devamı gelecek gibi o kızın gözleri kötü bakıyor
valla aynen öyle bakalım ne olacak
devamı gelecek gibi o kızın gözleri kötü bakıyor
O adam kim diye sormuşsun.
O dediğin adam'da Jessica'nın eski düşmanıymış. Jessica'yı kullanmış. Hatta dizide Jessica kendi ağzıyla söylüyordu sanırım sen pek dikkatli izlemedin.
Han bölümde sarışın kız vardı ya ailesini öldürdü işte o kıza yaptığı gibi Jessica'ytı da kullanmış öyle artık ne için kullandı bilinmez .
Ilk bölümden niye her seyi anlatsinlar.evet onu sormuştumda sen cevaplamamıştınben o dediğin eyrleri analdım kızın anlatımınıda dinledimde o sözlerden neden kısmı ortaay çıkmıyor yani adam sapıkmı yoksa onundamı doğaüstü güçleri var doğaüstü bir sapıkmı , jessica dan ne istiyor kadına aşıkmı yoksa ytakıntılımı bir yerden kinmi tutmuş kadına o kısımları anlayamadım ?
işte dedim ilk bölümde herşeyi anlarız diğerlerine gerek kalmazIlk bölümden niye her seyi anlatsinlar.
Adamın doğa üstü güçleri var tabi.
The Affair'den alışıksındır bir sey olmazişte dedim ilk bölümde herşeyi anlarız diğerlerine gerek kalmazama işte adamlar azar azar bilgilendirecek maksat izleyiciyi fıtık etmek
the affairde alison var hiç konuyada gerek yok? jessica iyi oyuncuda bir ruth wilson etmezThe Affair'den alışıksındır bir sey olmaz))
Araya da senin sevecegin sahneleri koyarlar işte.
1x1
Beğendim diziyi bence çekimler olsun oyuncular olsun gayet iyiydi. 😎
@Çiğdem- in dediği tam anlamıyla süper güç göremedik ama ileride görürüz kesin.
Bölümün son sahnesi baya vurucuydu çok şaşırdım. 😱
O kız gitti annesini ve babasını vurdu asansörde.Hiç beklemiyordum. Sanırım adamın etkisinde kaldı. O adamın gücü insanların beynini yönetmek/etklemekmiş zaten.
8.5
Gel gelelim +18 sahnesine. Biz +18 abartı demedik normalde Marvel yapımlarından olmaz böyle şeyler.O yüzden bende çok şaşırdım olmasına.
Kısacası beğendim diziyi.@destere @vadikızı @Çiğdem- @Castei
Sizde @sokak sanati @Tolstoyevski @mrt-06 @Danger UA! ve @cevaa ilk bölüme bir bakın bence derim ben.
Sen bilirsin.Daredevil'in başka versiyonu. Almayayım.
biz sahne abartılı demiyoruz ayol marvel yapımlarımda olmazdı onu diyoruz zaten kadın süperkahramanlara sinir oluyorum bu olaydan sonra tamamen soğudum daha 50 kişi dövse gözüme giremez ağırlığı kalmadıJessica Jones 1. Sezon 1. Bölüm
İlk bölümü izleyip bitirdim sonunda. Beklediğimin biraz altında kaldı ama fena değildi ilk bölüm olarak, zamanla düzeleceğini düşünüyorum.
Bu arada başrol için Krysten Ritter gerçekten iyi bir seçim olmuş, izleme nedenim de zaten o.
Dizide Jessica Jones'ın fazla kullanmasa da bazı güçlerini görebildik ama dizinin sıradan bir dedektif dizisi şeklinde ve ağır ilerlemesi ilk bölüm için sıkıcı bir hava verdi.
Sonuç olarak bir Daredevil değil ama kendi çapında izlenebilir bir dizi olduğu anlaşılıyor.
Dizideki cinsellik sahnelerini takıntı yapmışsınız galiba, bana kalırsa fazla öyle bir sahne yoktu ya da bana öyle geliyor.
@Çiğdem- @Harunnn60
Puanım: 7/10.
biz sahne abartılı demiyoruz ayol marvel yapımlarımda olmazdı onu diyoruz zaten kadın süperkahramanlara sinir oluyorum bu olaydan sonra tamamen soğudum daha 50 kişi dövse gözüme giremez ağırlığı kalmadı
+1 daha yazmaya gerek yok.biz sahne abartılı demiyoruz ayol marvel yapımlarımda olmazdı onu diyoruz zaten kadın süperkahramanlara sinir oluyorum bu olaydan sonra tamamen soğudum daha 50 kişi dövse gözüme giremez ağırlığı kalmadı
Evet
orange ın ikinci bölümü izledim akşam bakalım araya bunu sıkıştıracağız bir şekildeEvetistersen bugün 2 bölüm izleyebilirsin yada yarın 2 bölüm birden izleyebilirsin.Sana kalmış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?