izlemeyi düşünmüyordum puanı görünceUzay ve bilim kurgu bana uzak dursun. Ancak başroldeki kadın iyiymiş.
![]()
izlemeyi düşünmüyordum puanı görünceUzay ve bilim kurgu bana uzak dursun. Ancak başroldeki kadın iyiymiş.
![]()
Hiç bi fikrim yok hacı buaralar ne dizi izleyebiliyorum ne de tvAscension hakkında duygu ve düşüncelerini alalım @OzaN @sürgünüm @xemrexxx @Forumdash bu dizi nasıldır izlenebilitesi! yüksekmidirimdb puanı pek umut vermiyor ama belki puan verenlerin hatasıdır
![]()
Konu bana uzak, kanala mesafeliyim, puanlar da kötü. İzlemek için sebep göremiyorum.Ascension hakkında duygu ve düşüncelerini alalım @OzaN @sürgünüm @xemrexxx @Forumdash bu dizi nasıldır izlenebilitesi! yüksekmidirimdb puanı pek umut vermiyor ama belki puan verenlerin hatasıdır
![]()
2.sezonu izlemedim ben ya dizi bolluğu var bi daha ne zaman başlarım bilmiyorum.Fox'un Efsane dizisi The Following 3. sezonu ile 3 Mart'ta başlayacaktır. Belki haberi açılmamıştır diye yazdım. @Forumdash @BesaleT ve izlemek isteyenler.![]()
2.sezonu izlemedim ben ya dizi bolluğu var bi daha ne zaman başlarım bilmiyorum.![]()
1.sezon iyiydi de 2.sezonun başları sarmadı pek.Iyy topu topu 600 dakika alacak.ss Zaten 3 bölüm izlemiştin taş çatlasa 500 dakika bence yetişirsin.Z:
1.sezon iyiydi de 2.sezonun başları sarmadı pek.![]()
Ben pek o tip dizileri normalde de izlemiyordum bi bunu izlemiştim ama sonra ne olduysa bıraktım aslında ilk sezonda sıkı takipçisiydim ama bilmiyorum belki sonra dönerim.İkizler için bile devam edilir.
Ben pek o tip dizileri normalde de izlemiyordum bi bunu izlemiştim ama sonra ne olduysa bıraktım aslında ilk sezonda sıkı takipçisiydim ama bilmiyorum belki sonra dönerim.![]()
ikizler dedin koşturarak geldik bişey göremeden gidiyoruzİkizler için bile devam edilir.
ikizler dedin koşturarak geldik bişey göremeden gidiyoruzneyse sağlık olsun
![]()
erkekse onları tarlayı sürmek için çifte koşturacaksın başkada bir foka yaramazlarYoo süt vermeyen erkek olanlardan.ss
erkekse onları tarlayı sürmek için çifte koşturacaksın başkada bir foka yaramazlar![]()
Hepsini de merakla bekliyoruz. Tek Daredevil'i sevmeyeceğimden neredeyse eminim onun dışındakiler iyi çıkabilir.Netflix, Marvel’s Daredevil de dahil olmak üzere yeni dizilerinin yayın tarihlerini açıkladı.
– Unbreakable Kimmy Schmidt; 6 Mart Cuma
– Bloodline; 20 Mart Cuma
– Marvel’s Daredevil; 10 Nisan Cuma
– Grace and Frankie; 8 Mayıs Cuma
İlginç bir haber adam her sene film çekiyor bir de dizi işine girmeye kalkmış.Woody Allen dizi çekecekmiş Amazon ile anlaşmış.@OzaN
http://www.hollywoodreporter.com/news/woody-allen-create-first-tv-763275?utm_source=twitter
![]()
orda piper ın üstüne çarpı çekmişlerde konuyu anlamadım