Yoktu "elim gitmıyor" diyordunErtelemişsem bir sebebi vardır mutlaka![]()
Yoktu "elim gitmıyor" diyordunErtelemişsem bir sebebi vardır mutlaka![]()
Ama ben onu dediğimde siz zaten izlemiştiniz, o saatten sonra izlemeye başlasam ne olacaktı. Ben de tamamen erteledimYoktu "elim gitmıyor" diyordun![]()
Yahu cumaları düşmüyor mu dizi zaten. Bi hafta sonraki cuma başlayacaktik diziye. Sen ertlemeye kalktın yıneAma ben onu dediğimde siz zaten izlemiştiniz, o saatten sonra izlemeye başlasam ne olacaktı. Ben de tamamen erteledim![]()
İlk başta sen ertelemiştin, sonra da benim için engel çıkmıştı ben ertelemiştim izlemeyiYahu cumaları düşmüyor mu dizi zaten. Bi hafta sonraki cuma başlayacaktik diziye. Sen ertlemeye kalktın yıne![]()
Ben ne diyorumİlk başta sen ertelemiştin, sonra da benim için engel çıkmıştı ben ertelemiştim izlemeyi![]()
Tamam işte haftaya izleriz dedik ama işim çıktı izleyemedim sonuç olarak olur böyle şeylerBen ne diyorumSonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim
@Çiğdem
10. 11 Sarısın ecünnüyle geçiyor boş boş bölümler @Harunnn60 gibi yapıp bu sefer yorum yapamıcamS03 - B10-11
Cenaze töreniyle geçti bölümResmen 7-8-9-10.bölümün özetiydi. Patsy'nin kücüklüğüyle işlenmişAman Allah'ım Patsy nasıl bu canavar hale dönüştü demek istemişler ama mimik bile kıpırdamadı diyim
O derece mzdaribim bölümden
@Çiğdem @Harunnn60
Ben ne diyorumSonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim
@Çiğdem
@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyorTamam işte haftaya izleriz dedik ama işim çıktı izleyemedim sonuç olarak olur böyle şeyler![]()
Aaaa ömrü hayatımda hiçbir canlı benden küfür duymadıSenin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş
Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun![]()
Neşelisin@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyor
@MasacRE de kötü bir huyu var dizi izleyecez anlaşıyoruz biz bitirdikten sonra izlemeye başlıyor![]()
![]()
Punisher gibi @Harunnn60
![]()
![]()
![]()
Biri biz başlamadan bitirir diğeride biz bitirince başlar al birini vur ötekine birde laf dalası ediyorlar @MasacRE @ForumdashNeşelisin![]()
Bu sayfa iyice karıştı yaBiri biz başlamadan bitirir diğeride biz bitirince başlar al birini vur ötekine birde laf dalası ediyorlar @MasacRE @Forumdash![]()
![]()
![]()
Sarısın ecünnü yüzünden pnumu yorumlucazBu sayfa iyice karıştı yayorumları okuyorum herkes ayrı kafada
![]()
izlerim bugün 2 bölüm , yarın gündüz yorum yaparım.Sarısın ecünnü yüzünden pnumu yorumlucaz![]()
![]()
Hadi kaldı son 2 bölüm yarın bitiriyorum ben hafta sonuna darka geçelim![]()
![]()
@MasacRE @Forumdash @kerem
Sen önce , öncelik şeyini unutmada gerisi olur elbetizlerim bugün 2 bölüm , yarın gündüz yorum yaparım.![]()
özelden yaz anlamadımSen önce , öncelik şeyini unutmada gerisi olur elbet![]()
Dizi mizi izlenir diyorum sen öncelik yapacanı yap önce yarın beni ilk o ilgilendiriyorözelden yaz anlamadım![]()
saf halim tatlı oluyor..🙄 🙄Dizi mizi izlenir diyorum sen öncelik yapacanı yap önce yarın beni ilk o ilgilendiriyor![]()
Sende benden daha saf oluyorsun oldun mu![]()
![]()
![]()
Rahmetliye sataşman daha tatlısaf halim tatlı oluyor..🙄 🙄