Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

3X1

İdare eder bir başlangıçtı, diziyi izleyenler alışıktır bu tempoya zaten. :X

O değilde Jessica'nın mavi kot+bot+ siyah ceket kombinini özlemişim. :A Bi ara kışın bende hep öyle takılıyordum. :A

jessica gerçekten de @destere nin erkek versiyonun. Bi kadın duramıyor yerinde. :A Hemen tanıştığı adamla sex yapmaya çalıştı. Sonda bıçaklayan kimdi acaba, baya da kan çıktı. :A

Trish'in anası ile Jessicanın diyalogları komikti. :A

Trish umarım bu sezon gıcık olmaz. :A Gücünü de görelim artık. :A

@Çiğdem @destere @Forumdash

Onla da iyi anlaşiyordu.
Burgergerci herifle şaaa'parken dedi ya babası üvey anasıyla kavga etmiştir filan diye. O adam Jessicaya aşikti en son ne ara başkasına aşık olmuş:A Oralar bende silik:F
Sen diyince hatırladım o aileyi :A Hamburgerci Jessica yakınalsması için konuyu değiştirmişler bence iyi olmuş :A

3X1

O değilde Jessica'nın mavi kot+bot+ siyah ceket kombinini özlemişim. :A Bi ara kışın bende hep öyle takılıyordum. :A

jessica gerçekten de @destere nin erkek versiyonun. Bi kadın duramıyor yerinde. :A Hemen tanıştığı adamla sex yapmaya çalıştı. Sonda bıçaklayan kimdi acaba, baya da kan çıktı. :A

Evet yaa Trishin anası tam bi aptal sarişina dönmüş birden :F @Çiğdem

Ben birazdan izlicem inş 3'ü de izlerim :A Dün geceden bu saate 3 saatlik uyudum:A

3X1

Kot benimde vazgeçilmesim :A Aaa sarısın ecünnü gıcıklık yapmaz demişsinde yaptı yapacağını
hırsız maskesiyle kahramanım diyor daha nasıl gıcık olacakkı bir insan :F :F :F

Hamburgerci @Forumdash ile favorimiz TEK JESSİCA HOŞLANMADI ONDAN :A :A :A

Kot benimde vazgeçilmesim :A Aaa sarısın ecünnü gıcıklık yapmaz demişsinde yaptı yapacağını

Kötü olarak mı? Evet favorimiz olabilir ama adamı cok beğenmedim :F @Harunnn60
hamburger tarifi verirken yağ mağ filan dedi Jessica da güzelce bıcaklandı oluk oluk kan aktı:F Bence hamburgerci aptırmış olabilir:A

Hele o maskeleri, kıyafetleri, bit pazarından almış gibi dolaşması. 🙄

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
hamburger tarifi verirken yağ mağ filan dedi Jessica da güzelce bıcaklandı oluk oluk kan aktı:F Bence hamburgerci aptırmış olabilir:A
Hayır yeni tanıştığı bir adamı direk evine alması , jessica dan bahsediyoruz gerçi hiç şaşırmıyorum her sezon oluyor bir tane böyle :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hele o maskeleri, kıyafetleri, bit pazarından almış gibi dolaşması. 🙄
Ziin okuyan adamı andırıyor kötü olursa severim ama iyi olursa eleştiririm sevmem :A :A :A

Hayır yeni tanıştığı bir adamı direk evine alması , jessica dan bahsediyoruz gerçi hiç şaşırmıyorum her sezon oluyor bir tane böyle :A
Kadın belayı cekiyor işte:F o yuzden diyorum ya lezbiyen olur artık:F Erkekte yuzu gülmedi :F
@Çiğdem

Hadi gidelim izleyelim:F

3X2

Bir ara uykum geldi ama saatin geç olmasından da olabilir. :A

Bol Trishli bir bölüm izledik, yine normal değil bu kadın. :A @Çiğdem in tabiri ile mallamış. :A İlk sezonda ki halini beğeniyordum ama karakteri çok bozdular, gerçi kadına psikopatlıkta yakışıyor.:A Anası ile diyalogları iyiydi. :A

Dedektif hikayeleri de iyiydi. Oğlanın kızın içkisine bir şey atması , sonra trish'in adamı dövmesi. :A

Yorumlayacak bir şey gelmedi aklıma, Sonda Jessica çıktı hastanede. Jessica yı bölüm boyunca gözüm aradı bunu fark ettim..

@Çiğdem @Forumdash @destere