Çölde o zaman terini içsin (başka bişey dicektim ama neyse)destere'nin Daredevili izlemesi çölde su bulma hayali gibi bir şey )) Jessica'ya bile 2 yıl sonra başladı.
Çölde o zaman terini içsin (başka bişey dicektim ama neyse)destere'nin Daredevili izlemesi çölde su bulma hayali gibi bir şey )) Jessica'ya bile 2 yıl sonra başladı.
Sen şu İron First etiketlerine bak. Orada da yorumların yok ayy @Çiğdem- 1 sen 2Çölde o zaman terini içsin (başka bişey dicektim ama neyse)
İron fist izlerken forumdaydım ama kimse yorum yapmayınca ben de yorum yapmayı kestim Hatta bi ara derdimi @Çiğdem- e demiştimSen şu İron First etiketlerine bak. Orada da yorumların yok ayy @Çiğdem- 1 sen 2
The defenders için heyecanlı mısınİron fist izlerken forumdaydım ama kimse yorum yapmayınca ben de yorum yapmayı kestim Hatta bi ara derdimi @Çiğdem- e demiştim
Hem de çok elim ayağım titriyor adını duyunca. Sonra Luke geliyor aklıma yine elim ayağım titriyorThe defenders için heyecanlı mısın
Luke deme canım @destere adını anmamızı yasakladı. Hiç sevmiyor adamı.Hem de çok elim ayağım titriyor adını duyunca. Sonra Luke geliyor aklıma yine elim ayağım titriyor
Evet netflix'in güzel dizileri oldugu kadar boş bölüm yayınladıkları çok olmuşturLuke deme canım @destere adını anmamızı yasakladı. Hiç sevmiyor adamı.
Bende çok heyecanlıyım ya Allahım birde 8 bölüm olacakmış. Kalite akacak resmen. 13 bölüm iyi ki olmamış.
baktım oraya diziyi beğenmiş olman muhteşem artık hepimiz iron fistciyiz karadevili terkedelimİron First konusuna bak 6.bölümü izledim.
Ama aradan baya süre geçmişti şimdi sen daredevil mi izleyecen
Bu arada 13 reason why izleyecekmiydin? Ben ilk 5 bölümü izledim bugunde 3 bölüm izlemeyi düşünüyorum
daradevil i izleme ihtimalim düşük olsada yinede ilerde öyle bir istek oluşabilir çünkü dörtlü kahramanları (elektra ile beş ediyor ) yanyana izleyeceğimiz diziye dalış yapmadan bir fikir sahibi olmak gerekebilirdestere'nin Daredevili izlemesi çölde su bulma hayali gibi bir şey )) Jessica'ya bile 2 yıl sonra başladı.
Harikasın desterembaktım oraya diziyi beğenmiş olman muhteşem artık hepimiz iron fistciyiz karadevili terkedelim
daradevil i izleme ihtimalim düşük olsada yinede ilerde öyle bir istek oluşabilir çünkü dörtlü kahramanları (elektra ile beş ediyor ) yanyana izleyeceğimiz diziye dalış yapmadan bir fikir sahibi olmak gerekebilir
13 reason why ı kesin izleyeceğim ilk bölümüne bakmıştım güzel bir dizi
Sezon finalini ve detaylı yorumumu yaptım ama1x12. Bölüm
yine güzel bir bölümdü luke beygiri gelince bölüm berbat olacak diyordum ama jessica nın @Çiğdem- in luke unu evire çevire dövmesini izlemek bana ilaç gibi geldi jessica beton kafalı beygiri öldürmek istese rahatlıkla öldürür ama kadın aşık oldu beton kafaya sanırım? son darbeyi indirmekte bayağı gecikti
@Harunnn60 un bölüm yorumu yok nasıl olsa onu pas geçelimama sonunda silahını kullanmak zorunda kaldı harikasın jessica
kilgrave in gittikçe etkisi artıyor artık mesafeyi 90 metreye çıkardı ama yinede jessicayı etkileme kapasitesi yok, umarım sezon finalinde ölür
trish in anasının trish le barışma çabaları başarısız oldu gibi...
şu salak robyn in kendisi kadar salak zenci oğlanla fingirdeştiği bölümler sıkıcıydı
ne güzel işin kolayına kaçmışsın bundan sonra bendemi öyle yapsam sezon finalini yorumlayıp giderimSezon finalini ve detaylı yorumumu yaptım ama
o ara art arda izledim son 3 bölüm çok iyi olunca nefessiz gittine güzel işin kolayına kaçmışsın bundan sonra bendemi öyle yapsam sezon finalini yorumlayıp giderim
neyse ben sezon finaline geçiyorum seninde sağın solun belli olmaz bir yerden açık verirsin şimdi @xemrexxx gibio ara art arda izledim son 3 bölüm çok iyi olunca nefessiz gitti
Ya da senin gibineyse ben sezon finaline geçiyorum seninde sağın solun belli olmaz bir yerden açık verirsin şimdi @xemrexxx gibi
Zorlamak istemem daredevil konusunda ama hiç pişman olmazsın bence sonuçta 4ünü izleyeceksin. Luke'u az çok izledin jessicada. Bir tek daredevili görünce yadırgarsın. Onun için izlemeni öneririm. Hikayesi hiç kötü değil kaldı ki aksiyonuylada güzel.1x13. Bölüm ,
Sezon Finali
vee harika bir final herşey istediğim gibi gitti
jessica ile trish arasındaki şifreli mesaj güzeldi (seni seviyorum) ah jessica ben ikinizide seviyorum pek bir şifrede sayılmaz bu, hep söylediğim bir sözdü dizi boyunca
@Harunnn60 da bahsetmiş gerçi ama bende hemşirenin daradevilden bahsettiğini çözdüm izlerken , hemşirenin tribini görmedim, şimdilik yardım sever ruhlu esmer bir kadın olarak tanıdım kendisini ayrıca @Çiğdem- in parlağı için ah vah etmesi normal ama benim için böyle bir son harika oldu kötülerin bir şekilde imha edilmesi şart
jessica nın gülümse diyerek kilgrave kazmasının boynunu 360 derece döndürmesi tüm sezon boyu beklediğimiz muhteşem sondu hadi herkes halaya
son karşılaştırmayıda yapıp yorumu bitirelim iron fist in başlangıcı çok ilginçti devam etmemde ilk bölümün etkisi inkar edilemez , ama jessicanın başlangıç kısmı pek dikkat çekmiyordu ama devamı muhteşemdi demekki azmeden derviş beton delermiş yani kıssadan hisse @Forumdash ben bu gazla daradevilide tüketebilirim belki
bir denerim dörtlü dizi başlamadanZorlamak istemem daredevil konusunda ama hiç pişman olmazsın bence sonuçta 4ünü izleyeceksin. Luke'u az çok izledin jessicada. Bir tek daredevili görünce yadırgarsın. Onun için izlemeni öneririm. Hikayesi hiç kötü değil kaldı ki aksiyonuylada güzel.