Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

O adam kim diye sormuşsun.
O dediğin adam'da Jessica'nın eski düşmanıymış. Jessica'yı kullanmış. Hatta dizide Jessica kendi ağzıyla söylüyordu sanırım sen pek dikkatli izlemedin.
Han bölümde sarışın kız vardı ya ailesini öldürdü işte o kıza yaptığı gibi Jessica'ytı da kullanmış öyle artık ne için kullandı bilinmez .

evet onu sormuştumda sen cevaplamamıştın :) ben o dediğin yerleri anladım kızın anlatımınıda dinledimde o sözlerden neden kısmı ortaya çıkmıyor yani adam sapıkmı yoksa onundamı doğaüstü güçleri var doğaüstü bir sapıkmı , jessica dan ne istiyor kadına aşıkmı yoksa ytakıntılımı bir yerden kinmi tutmuş kadına o kısımları anlayamadım ? :)

evet onu sormuştumda sen cevaplamamıştın :) ben o dediğin eyrleri analdım kızın anlatımınıda dinledimde o sözlerden neden kısmı ortaay çıkmıyor yani adam sapıkmı yoksa onundamı doğaüstü güçleri var doğaüstü bir sapıkmı , jessica dan ne istiyor kadına aşıkmı yoksa ytakıntılımı bir yerden kinmi tutmuş kadına o kısımları anlayamadım ? :)
Ilk bölümden niye her seyi anlatsinlar. :D
Adamın doğa üstü güçleri var tabi.

jessica-jones.jpg

1x1

Beğendim diziyi bence çekimler olsun oyuncular olsun gayet iyiydi. 😎

@Çiğdem- in dediği tam anlamıyla süper güç göremedik ama ileride görürüz kesin. :D
Bölümün son sahnesi baya vurucuydu çok şaşırdım. 😱

O kız gitti annesini ve babasını vurdu asansörde. :( Hiç beklemiyordum. Sanırım adamın etkisinde kaldı. O adamın gücü insanların beynini yönetmek/etklemekmiş zaten.:)

8.5

Gel gelelim +18 sahnesine. Biz +18 abartı demedik normalde Marvel yapımlarından olmaz böyle şeyler. :A O yüzden bende çok şaşırdım olmasına.:A

Kısacası beğendim diziyi. :) @destere @vadikızı @Çiğdem- @Castei

Sizde @sokak sanati @Tolstoyevski @mrt-06 @Danger UA! ve @cevaa ilk bölüme bir bakın bence derim ben. :)

Daredevil'in başka versiyonu. Almayayım.:)

Jessica Jones 1. Sezon 1. Bölüm

İlk bölümü izleyip bitirdim sonunda. Beklediğimin biraz altında kaldı ama fena değildi ilk bölüm olarak, zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

Bu arada başrol için Krysten Ritter gerçekten iyi bir seçim olmuş, izleme nedenim de zaten o. :)

Dizide Jessica Jones'ın fazla kullanmasa da bazı güçlerini görebildik ama dizinin sıradan bir dedektif dizisi şeklinde ve ağır ilerlemesi ilk bölüm için sıkıcı bir hava verdi.

Sonuç olarak bir Daredevil değil ama kendi çapında izlenebilir bir dizi olduğu anlaşılıyor.

Dizideki cinsellik sahnelerini takıntı yapmışsınız galiba, bana kalırsa fazla öyle bir sahne yoktu ya da bana öyle geliyor. :A

@Çiğdem- @Harunnn60

Puanım: 7/10.

İlk bölümü izleyip bitirdim sonunda. Beklediğimin biraz altında kaldı ama fena değildi ilk bölüm olarak, zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

Bu arada başrol için Krysten Ritter gerçekten iyi bir seçim olmuş, izleme nedenim de zaten o. :)

Dizide Jessica Jones'ın fazla kullanmasa da bazı güçlerini görebildik ama dizinin sıradan bir dedektif dizisi şeklinde ve ağır ilerlemesi ilk bölüm için sıkıcı bir hava verdi.

Sonuç olarak bir Daredevil değil ama kendi çapında izlenebilir bir dizi olduğu anlaşılıyor.

Dizideki cinsellik sahnelerini takıntı yapmışsınız galiba, bana kalırsa fazla öyle bir sahne yoktu ya da bana öyle geliyor. :A

@Çiğdem- @Harunnn60

biz sahne abartılı demiyoruz ayol marvel yapımlarımda olmazdı onu diyoruz zaten kadın süperkahramanlara sinir oluyorum bu olaydan sonra tamamen soğudum daha 50 kişi dövse gözüme giremez ağırlığı kalmadı :A:A:A

biz sahne abartılı demiyoruz ayol marvel yapımlarımda olmazdı onu diyoruz zaten kadın süperkahramanlara sinir oluyorum bu olaydan sonra tamamen soğudum daha 50 kişi dövse gözüme giremez ağırlığı kalmadı :A:A:A

Hee Marvel'ın bu olaylara girişmesi ilginç onu biliyorum zaten de abartılacak kadar yok :A Senin kadın derdini biliyoruz zaten :A

Abe öyle abartılcak kadar sahne yoktu.Bunlar normal sahneler :A

Jessica Jones 1. Sezon 2. Bölüm

Geçen bölüme oranla iyiydi. Konu ve karakterlerin işlenişleri iyiydi, oyunculuklarda iyi.

Bölüm sonunda Luke Cage'yi gördük " Ben kırılmazım " :A Kendi dizisini de bekliyorum :)

Bu arada Kilgrave karakteri de iyi gibi, karakteri David Tennant'ın canlandırması ayrı bir olay zaten, başarılı olacaktır kesinlikle. :)

Puanım: 8/10.

dizi beklentilerimin altında kaldı fazla heyecan yok ileriki bölümleri izleyen varsa dizi iyileşiyorsa söylesin devam edelim yoksa ben izlemem baya sıkıyor yav bide 1 saat yapmışlar te allahım bare captain america gibi gerçek bi süper kahraman olaydı bunu izliyeceğim gider gotham ı tekrardan izlerim

5/10

Jessica Jones 1. Sezon 3. Bölüm

Dizi biraz yavaş ilerliyor, yine de idare eder...

Dizideki dövüş sahneleri Daredevil'de ki gibi olmasa da başarılıydı.

Bu bölümde David'ı görebildik sonunda, Kilgrave karakterini en iyi şekilde canlandıracağını düşünüyorum, Doctor rolünden sonra böyle kötü bir rolde görünce insan şaşırıyor tabi :)

Diziye biraz hareketlilik şart...