Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

1x11. Bölüm

simpson kudurdu kilgrave yoktu ama simpson şov vardı :)
simpson zenci dedektifi bir bölüm önce alnından vurunca anlamıştık ilaçların yan etkisini:) bu sefer tam ipini kopardı trihsime yumruk attı şrfsiz :) jessica elinden zar zor kurtuldu dananın :) neyseki trish aynı ilaçtan alarak süpermenlik yaptıda ortaklaşa danayı devirdiler :)
şu ikizi kilgrave tarafından öldürülen kafadan kontak kıvırcık robyn adlı kıza sinir oluyorum :) geçen bölüm kilgrave i serbest bırakmıştı bu bölüm yine cins cins hareketlerle jessicaya bir yamuk yapacak diye korkuttu bizi :)
şu kilgrave in ihtiyar prof babası bir ölmeden bir aşı üretsede soksalar kilgrave e, başka kurtuluş yok ondan :)
son sahnede luke beygirinin patlamadan kurtuluşuna şahit olduk demekki bundan sonraki bölüm luke beygiriyle geçecek şimdiden diğer bölüme geçmekte bir isteksizlik oluştu bende :)

sen zaten 8,9,10,11 bölümleri toplu yorumlamıştın @Çiğdem- onun için yorumun geçersiz bence :)
@Harunnn60 da 11. ve 12. bölümleri hiç yorumlamamış :) @Forumdash desen hiçbir bölüm hakkında yorumu yok :)
bu nasıl bir iştir anlamadım neyse kendi kendimle oynaşırım bu bölümlerde :)
Son 3 bölümü üst üste izleyince yorumlayamamıştım. :F Sezon finalini ve dizi hakkında genel yorumum var ama. :A

1x11. Bölüm

simpson kudurdu kilgrave yoktu ama simpson şov vardı :)
simpson zenci dedektifi bir bölüm önce alnından vurunca anlamıştık ilaçların yan etkisini:) bu sefer tam ipini kopardı trihsime yumruk attı şrfsiz :) jessica elinden zar zor kurtuldu dananın :) neyseki trish aynı ilaçtan alarak süpermenlik yaptıda ortaklaşa danayı devirdiler :)
şu ikizi kilgrave tarafından öldürülen kafadan kontak kıvırcık robyn adlı kıza sinir oluyorum :) geçen bölüm kilgrave i serbest bırakmıştı bu bölüm yine cins cins hareketlerle jessicaya bir yamuk yapacak diye korkuttu bizi :)
şu kilgrave in ihtiyar prof babası bir ölmeden bir aşı üretsede soksalar kilgrave e, başka kurtuluş yok ondan :)
son sahnede luke beygirinin patlamadan kurtuluşuna şahit olduk demekki bundan sonraki bölüm luke beygiriyle geçecek şimdiden diğer bölüme geçmekte bir isteksizlik oluştu bende :)

sen zaten 8,9,10,11 bölümleri toplu yorumlamıştın @Çiğdem- onun için yorumun geçersiz bence :)
@Harunnn60 da 11. ve 12. bölümleri hiç yorumlamamış :) @Forumdash desen hiçbir bölüm hakkında yorumu yok :)
bu nasıl bir iştir anlamadım neyse kendi kendimle oynaşırım bu bölümlerde :)
HAHHA nereye yrumum geçersiz bee ayrı ayrı spoi yaptım bakılabiliyor :F

tamam sen 12 bölüm yorumu yap bende 12.yorumumu ayrıdan sana yollıcam :F

hahha aa evet o kimdi :F

tanıdınmı şimdi:)
1220STREAMINGJP3-master675.jpg

Yok bende sevmiyorum çok cırlıyor sürekli kafa şişirir. :X :A

:unamused::unamused::unamused:

Şöyle bir sevgilim olsa 100 yaşıma kadar yaşarım herhalde. :A
20-jessica-jones-011.w529.h352.jpg
kafa şişirmesini geç kız jessica ya ihanet ediyordu ordan kinlendim kıza :) oyy trish gelmiş yorumum bağlandı şimdi bişey yazamam :)