Jesssica'da oyunculuklarda iyi kurtarıyor diziyi. İlk bölümleri evet ağırdı biraz bende ara ara durduruyordum ama sonra bir açıldı mı tam açılıyordu.1x13. Bölüm ,
Sezon Finali
vee harika bir final herşey istediğim gibi gitti
jessica ile trish arasındaki şifreli mesaj güzeldi (seni seviyorum) ah jessica ben ikinizide seviyorum pek bir şifrede sayılmaz bu, hep söylediğim bir sözdü dizi boyunca
@Harunnn60 da bahsetmiş gerçi ama bende hemşirenin daradevilden bahsettiğini çözdüm izlerken , hemşirenin tribini görmedim, şimdilik yardım sever ruhlu esmer bir kadın olarak tanıdım kendisini ayrıca @Çiğdem- in parlağı için ah vah etmesi normal ama benim için böyle bir son harika oldu kötülerin bir şekilde imha edilmesi şart
jessica nın gülümse diyerek kilgrave kazmasının boynunu 360 derece döndürmesi tüm sezon boyu beklediğimiz muhteşem sondu hadi herkes halaya
son karşılaştırmayıda yapıp yorumu bitirelim iron fist in başlangıcı çok ilginçti devam etmemde ilk bölümün etkisi inkar edilemez , ama jessicanın başlangıç kısmı pek dikkat çekmiyordu ama devamı muhteşemdi demekki azmeden derviş beton delermiş yani kıssadan hisse @Forumdash ben bu gazla daradevilide tüketebilirim belki
Daredevil'i de artık önümüzde ki sezon izlersin gibi duruyor bu yaz bir tatil yaptıktan sonra. Defenders için doğru karar aslında şimdi en iyi dizi Daredevil olunca Defenders konuları en çok ondan geliyor.
Ayy neyse sonunda bitirdin bu diziyi.