Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

3X2

Bir ara uykum geldi ama saatin geç olmasından da olabilir. :A

Bol Trishli bir bölüm izledik, yine normal değil bu kadın. :A @Çiğdem in tabiri ile mallamış. :A İlk sezonda ki halini beğeniyordum ama karakteri çok bozdular, gerçi kadına psikopatlıkta yakışıyor.:A Anası ile diyalogları iyiydi. :A

Dedektif hikayeleri de iyiydi. Oğlanın kızın içkisine bir şey atması , sonra trish'in adamı dövmesi. :A

Yorumlayacak bir şey gelmedi aklıma, Sonda Jessica çıktı hastanede. Jessica yı bölüm boyunca gözüm aradı bunu fark ettim..

@Çiğdem @Forumdash @destere
Aaa yok senle alakası yok cnm :F Sanırım Jessica dizisinin en boş bölümü buydu boşa gaza gelmişiz ama bu bölümü aradan çıkarmakta iyi oldu aslında :A :A :A @Forumdash
Bu @Harunnn60 ın sarısın mal kadını içinmi heves ettik biz ikinci bölüme dedim o düşüp kalkarkan :F

Ne seyrettiğimi anlamadım :A Aslında dizinin ikinci bölümüne son sahnede bağlandık Jessica ile :A 3.Bölümü direk izleseydik olurmuş mesala ben önceden ikiyi izleseydim size direk 3 e geçin derdim 1.bölümün devamı orada yani boş vakit harcadık 2.bölümü izledik ama Jessica dizisini izlemedik karışık oldu ama :A :A :A

S03 B02-03

İki bölümü de beğendim ama uzun uzun yorumlatacak bişey yoktu. @Çiğdem @Harunnn60

Trish'in eğitimini gördük filan derken Jessica'nın da geçmişini gördük. Ressam adamla neden nasıl ayrıldıgını gördük ki sormuştum size:F

Trish'in ezikliği yüzünden Jessica'yı o mu bıcakladi diye düşündüm. Trishi bıçaklarsa adamın adını vererek Jessica'yı yönlendirebilirdi.

Ama 3.bölüm sonunda cevabı alıyoruz. Bacımla favori görsek de adam yapmamiş ama adamı bağlayan bir olay yüzünden bıckalandiğini fark etti Jessi.

Hogart da sevişe sevişe bi hal oldu. Yaşlı teyzelerin sevişmesini ancak @xemrexxx izler :F Önerilim mi:A

Bu arada uzun zaman olmustu böyle peşpeşe gittiğimiz. Gözlerim doldu :T

S03 B02-03

İki bölümü de beğendim ama uzun uzun yorumlatacak bişey yoktu. @Çiğdem @Harunnn60

Trish'in eğitimini gördük filan derken Jessica'nın da geçmişini gördük. Ressam adamla neden nasıl ayrıldıgını gördük ki sormuştum size:F

Trish'in ezikliği yüzünden Jessica'yı o mu bıcakladi diye düşündüm. Trishi bıçaklarsa adamın adını vererek Jessica'yı yönlendirebilirdi.

Ama 3.bölüm sonunda cevabı alıyoruz. Bacımla favori görsek de adam yapmamiş ama adamı bağlayan bir olay yüzünden bıckalandiğini fark etti Jessi.

Hogart da sevişe sevişe bi hal oldu. Yaşlı teyzelerin sevişmesini ancak @xemrexxx izler :F Önerilim mi:A

Ne güzel bölüm yorumluyorsun abicim :A Yorumunu bitirince üçüncü bölümüde yorumladını fark ettim :A :A :A

@Harunnn60 ı uyarayım :F

Aaa yok senle alakası yok cnm :F Sanırım Jessica dizisinin en boş bölümü buydu boşa gaza gelmişiz ama bu bölümü aradan çıkarmakta iyi oldu aslında :A :A :A @Forumdash
Bu @Harunnn60 ın sarısın mal kadını içinmi heves ettik biz ikinci bölüme dedim o düşüp kalkarkan :F

Ne seyrettiğimi anlamadım :A Aslında dizinin ikinci bölümüne son sahnede bağlandık Jessica ile :A 3.Bölümü direk izleseydik olurmuş mesala ben önceden ikiyi izleseydim size direk 3 e geçin derdim 1.bölümün devamı orada yani boş vakit harcadık 2.bölümü izledik ama Jessica dizisini izlemedik karışık oldu ama :A :A :A
Hiç izlemesekte olurdu aslında. :F

Bende özlemişim. :( Daredevil'in 3.sezonun da sen var mıydın? O ara destere ben ve çiğdem toplu izlemiştik.. O zaman da güzel olmuştu..

Bende bir kez böyle hataya düştüm. :F @Forumdash Tek tek yorumla sen cidden. :A
İkinci bölümün içinde onun devamı olarak üçü yorumlamak ne abicim @Forumdash aklım allak bullak oldu anlayana kadar :F :F :F

2
SDDSSD

3
DSDASDAS

Şöyle yap bari aynı mesajta olucaksada bir ara destereyede bunu zar zor öğretmiştim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hiç izlemesekte olurdu aslında. :F

Bende özlemişim. :( Daredevil'in 3.sezonun da sen var mıydın? O ara destere ben ve çiğdem toplu izlemiştik.. O zaman da güzel olmuştu..
Aaa evet yabancı dizileri özellikle böyle tüm bölüm verilenleri birlikte izlemek çok keyifli oluyor 3 4 izleyelim bugün Harun yoksa bu pancar motoruna yetişemicez @Forumdash :A :A :A

• Harika
3.Bölüm vlla ilk bölümü özledimiz için sanırım güzel geldi :F Tabi sarısın ecünnünün olmasıda etkiliyor bu bölümlerin kötü olmasını @Forumdash @Harunnn60 :A :A :A
Yaaa şu sarısın ecünnüyü gebertin ayoll her sahneye gelip boş boş konusuyor sen ne kahramanısın yaa tövbe tövbe :F

Her sahneye yer vermişler boş boş konuşuyor Jessica dayanamadı bir tane çaktı uçtu gitti :F :F :F Hatırlıyorusunuz ben bunun aynısının olmasını istemiştim :F @Harunnn60 @Forumdash

Hamburgeci adamı aslında öldürmek istemiş maskeli adam bakalım nolucak

• Güldürdün
3.Bölüm vlla ilk bölümü özledimiz için sanırım güzel geldi :F Tabi sarısın ecünnünün olmasıda etkiliyor bu bölümlerin kötü olmasını @Forumdash @Harunnn60 :A :A :A
Yaaa şu sarısın ecünnüyü gebertin ayoll her sahneye gelip boş boş konusuyor sen ne kahramanısın yaa tövbe tövbe :F

Her sahneye yer vermişler boş boş konuşuyor Jessica dayanamadı bir tane çaktı uçtu gitti :F :F :F Hatırlıyorusunuz ben bunun aynısının olmasını istemiştim :F @Harunnn60 @Forumdash

Hamburgeci adamı aslında öldürmek istemiş maskeli adam bakalım nolucak
Alla alla yaa baya bi acıkmışın diziye :F Pancar motoru gibisin :F @Harunnn60

Şimdi 4 ve 5 indiriyorum:Z

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
4.Bölüm sanırım 1.bölümden sonra en doyurucu bölüm buydu @Forumdash @Harunnn60 :Z :Z :Z
Süper güçlü çıktı hamvurgecide ama iyi adam oldu zenci adama göre jessicayla daha uyumlular :A

Son sahnede görünen seri katili sevdim adamı öldürmüş elma yiyor :F Düşman bumu bakalım :A

• Güldürdün