@MasacRE oyunu izlese gerçekten güzel olurdu
Ve evet birlikte dizi izlemeyi özlemişim çok dizi olması iyi işte yavas yavas izleriz zaten bizim aramızda pancar motoru yok
@MasacRE oyunu izlese gerçekten güzel olurdu
Ve evet birlikte dizi izlemeyi özlemişim çok dizi olması iyi işte yavas yavas izleriz zaten bizim aramızda pancar motoru yok
Bu dizi gibi oyun valla hikayeye sen yön veriyorsunDiziyi bırakmıştım zaten, zorla döndürdünüz Oyun izlemeyi sevmiyorum ben. Oyun izleyecek olsam TWD'ye gelene kadar bir sürü izlenecek oyun var, onları izlerim
3.sezonda 12-14 yaşında olacak buda elimizde büyüdü ablası şaka makaBu sahne çok tuhaftı 😱😱😱
Ha tamam anladım. O diziyi ben demiştim izleyelim diye ama hiç başlamadım, bakarım bir araAmy Adams'ın dizisi işte adını unuttum güzel dizi ama ağır ilerliyor Sen seversin ama ağır şeyleri Ozanın tayfasından olduğuna göre @Forumdash @Çiğdem
Başlarsın başlarız listeye alalım en iyisi @Çiğdem DE izlerHa tamam anladım. O diziyi ben demiştim izleyelim diye ama hiç başlamadım, bakarım bir ara
Bazen de pancar motoru olması iyi oluyor yalnız Bak mesela Punisher'ın ilk sezonunu birkaç ayda falan anca tamamladık. 2. sezonu çıkalı kaç ay oldu hala daha izleyemedik. @Forumdash da bizle izlese böyle mi olurdu @Harunnn60@MasacRE oyunu izlese gerçekten güzel olurdu
Başlarsın başlarız listeye alalım en iyisi @Çiğdem DE izler
Şunu bitirip Darka geçelimde gerisi Allah kerim bakalımHa tamam anladım. O diziyi ben demiştim izleyelim diye ama hiç başlamadım, bakarım bir ara
TWD'nin sezon finalinde hiçbir şey olmuyor zaten, bir önceki bölümü izlemiştin ya işte gerçek sezon finali oŞunu bitirip Darka geçelimde gerisi Allah kerim bakalım
2 ayı aşkındır dizi mizi izlemiyorum twd sezon fınalı 1 bölüm duruyor
Ama tek izlemeye doyduk yanı böyle birlikte izleyince etkinlik gibi tadı çıkıyor
Yavaş gitmek iyidir bacımŞunu bitirip Darka geçelimde gerisi Allah kerim bakalım
2 ayı aşkındır dizi mizi izlemiyorum twd sezon fınalı 1 bölüm duruyor
Ama tek izlemeye doyduk yanı böyle birlikte izleyince etkinlik gibi tadı çıkıyor
Yavaş gitmek iyidir bacım
Dartkı temmuzda Punisheri ağustosta bakalım ozaman veletleride şıkıştırırsak şıkıştırırız ama papel ne zaman yayınlanıyor bilmiyorum onu ve bir iki dizi rahmetli içinde ayıralım @Harunnn60 kızacak amaTWD'nin sezon finalinde hiçbir şey olmuyor zaten, bir önceki bölümü izlemiştin ya işte gerçek sezon finali o
Hay senin rahmetine.. @Forumdash @MasacREDartkı temmuzda Punisheri ağustosta bakalım ozaman veletleride şıkıştırırsak şıkıştırırız ama papel ne zaman yayınlanıyor bilmiyorum onu ve bir iki dizi rahmetli içinde ayıralım @Harunnn60 kızacak ama
Siz Jessica'yı pancar motoru hızıyla tamamlayın, Dark gelince dalalım direk bekletmeye gerek yok Rahmetli ile de başka diziler izlenir zaten diziler bitmezDartkı temmuzda Punisheri ağustosta bakalım ozaman veletleride şıkıştırırsak şıkıştırırız ama papel ne zaman yayınlanıyor bilmiyorum onu ve bir iki dizi rahmetli içinde ayıralım @Harunnn60 kızacak ama
Daha X-MEN de izleyeceğiz @Forumdash @ÇiğdemSiz Jessica'yı pancar motoru hızıyla tamamlayın, Dark gelince dalalım direk bekletmeye gerek yok Rahmetli ile de başka diziler izlenir zaten diziler bitmez
O bir tane film sadece, gerisini izlediniz zaten sanırım bir şey olmaz ondanDaha X-MEN de izleyeceğiz @Forumdash @Çiğdem
Dartkı temmuzda Punisheri ağustosta bakalım ozaman veletleride şıkıştırırsak şıkıştırırız ama papel ne zaman yayınlanıyor bilmiyorum onu ve bir iki dizi rahmetli içinde ayıralım @Harunnn60 kızacak ama
Hadi ben kaçtım, @xemrexxx in Meryoşunu izleyeceğim, Dark gelmeden kalanları halledeyimDaha X-MEN de izleyeceğiz @Forumdash @Çiğdem
Siz Jessica'yı pancar motoru hızıyla tamamlayın, Dark gelince dalalım direk bekletmeye gerek yok Rahmetli ile de başka diziler izlenir zaten diziler bitmez
Gelince carlayacak En azından öne sizi atarımHay senin rahmetine.. @Forumdash @MasacRE