Bir bölüm izleyeyim bende bugün @Harunnn60 sanırım iyileşemedi Dark oldundan az hızlanmak gerekiyor @MasacRES03 - B08-09
Yaa aptal sarişin kadın öldü öff Sanırım güzel anıcaz. Çünkü yaptiği son hareketleri Jessica bile onayladıBu bölüm çok bişey olmadı. Jessica delilleri yok etti, jessica polisi öldürmekle suçlanıyor filan. Son bölümde tüm suç karıya kalırsa şaşmam
6.Bölüm bence güzeldi tabi şu sarısın ecünnüyü saymayarak diyorumS03 - B06-07
Genel olarak bölümler zayıftı benceHamburgerci oğlanı kurtardı Jessicam daha da bişey olmadıSon sahnedeki güreş harikaydı Hem zeka savaşı var hem de fiziksel savaş. Jessica'ya aşık olmamak elde değil???
Aç şu pancar motorunu artıkBir bölüm izleyeyim bende bugün @Harunnn60 sanırım iyileşemedi Dark oldundan az hızlanmak gerekiyor @MasacRE
7.Bölümü ben beğenmedim abicimS03 - B06-07
Genel olarak bölümler zayıftı benceHamburgerci oğlanı kurtardı Jessicam daha da bişey olmadıSon sahnedeki güreş harikaydı Hem zeka savaşı var hem de fiziksel savaş. Jessica'ya aşık olmamak elde değil???
Söylersem Kimse Bilmez dizisindeki gibi olursun Bence hızlan cevabı öğrenTatmin ettimi final seni spoisiz az iki kelam et @Forumdash @Harunnn60
İzleyelim bugün yetiştim sanaSeni bekliyoruz @MasacRE ile @Harunnn60 Pancar motorunu aç artık @Forumdash Darkıda bitiricek nerdeyse
Evet bölüm yorumlarınızı atın şuraya @Harunnn60
Evet bölüm yorumlarınızı atın şuraya @Harunnn60
@Harunnn60 Yetiştide ben duruldum bugün izleyemedimİzleyelim bugün yetiştim sana
7 Yİ izledim@Harunnn60 Yetiştide ben duruldum bugün izleyemedim
Aaa iyi ben 8 deyim zaten Yorumunu yapta yarın birlikte devam edelim 8-9 izleyelim7 Yİ izledim
yarın yaparım yatacağım birazdanAaa iyi ben 8 deyim zaten Yorumunu yapta yarın birlikte devam edelim 8-9 izleyelim
@Forumdash Abicim kızıyoryarın yaparım yatacağım birazdan
Ben DARK'ın 2 bölümünü de devirdim bile Dün hiç bişey anlamamiştim modumda değildi. İlk bölümle yeniden izledim 1 ve 2'yi@Forumdash Abicim kızıyor