Aaa yok senle alakası yok cnm Sanırım Jessica dizisinin en boş bölümü buydu boşa gaza gelmişiz ama bu bölümü aradan çıkarmakta iyi oldu aslında @Forumdash3X2
Bir ara uykum geldi ama saatin geç olmasından da olabilir.
Bol Trishli bir bölüm izledik, yine normal değil bu kadın. @Çiğdem in tabiri ile mallamış. İlk sezonda ki halini beğeniyordum ama karakteri çok bozdular, gerçi kadına psikopatlıkta yakışıyor. Anası ile diyalogları iyiydi.
Dedektif hikayeleri de iyiydi. Oğlanın kızın içkisine bir şey atması , sonra trish'in adamı dövmesi.
Yorumlayacak bir şey gelmedi aklıma, Sonda Jessica çıktı hastanede. Jessica yı bölüm boyunca gözüm aradı bunu fark ettim..
@Çiğdem @Forumdash @destere
Bu @Harunnn60 ın sarısın mal kadını içinmi heves ettik biz ikinci bölüme dedim o düşüp kalkarkan
Ne seyrettiğimi anlamadım Aslında dizinin ikinci bölümüne son sahnede bağlandık Jessica ile 3.Bölümü direk izleseydik olurmuş mesala ben önceden ikiyi izleseydim size direk 3 e geçin derdim 1.bölümün devamı orada yani boş vakit harcadık 2.bölümü izledik ama Jessica dizisini izlemedik karışık oldu ama
Ne seyrettiğimi anlamadım Aslında dizinin ikinci bölümüne son sahnede bağlandık Jessica ile 3.Bölümü direk izleseydik olurmuş mesala ben önceden ikiyi izleseydim size direk 3 e geçin derdim 1.bölümün devamı orada yani boş vakit harcadık 2.bölümü izledik ama Jessica dizisini izlemedik karışık oldu ama