Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

3x9

Dizi de ciddi bir düşüş var ama son bölümlerde heyecan artar, şu 13 bölüm saçmalığı bu diziye zarar veriyor, 10 bölüm kafi..

Hadi Jessica işin içinden çık bakalım :A Kaldın öyle :A

@Çiğdem @Forumdash
Bu kızın sahnelerinde insan çıldırıyor hele süperkahraman sohbetlerinde yanı bu kadar kötü olucanı tahmin etmiyordum bende :A @Forumdash

Bir buna bak birde Deredevile zaten ona yazık oldu hepsi bitsede o devam etseydi :( :( :(

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bilemiyorum ilk kez bi yola cıktım @kerem 'le. Eski bi arkadaşim vardı "kişiyi en iyi yola cıktıgında tanırsın" diyordu:A Hiç iyi izlenim bırakmyacak sanırım aynı kütük reyiz @MasacRE gibi:A
Sen kendine bak satıcı herif, hiç bizi beklemek yok zaten :A

Bu kızın sahnelerinde insan çıldırıyor hele süperkahraman sohbetlerinde yanı bu kadar kötü olucanı tahmin etmiyordum bende :A @Forumdash

Bir buna bak birde Deredevile zaten ona yazık oldu hepsi bitsede o devam etseydi :( :( :(

Senin hamburgerci de suprkahraman olmak istiyordu onu napcaz :F
Sen kendine bak satıcı herif, hiç bizi beklemek yok zaten :A
Gün kararlaştirip izlememek senin hayat biçimin olmuş:A @Çiğdem @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Senin hamburgerci de suprkahraman olmak istiyordu onu napcaz :F

Gün kararlaştirip izlememek senin hayat biçimin olmuş:A @Çiğdem @Harunnn60
Senin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş :A
@MasacRE in de seninde @Maskeli Fedai de hepinizin
Hakkından fok başkan geliyordu sizi bize uyarak dizi izlettiriyordu :( :( :(
Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun :A

Senin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş :A

Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun :A
Muhafız için sözleşmedik mi????? ben bile unuttum ne kadar ertelettiğini bee:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE