Bizden umudu okadar kesmiş 3 gündür aynı bölümleri izliyor nasılsa yetişemezlerBen DARK'ın 2 bölümünü de devirdim bileDün hiç bişey anlamamiştim modumda değildi. İlk bölümle yeniden izledim 1 ve 2'yi
Bizden umudu okadar kesmiş 3 gündür aynı bölümleri izliyor nasılsa yetişemezlerBen DARK'ın 2 bölümünü de devirdim bileDün hiç bişey anlamamiştim modumda değildi. İlk bölümle yeniden izledim 1 ve 2'yi
8.Bölüm 9 u da gece izlerimS03 - B08-09
Yaa aptal sarişin kadın öldü öffSanırım güzel anıcaz. Çünkü yaptiği son hareketleri Jessica bile onayladıBu bölüm çok bişey olmadı. Jessica delilleri yok etti, jessica polisi öldürmekle suçlanıyor filan. Son bölümde tüm suç karıya kalırsa şaşmam
En azından tek izlemiyorsun yani9.Bölüm @Harunnn60 diziye başlamadan eleştirildi bu sezon diyordu ben bu kadar kötü bir sezon beklemiyordum inanılmaz kötü bir sezon ve şu sarısın ecünnü yüzünden nasıl rezil ettiler diziyi anlam veremiyorum@Forumdash
Göze batıcanı düşünüyordum ama diziyi resmen işkenceye döndürdü şu kız yüzünden işkence işliyoruz resmen düşman desen hayal kırıklığı kı düşmanda denmez onaJessicanın başı derte girdi onun dısında bölümden de bişi anlamadım
En çok övdüğüm en anlasılır beyin yakan dizi diyordum sapıttılarmı yoksa 😱😱😱 @MasacRENeyseki bölüm az kalmişDark'ı nasıl izlicen bakalım
Bu arada @Harunnn60 6 yı izledim 7 yi izledim diyip gidiyorEn azından tek izlemiyorsun yani
Hiç ugraşmasın finali izledim desin o zamanBu arada @Harunnn60 6 yı izledim 7 yi izledim diyip gidiyorBölüm yorumları bu şekilde olmaya basladı yarında 8 i izledim der gider
Dizi ve filmlerde destere sen ben uyumumuz bir başkaydı3-4 tane ortak dizimiz var ama ilkkez @kerem le eş zamanlı dizi izlicem (güya)
Ne zaman gelecekse artıkDizi ve filmlerde destere sen ben uyumumuz bir başkaydı
Bende yatacam cicili bicili rüyalarNe zaman gelecekse artıkNeyse bacım saat 4 olmuş ben uyumaya @destere olsaydı bu saatte damlardısize iyi geceler
Aaaa geçmiş olsun cnm
Ben zaten 5 de seni bekliyorum sen yetişene kadar daha izlemem
Dün gece çok kötüydüm aşırı derece de
Aferin çiko şunu ilgi goster azıcık sonra kafayı yiyorSen hediye verme ama ben yine de geçmiş olsun diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?