izlemeyi düşünmüyordum puanı görünceUzay ve bilim kurgu bana uzak dursun. Ancak başroldeki kadın iyiymiş.
izlemeyi düşünmüyordum puanı görünceUzay ve bilim kurgu bana uzak dursun. Ancak başroldeki kadın iyiymiş.
Hiç bi fikrim yok hacı buaralar ne dizi izleyebiliyorum ne de tvAscension hakkında duygu ve düşüncelerini alalım @OzaN @sürgünüm @xemrexxx @Forumdash bu dizi nasıldır izlenebilitesi! yüksekmidirimdb puanı pek umut vermiyor ama belki puan verenlerin hatasıdır
Konu bana uzak, kanala mesafeliyim, puanlar da kötü. İzlemek için sebep göremiyorum.Ascension hakkında duygu ve düşüncelerini alalım @OzaN @sürgünüm @xemrexxx @Forumdash bu dizi nasıldır izlenebilitesi! yüksekmidirimdb puanı pek umut vermiyor ama belki puan verenlerin hatasıdır
2.sezonu izlemedim ben ya dizi bolluğu var bi daha ne zaman başlarım bilmiyorum.Fox'un Efsane dizisi The Following 3. sezonu ile 3 Mart'ta başlayacaktır. Belki haberi açılmamıştır diye yazdım. @Forumdash @BesaleT ve izlemek isteyenler.
2.sezonu izlemedim ben ya dizi bolluğu var bi daha ne zaman başlarım bilmiyorum.
1.sezon iyiydi de 2.sezonun başları sarmadı pek.Iyy topu topu 600 dakika alacak.ss Zaten 3 bölüm izlemiştin taş çatlasa 500 dakika bence yetişirsin.Z:
1.sezon iyiydi de 2.sezonun başları sarmadı pek.
Ben pek o tip dizileri normalde de izlemiyordum bi bunu izlemiştim ama sonra ne olduysa bıraktım aslında ilk sezonda sıkı takipçisiydim ama bilmiyorum belki sonra dönerim.İkizler için bile devam edilir.
Ben pek o tip dizileri normalde de izlemiyordum bi bunu izlemiştim ama sonra ne olduysa bıraktım aslında ilk sezonda sıkı takipçisiydim ama bilmiyorum belki sonra dönerim.
ikizler dedin koşturarak geldik bişey göremeden gidiyoruzİkizler için bile devam edilir.
ikizler dedin koşturarak geldik bişey göremeden gidiyoruzneyse sağlık olsun
erkekse onları tarlayı sürmek için çifte koşturacaksın başkada bir foka yaramazlarYoo süt vermeyen erkek olanlardan.ss
erkekse onları tarlayı sürmek için çifte koşturacaksın başkada bir foka yaramazlar
Hepsini de merakla bekliyoruz. Tek Daredevil'i sevmeyeceğimden neredeyse eminim onun dışındakiler iyi çıkabilir.Netflix, Marvel’s Daredevil de dahil olmak üzere yeni dizilerinin yayın tarihlerini açıkladı.
– Unbreakable Kimmy Schmidt; 6 Mart Cuma
– Bloodline; 20 Mart Cuma
– Marvel’s Daredevil; 10 Nisan Cuma
– Grace and Frankie; 8 Mayıs Cuma
İlginç bir haber adam her sene film çekiyor bir de dizi işine girmeye kalkmış.Woody Allen dizi çekecekmiş Amazon ile anlaşmış.@OzaN
http://www.hollywoodreporter.com/news/woody-allen-create-first-tv-763275?utm_source=twitter
orda piper ın üstüne çarpı çekmişlerde konuyu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?