Yoktu "elim gitmıyor" diyordunErtelemişsem bir sebebi vardır mutlaka
Yoktu "elim gitmıyor" diyordunErtelemişsem bir sebebi vardır mutlaka
Ama ben onu dediğimde siz zaten izlemiştiniz, o saatten sonra izlemeye başlasam ne olacaktı. Ben de tamamen erteledimYoktu "elim gitmıyor" diyordun
Yahu cumaları düşmüyor mu dizi zaten. Bi hafta sonraki cuma başlayacaktik diziye. Sen ertlemeye kalktın yıneAma ben onu dediğimde siz zaten izlemiştiniz, o saatten sonra izlemeye başlasam ne olacaktı. Ben de tamamen erteledim
İlk başta sen ertelemiştin, sonra da benim için engel çıkmıştı ben ertelemiştim izlemeyiYahu cumaları düşmüyor mu dizi zaten. Bi hafta sonraki cuma başlayacaktik diziye. Sen ertlemeye kalktın yıne
Ben ne diyorum Sonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim @Çiğdemİlk başta sen ertelemiştin, sonra da benim için engel çıkmıştı ben ertelemiştim izlemeyi
Tamam işte haftaya izleriz dedik ama işim çıktı izleyemedim sonuç olarak olur böyle şeylerBen ne diyorum Sonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim @Çiğdem
10. 11 Sarısın ecünnüyle geçiyor boş boş bölümler @Harunnn60 gibi yapıp bu sefer yorum yapamıcamS03 - B10-11
Cenaze töreniyle geçti bölümResmen 7-8-9-10.bölümün özetiydi. Patsy'nin kücüklüğüyle işlenmiş Aman Allah'ım Patsy nasıl bu canavar hale dönüştü demek istemişler ama mimik bile kıpırdamadı diyim O derece mzdaribim bölümden
@Çiğdem @Harunnn60
Ben ne diyorum Sonraki hafta için ortak karar almiştik. Sonraki ertleme sebebin olarak senin izlediğini söylemiştim @Çiğdem
@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyorTamam işte haftaya izleriz dedik ama işim çıktı izleyemedim sonuç olarak olur böyle şeyler
Aaaa ömrü hayatımda hiçbir canlı benden küfür duymadı @ForumdashSenin hayat biçimin de hiç kimseyi takmadan tek başına pancar motoru hızıyla izlemek olmuş
Kız o nasıl bir spoiler kullanım şekli, sanki spoiler içinde bize bela okuyorsun veya küfür ediyorsun
Neşelisin@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyor
@MasacRE de kötü bir huyu var dizi izleyecez anlaşıyoruz biz bitirdikten sonra izlemeye başlıyor Punisher gibi @Harunnn60
Biri biz başlamadan bitirir diğeride biz bitirince başlar al birini vur ötekine birde laf dalası ediyorlar @MasacRE @ForumdashNeşelisin
Bu sayfa iyice karıştı ya yorumları okuyorum herkes ayrı kafadaBiri biz başlamadan bitirir diğeride biz bitirince başlar al birini vur ötekine birde laf dalası ediyorlar @MasacRE @Forumdash
Sarısın ecünnü yüzünden pnumu yorumlucazBu sayfa iyice karıştı ya yorumları okuyorum herkes ayrı kafada
izlerim bugün 2 bölüm , yarın gündüz yorum yaparım.Sarısın ecünnü yüzünden pnumu yorumlucaz
Hadi kaldı son 2 bölüm yarın bitiriyorum ben hafta sonuna darka geçelim @MasacRE @Forumdash @kerem
Sen önce , öncelik şeyini unutmada gerisi olur elbetizlerim bugün 2 bölüm , yarın gündüz yorum yaparım.
özelden yaz anlamadımSen önce , öncelik şeyini unutmada gerisi olur elbet
Dizi mizi izlenir diyorum sen öncelik yapacanı yap önce yarın beni ilk o ilgilendiriyorözelden yaz anlamadım
saf halim tatlı oluyor..🙄 🙄Dizi mizi izlenir diyorum sen öncelik yapacanı yap önce yarın beni ilk o ilgilendiriyor
Sende benden daha saf oluyorsun oldun mu
Rahmetliye sataşman daha tatlısaf halim tatlı oluyor..🙄 🙄
Ben hasta bir insanım ilgi bekliyorum şuan @ForumdashRahmetliye sataşman daha tatlı