Shameless 11 Ocak'ta geri dönüyor! Bu da posteri.
izliyormusun diziyi ? ben 3 sezon ortalarında kaldım,
izliyorsan kaçtasın ?
Shameless 11 Ocak'ta geri dönüyor! Bu da posteri.
e2'de gözüme çarpan bir diziydi. Ara sıra bakmışlığım var bir çok dizide olduğu gibi ama izlemiyorum.izliyormusun diziyi ? ben 3 sezon ortalarında kaldım,
izliyorsan kaçtasın ?
TNT kanalı, 3.sezonunun ardından polisiye dizisi Perception'ı iptal etti.
Konuk oyuncu olacakmış The McChartys'e. Aslında başrolde oynayacağı bir dizi projesi vardı ama onaydan geçmedi herhalde.paylaşıldı mı bilmiyorum ama himym'in lily'si cbs'in yeni dizisiyle dönüyormuş
http://insidetv.ew.com/2014/11/14/a.../?hootPostID=fcaa93d768597f63bd2ad944e3787573
@OzaN @Forumdash
Konusu açılmıştı zaten onun.CBS sitcomu The Millers, kanal tarafından iptal edildi.
Forumda olmadığım zaman kaçırmışım demek ki. Bundan böyle yabancı dizi sayfalarını takip edeceğim. Sen öylemi yapıyorsun, herşeyden haberin varda.
Birkaç site takip ediyorum yeterli oluyor.Forumda olmadığım zaman kaçırmışım demek ki. Bundan böyle yabancı dizi sayfalarını takip edeceğim. Sen öylemi yapıyorsun, herşeyden haberin varda.
gotham ikinci sezon onayı daha almadımı ? dizi harika gidiyor onay almış olması lazım bence ?Birkaç site takip ediyorum yeterli oluyor.
Yok erken daha yeni sezon onayları belli olmaz ama sıkıntısı yok tabii Gotham'ın.gotham ikinci sezon onayı daha almadımı ? dizi harika gidiyor onay almış olması lazım bence ?
mesela black sails daha ikinci sezon gelmeden 3. sezon onayı aldı diyorlar gotham için neden erken olsunki ?Yok erken daha yeni sezon onayları belli olmaz ama sıkıntısı yok tabii Gotham'ın.
Kablolularda işler farklı işliyor. Onlar için reyting önemli olmadığından bir bakıma şov gösterisi olarak erkenden onaylıyorlar. Uydu kanallarında çok nadirdir yeni sezon onaylarının erken duyurulması. Galiba gelecek sezonu garanti olan sadece The Big Bang Theory var geçen yıl üç sezon için birden yenilendiği için. Onun dışında duyurulan olmadı daha.mesela black sails daha ikinci sezon gelmeden 3. sezon onayı aldı diyorlar gotham için neden erken olsunki ?
konusuna bakmıştım dizinin öyle fazla dikkat çeken sahnesi yokLongmire, Netflix tarafından kurtarılan diziler kervanına katılmış. 10 bölümlük 4. sezonu olacakmış dizinin...