Bizden umudu okadar kesmiş 3 gündür aynı bölümleri izliyor nasılsa yetişemezler @Harunnn60Ben DARK'ın 2 bölümünü de devirdim bile Dün hiç bişey anlamamiştim modumda değildi. İlk bölümle yeniden izledim 1 ve 2'yi
Bizden umudu okadar kesmiş 3 gündür aynı bölümleri izliyor nasılsa yetişemezler @Harunnn60Ben DARK'ın 2 bölümünü de devirdim bile Dün hiç bişey anlamamiştim modumda değildi. İlk bölümle yeniden izledim 1 ve 2'yi
8.Bölüm 9 u da gece izlerim @Harunnn60S03 - B08-09
Yaa aptal sarişin kadın öldü öff Sanırım güzel anıcaz. Çünkü yaptiği son hareketleri Jessica bile onayladıBu bölüm çok bişey olmadı. Jessica delilleri yok etti, jessica polisi öldürmekle suçlanıyor filan. Son bölümde tüm suç karıya kalırsa şaşmam
En azından tek izlemiyorsun yani9.Bölüm @Harunnn60 diziye başlamadan eleştirildi bu sezon diyordu ben bu kadar kötü bir sezon beklemiyordum inanılmaz kötü bir sezon ve şu sarısın ecünnü yüzünden nasıl rezil ettiler diziyi anlam veremiyorum @Forumdash
Göze batıcanı düşünüyordum ama diziyi resmen işkenceye döndürdü şu kız yüzünden işkence işliyoruz resmen düşman desen hayal kırıklığı kı düşmanda denmez ona Jessicanın başı derte girdi onun dısında bölümden de bişi anlamadım
Tek baksam yarım kalabilirmiş @Harunnn60En azından tek izlemiyorsun yani
Neyseki bölüm az kalmiş Dark'ı nasıl izlicen bakalımTek baksam yarım kalabilirmiş @Harunnn60
En çok övdüğüm en anlasılır beyin yakan dizi diyordum sapıttılarmı yoksa 😱😱😱 @MasacRENeyseki bölüm az kalmiş Dark'ı nasıl izlicen bakalım
Yok sapıtma değil de ağır ya o yuzden @kerem cevap verecek diye beklıyoruz işte
Bu arada @Harunnn60 6 yı izledim 7 yi izledim diyip gidiyor Bölüm yorumları bu şekilde olmaya basladı yarında 8 i izledim der giderEn azından tek izlemiyorsun yani
Hiç ugraşmasın finali izledim desin o zamanBu arada @Harunnn60 6 yı izledim 7 yi izledim diyip gidiyor Bölüm yorumları bu şekilde olmaya basladı yarında 8 i izledim der gider
Dizi ve filmlerde destere sen ben uyumumuz bir başkaydı3-4 tane ortak dizimiz var ama ilkkez @kerem le eş zamanlı dizi izlicem (güya)
Ne zaman gelecekse artık Neyse bacım saat 4 olmuş ben uyumaya @destere olsaydı bu saatte damlardı size iyi gecelerDizi ve filmlerde destere sen ben uyumumuz bir başkaydı
Bende yatacam cicili bicili rüyalarNe zaman gelecekse artık Neyse bacım saat 4 olmuş ben uyumaya @destere olsaydı bu saatte damlardı size iyi geceler
Aaaa geçmiş olsun cnm
Ben zaten 5 de seni bekliyorum sen yetişene kadar daha izlemem
Dün gece çok kötüydüm aşırı derece de
Aferin çiko şunu ilgi goster azıcık sonra kafayı yiyorSen hediye verme ama ben yine de geçmiş olsun diyeyim