Tekrardan iyileştim arkadaşlar ciddi bir hastalık geçirdim ama aranızdayım @Forumdash @Çiğdem
Yorum yapamaması daha iyi aslında @Forumdash abicim Yorumları çok pis oluyor uyarayım2. Bölümü izledikten sonra öyle bir uyku bastırdı ki yorum yapamadım. Birazdan yaparım.
Azimle seni bekledim vlla @kerem beklemedi ilgide göstermedi hemen ifşa edeyim @Forumdash ın zaten gitme bahanesi var @MasacRE i beklettim oda kaçmak üzereTekrardan iyileştim arkadaşlar ciddi bir hastalık geçirdim ama aranızdayım @Forumdash @Çiğdem
Bu kızın sahnelerinde insan çıldırıyor hele süperkahraman sohbetlerinde yanı bu kadar kötü olucanı tahmin etmiyordum bende @Forumdash3x9
Dizi de ciddi bir düşüş var ama son bölümlerde heyecan artar, şu 13 bölüm saçmalığı bu diziye zarar veriyor, 10 bölüm kafi..
Hadi Jessica işin içinden çık bakalım Kaldın öyle
@Çiğdem @Forumdash
Ecünnüleri tamamladım, bu gece başlıyorum Dark'aAzimle seni bekledim vlla @kerem beklemedi ilgide göstermedi hemen ifşa edeyim @Forumdash ın zaten gitme bahanesi var @MasacRE i beklettim oda kaçmak üzere
Yarın bitiriyoruz diziyi Cumartesi yanı hafta sonuna bismillah deriz @Harunnn60 ile bizdeEcünnüleri tamamladım, bu gece başlıyorum Dark'a
@Forumdash abicim pancar motorunu açıyor sen ilk bölüme bakarken o diziyi bitiriyorSen kendine bak satıcı herif, hiç bizi beklemek yok zaten
Hele şükürYarın bitiriyoruz diziyi Cumartesi yanı hafta sonuna bismillah deriz @Harunnn60 ile bizde
Bu kızın sahnelerinde insan çıldırıyor hele süperkahraman sohbetlerinde yanı bu kadar kötü olucanı tahmin etmiyordum bende @Forumdash
Bir buna bak birde Deredevile zaten ona yazık oldu hepsi bitsede o devam etseydi
Gün kararlaştirip izlememek senin hayat biçimin olmuş @Çiğdem @Harunnn60Sen kendine bak satıcı herif, hiç bizi beklemek yok zaten
Oda gözümden düşmüştü Aslında Jessica dısında gözümden düşmeyen kalmadı Jessicayada alıstımız için @Harunnn60Senin hamburgerci de suprkahraman olmak istiyordu onu napcaz
Gün kararlaştirip izlememek senin hayat biçimin olmuş @Çiğdem @Harunnn60
Bidene O bidene şu ağlamaklı halleri içimi eritti zatenOda gözümden düşmüştü Aslında Jessica dısında gözümden düşmeyen kalmadı Jessicayada alıstımız için @Harunnn60
@MasacRE in de seninde @Maskeli Fedai de hepinizinSenin hamburgerci de suprkahraman olmak istiyordu onu napcaz
Ben naptım beee @destere nin beni zorlamasına gerek yoktu zaten ben kendim izlerim@MasacRE in de seninde @Maskeli Fedai de hepinizinHakkından fok başkan geliyordu sizi bize uyarak dizi izlettiriyordu
Bize uyarak izliyordun böyle tek basına değilBen naptım beee @destere nin beni zorlamasına gerek yoktu zaten ben kendim izlerim
Senin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuşSenin hamburgerci de suprkahraman olmak istiyordu onu napcaz
Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun@MasacRE in de seninde @Maskeli Fedai de hepinizinHakkından fok başkan geliyordu sizi bize uyarak dizi izlettiriyordu
Muhafız için sözleşmedik mi????? ben bile unuttum ne kadar ertelettiğini beeSenin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş
Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun
Ertelemişsem bir sebebi vardır mutlakaMuhafız için sözleşmedik mi????? ben bile unuttum ne kadar ertelettiğini bee