anladım o zaman yazabiliyoruzFazladan yorulup aynı dizinin detayını verme diye yazdim![]()
anladım o zaman yazabiliyoruzFazladan yorulup aynı dizinin detayını verme diye yazdim![]()
Hmm ben yazıları okumamiştimnasıl vakit almasın? görmüyormusun konuda hangi yıl, hangi oyuncular, bazen kaç bölüm, konusu ve ufak detaylar var. kolaymı sanıyorsun?
Yoksa tek ismi yazıp jenerik paylaşmak kolay. Bu gidişle bazılarını öyle yaparımtek yılını ve oyuncu kadrosunu paylaşırım belki. Ben hangi kanalda yayınlanıyor, onu bile yazıyorum
![]()
Aynen,özelden cevap vermeme gerek kalmadıanladım o zaman yazabiliyoruz![]()
yazdığım dizi hakkında detaylıca yollarımAynen,özelden cevap vermeme gerek kalmadı![]()
Boşunamı yoruluyorum yani? 😱Hmm ben yazıları okumamiştimZaten bildiğim konular olunca
![]()
Yayın Yılı, bir kaç önemli oyuncu yazsan yeterli oluryazdığım dizi hakkında detaylıca yollarım![]()
Eyy yarabbim, aman tanrım, yüce lord....Boşunamı yoruluyorum yani? 😱
diziler nerden aklına geldi dedinya, S.G.A.T. Hayat Bağlarını önermişti.
Genco benim tüm bölümlerini izlediğim bir diziydi. Onu yazmam çok doğalSıdıka bildigimdi zaten ve popüler oluşu geldi aklıma ekledim. Melekler Adası'da gelecektide yoruldum. Başka sefere o artık
![]()
Yahu Yurt dışındakiler türk kanallarını izleyemiyormu? Hangi evrendesin sen? 😱 @xemrexxxEyy yarabbim, aman tanrım, yüce lord....
Ne diyeceğimii şaşirdimGenco yurt dişina mı satıldı? Nasıl izledin o yayınlanırken
Gel burdan yak
![]()
Deli Yüreği izledim bu şekilde diyebilirdinYahu Yurt dışındakiler türk kanallarını izleyemiyormu? Hangi evrendesin sen? 😱 @xemrexxx@dreamy
11 sene önceki dizi, ergenlik zamanımızdı. Bu diziye bağlanmam ve Genco'nun şöför arkadaşına hayranlık duymam çok normaldi
Benim balkan ve arap çocuk öğrecilerim şuan güncel olan türk dizilerini takip ediyor, ben bir türk olarak izlemişim çok mu? 😱
Çünkü izlemdim. Zeynep Tokuş'u bildik diye diziyi izlediğimi ima ediyorsun resmen 😱Deli Yüreği izledim bu şekilde diyebilirdinO zaman aklına gelmedi mi
![]()
Tabiki olacak, daha ne nice diziler bulunacak burada. Tanıtma kısmında 2010'a kadar olan dizilerin konusunu açarız büyük ihtimalle ama iş en özlenilen dizi etkinliğine gelince bazı yıl kısıtlamaları koyarız. Yoksa açık ara en son biten diziler birinci olur. Sana sonra danışacağım bu konuyla ilgili birşeylerDuygulandım vallahi billahi. Yılan Hikayesi’nin yarıştığı tur -eğer etkinlikte varsa- duygular şelale olacak...
bunlar iyi gunlerinÇünkü izlemdim. Zeynep Tokuş'u bildik diye diziyi izlediğimi ima ediyorsun resmen 😱
Hem o sevilen bir diziydi. İzlemiş olsam niye gizliyeyimkiDüş yakamdan
![]()
hahahha, niye kafayı takıyorsun bana? 😱bunlar iyi gunlerin![]()
niye felaketi çağirdin şimdi?? Ben kaçtım oyumu da verdim
Tabiki olacak, daha ne nice diziler bulunacak burada. Tanıtma kısmında 2010'a kadar olan dizilerin konusunu açarız büyük ihtimalle ama iş en özlenilen dizi etkinliğine gelince bazı yıl kısıtlamaları koyarız. Yoksa açık ara en son biten diziler birinci olur. Sana sonra danışacağım bu konuyla ilgili birşeyler![]()
o kelimeyle onu hatırlattın ne yapayımniye felaketi çağirdin şimdi?? Ben kaçtım oyumu da verdim![]()
Henüz liste oluşturmuş sayılmam. Şuan 2. bölüm için şimdiden başladım diziler hakkında bilgi falan hazırlamaya. Dün gece yorulunca 3 diziyle kaldım2010 yılına kadarsa güzel, tüm efsane diziler yer alır.Ezel 2011'de bitti ama başlangıcı 2010 öncesi, onu da almışsındır umarım ortağım.
Jeneriği gerçekten farklıydı çünkü.
Beklemedeyim ortağım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
![]()
Ne zamandan beridir türk dizilerini yayınlıyorsunuz? 😱o kelimeyle onu hatırlattın ne yapayım
Bak geçen senle Keriman hakkında konuşmustuk, şimdi kanalımızda Paramparça vargeçmişe yolculuk sayılır bu da bir nevi
Ay şuan en heyecanlı sahneler 😱 izlemediğim bölümler bunlar 😱 Cihan öldürttü bir sürü kişiyi düğün günü. Acaba final bölümüydü bu. Ben Gülseren ölünce orda bitirdiler diziyi sandım İsveç'te ama demekki baskılara dayanamayıp tamamını satın almışlar diziyi.
![]()
![]()
@kerem @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Aserat @denizz19