşallah kardeşimDönünce Canan Ergüder'li projeleri yorumlarız senle merak etme Çok teşekkür ederim 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Çok teşekkür ederim, sende kendine çok iyi bak Perran Kutman iyi bir proje ile döner umarım bu ara dönemde, sende doya doya izlersin
Deniz beyciğimiz, gururumuz Çok teşekkür ederim, ben dönene kadar rakiplerine fark atmanı bekliyorum Özellikle herkesle kavga eden hanımefendiyi tamamen ekarte edip sektörün bir numaralı ismi olman dileğiyle 🙏
Acemilik 20 gün ordaydım onu biliyor sadece Kıbrıstaydım ustada
Sanki hakkariden bahsediyorVay beee İstanbul demek...
Şanlıurfa Merkez 52 derecede bitirdik zamanında.
Anlatsam nasılsa inanmayacaksın ne denli sert geçen bir askerliğimiz olduğunu .ssSanki hakkariden bahsediyor
Çok teşekkür ederim, muhakkak gelemeye çalışacağım Sende kendine iyi bakYolun açık olsun, umarım gönlünce olur her şey, arada bir ses ver fırsat buldukça. Kendine iyi bak. @hayret bi şey
Haberim vardı zaten. Hayırlı teskereler tekrardan. Kısa sürede geri dönersin inşallah. @hayret bi şey
@slhttnmtl bu duruma çok üzülmüştür. Kötü bi' tesadüf oldu onun açısından.