Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

2.bölüm ve 3.bölüm izledim 2.bölümü aksiyonlu güzl buldum 3.bölümü hiç beğenmedim @destere evet 2.bölümde yoktu öyle şeyler ama 3.bölümdede sen çok seviniceksin bukadar ip ucu yeter :F:F:F

2.bölüm kısa yorumum
bardakı kavga ve o zenci adamın son sahnede yaptığı sov süperdi kendini keme sahnesi daha doğrusu kesemiyor hahah sonu güzel bitmişti aksyonda bu bölümde vardı 🙂🙂🙂

3.bölüm kıa yorumum
bu kadının on sahnedeki aksşyonu olmasa bölüm çekilmicekti ayy bu nedir ayoll adamla sürekli yiyip içip yatıyorlar 3 defa ayrı ayrı ilişki sahneleri vardı baya abartılı bölümdü yatapıda kırdılar rahatlamışlardır artık :F:F:F

@vadikızı @Castei
bir an önce üçüncü bölüme geçmem lazım :)) ikinci bölüm güzeldi ama benlik sahneleri kısmışlardı orda kmoraslim bozuldu :)

1&2 &3 bölümler
bölümleri izledim çok beğendim jessica ile zenci herifin o sahneleri dışında keyifle izledim 3 bölümdür jessica neden bu adamın peşinde diye çözememiştim meğer karısının ölümüne sebep olmuş doktor whu daki adamı görmek güzeldi isimden çıkaramamıştım iki bölümüde çok beğendim
@destere @Çiğdem- @Harunnn60

üçüncü bölümde baya abartmışlar yanı bu kadın her geçen bölüm benim gözümden düşüyor :F:F:F
1&2 &3 bölümler
bölümleri izledim çok beğendim jessica ile zenci herifin o sahneleri dışında keyifle izledim 3 bölümdür jessica neden bu adamın peşinde diye çözememiştim meğer karısının ölümüne sebep olmuş doktor whu daki adamı görmek güzeldi isimden çıkaramamıştım iki bölümüde çok beğendim
@destere @Çiğdem- @Harunnn60
birazdan üçüncü bölüme geçerim tek tek bölümü yorumlamamışsınız spoiler ı açmaya korktuk :)

Ben hala 3. Bölümü izleyemedim izliycem ama donuyor :(
aynı yerdeyim bende :)

Oh oh iyi o zaman. :D Bende 3.bölümü bu gece izlerim.:)
aslında @vadikızı spoiler içine almasada olurmuş ayrıntılara girmiyor nede olsa yorumlar daha yüzeysel :))

birazdan üçüncü bölüme geçerim tek tek bölümü yorumlamamışsınız spoiler ı açmaya korktuk :)

aslında @vadikızı spoiler içine almasada olurmuş ayrıntılara girmiyor nede olsa yorumlar daha yüzeysel :))
Bunda biraz vardı yoksa senin dediğin gibi yüzeysel yapıyorum yorumları. :D

ayol hepsini aynı spoiye koymadım ben vadikızı gibi yanı 2.bölümün spoisi ayrı 3.bölümün ayrı bende :F:F:F

Bunda biraz vardı yoksa senin dediğin gibi yüzeysel yapıyorum yorumları. :D
sonunda luke la kilgrave birbirleriyle evleniyorlarmış duyduğum kadarıyla o yüzden hemen üçüncü bölüme geçmem lazım :)

ayol hepsini aynı spoiye koymadım ben vadikızı gibi yanı 2.bölümün spoisi ayrı 3.bölümün ayrı bende :F:F:F
ama elim yanlışlıkla 3. bölümü açmış :)) ama yinede pek bişey göremedim anında kapattım :)

sonunda luke la kilgrave birbirleriyle evleniyorlarmış duyduğum kadarıyla o yüzden hemen üçüncü bölüme geçmem lazım :)

ama elim yanlışlıkla 3. bölümü açmış :)) ama yinede pek bişey göremedim anında kapattım :)
hahahah ayy hadi oradan sende meraktan baktım demiyorda ne olmuş diye
:F:F:F

3. Bölümü izledim :)
@Çiğdem- @destere @vadikızı
töbe yarabbim sürekli şey yaptılar :)

O ailenin çocukları vardı.Dolapta öldüler mi belli değil.Kilgrave tipsizmiş beğenmedim :)

Son sahnede kız etrafında dönmeye başladı kilgravenin orda olduğundan mı şüpheleniyor :)

Sözde bugün diziyi bitirecektim ilk 5 bölümü izledim araya The Big Bang Theory girdi kurtulamıyorum da iki günde 23 bölüm nedir :A :A