Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

S03 - B08-09

Yaa aptal sarişin kadın öldü öff:( Sanırım güzel anıcaz. Çünkü yaptiği son hareketleri Jessica bile onayladı:(
Bu bölüm çok bişey olmadı. Jessica delilleri yok etti, jessica polisi öldürmekle suçlanıyor filan. Son bölümde tüm suç karıya kalırsa şaşmam:T
8.Bölüm 9 u da gece izlerim :A @Harunnn60
Son sahneler güzeldi başları sıkıcıydı şu sarıcın ecünnüye katlanamıyorum :( Annesi yerine o ölseydi ayrıca bu düşman sıradan bir adam olunca hiç çekici değil malesef sezon iyi gitmiyor :(

• Harika
Reactions: Forumdash
9.Bölüm @Harunnn60 diziye başlamadan eleştirildi bu sezon diyordu ben bu kadar kötü bir sezon beklemiyordum inanılmaz kötü bir sezon ve şu sarısın ecünnü yüzünden nasıl rezil ettiler diziyi anlam veremiyorum :( :( :( @Forumdash

Göze batıcanı düşünüyordum ama diziyi resmen işkenceye döndürdü şu kız yüzünden işkence işliyoruz resmen düşman desen hayal kırıklığı kı düşmanda denmez ona :A Jessicanın başı derte girdi onun dısında bölümden de bişi anlamadım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
9.Bölüm @Harunnn60 diziye başlamadan eleştirildi bu sezon diyordu ben bu kadar kötü bir sezon beklemiyordum inanılmaz kötü bir sezon ve şu sarısın ecünnü yüzünden nasıl rezil ettiler diziyi anlam veremiyorum :( :( :( @Forumdash

Göze batıcanı düşünüyordum ama diziyi resmen işkenceye döndürdü şu kız yüzünden işkence işliyoruz resmen düşman desen hayal kırıklığı kı düşmanda denmez ona :A Jessicanın başı derte girdi onun dısında bölümden de bişi anlamadım :A :A :A
En azından tek izlemiyorsun yani:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem