Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

S03 - B10-11

Cenaze töreniyle geçti bölüm:T:
Resmen 7-8-9-10.bölümün özetiydi. Patsy'nin kücüklüğüyle işlenmiş:F Aman Allah'ım Patsy nasıl bu canavar hale dönüştü demek istemişler ama mimik bile kıpırdamadı diyim :F O derece mzdaribim bölümden:(

@Çiğdem @Harunnn60
10. 11 Sarısın ecünnüyle geçiyor boş boş bölümler @Harunnn60 gibi yapıp bu sefer yorum yapamıcam :A :A :A

Sadece şunu diyim
Jessica sarısın ecünnü yüzünden yakalanıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben ne diyorum:X Sonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim :F @Çiğdem
Tamam işte haftaya izleriz dedik ama işim çıktı izleyemedim sonuç olarak olur böyle şeyler :A
@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyor :F

@MasacRE de kötü bir huyu var dizi izleyecez anlaşıyoruz biz bitirdikten sonra izlemeye başlıyor :A :A :A Punisher gibi @Harunnn60 :F :F :F

Senin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş :A

Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun :A
Aaaa ömrü hayatımda hiçbir canlı benden küfür duymadı :bhr::bhr::bhr: @Forumdash

Bela okumayada gerek yok Allah cezanı vermiş zaten kütüğe çevirmiş seni :A :A :A