Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 1. Bölüm

Hangi diziyi özlediniz/ ilginizi çekti ?

• Kullanılan toplam oy
    24
nasıl vakit almasın? görmüyormusun konuda hangi yıl, hangi oyuncular, bazen kaç bölüm, konusu ve ufak detaylar var. kolaymı sanıyorsun? :T:
Yoksa tek ismi yazıp jenerik paylaşmak kolay. Bu gidişle bazılarını öyle yaparım:F tek yılını ve oyuncu kadrosunu paylaşırım belki. Ben hangi kanalda yayınlanıyor, onu bile yazıyorum :F
Hmm ben yazıları okumamiştim :A Zaten bildiğim konular olunca :F

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Hmm ben yazıları okumamiştim :A Zaten bildiğim konular olunca :F
Boşunamı yoruluyorum yani? 😱
diziler nerden aklına geldi dedinya, S.G.A.T. Hayat Bağlarını önermişti.
Genco benim tüm bölümlerini izlediğim bir diziydi. Onu yazmam çok doğal :A Sıdıka bildigimdi zaten ve popüler oluşu geldi aklıma ekledim. Melekler Adası'da gelecektide yoruldum. Başka sefere o artık :A

• İlginç
Reactions: Forumdash
Boşunamı yoruluyorum yani? 😱
diziler nerden aklına geldi dedinya, S.G.A.T. Hayat Bağlarını önermişti.
Genco benim tüm bölümlerini izlediğim bir diziydi. Onu yazmam çok doğal :A Sıdıka bildigimdi zaten ve popüler oluşu geldi aklıma ekledim. Melekler Adası'da gelecektide yoruldum. Başka sefere o artık :A
Eyy yarabbim, aman tanrım, yüce lord....

Ne diyeceğimii şaşirdim:F Genco yurt dişina mı satıldı? Nasıl izledin o yayınlanırken:F Gel burdan yak :F

• Güldürdün
Eyy yarabbim, aman tanrım, yüce lord....

Ne diyeceğimii şaşirdim:F Genco yurt dişina mı satıldı? Nasıl izledin o yayınlanırken:F Gel burdan yak :F
Yahu Yurt dışındakiler türk kanallarını izleyemiyormu? Hangi evrendesin sen? 😱 @xemrexxx :A @dreamy
11 sene önceki dizi, ergenlik zamanımızdı. Bu diziye bağlanmam ve Genco'nun şöför arkadaşına hayranlık duymam çok normaldi :A
Benim balkan ve arap çocuk öğrecilerim şuan güncel olan türk dizilerini takip ediyor, ben bir türk olarak izlemişim çok mu? 😱

Yahu Yurt dışındakiler türk kanallarını izleyemiyormu? Hangi evrendesin sen? 😱 @xemrexxx :A @dreamy
11 sene önceki dizi, ergenlik zamanımızdı. Bu diziye bağlanmam ve Genco'nun şöför arkadaşına hayranlık duymam çok normaldi :A
Benim balkan ve arap çocuk öğrecilerim şuan güncel olan türk dizilerini takip ediyor, ben bir türk olarak izlemişim çok mu? 😱
Deli Yüreği izledim bu şekilde diyebilirdin :A O zaman aklına gelmedi mi:F

• Güldürdün
Duygulandım vallahi billahi. Yılan Hikayesi’nin yarıştığı tur -eğer etkinlikte varsa- duygular şelale olacak...

• Beğendim
Duygulandım vallahi billahi. Yılan Hikayesi’nin yarıştığı tur -eğer etkinlikte varsa- duygular şelale olacak...
Tabiki olacak, daha ne nice diziler bulunacak burada. Tanıtma kısmında 2010'a kadar olan dizilerin konusunu açarız büyük ihtimalle ama iş en özlenilen dizi etkinliğine gelince bazı yıl kısıtlamaları koyarız. Yoksa açık ara en son biten diziler birinci olur. Sana sonra danışacağım bu konuyla ilgili birşeyler :D

• Harika
Reactions: Sherlock
Tabiki olacak, daha ne nice diziler bulunacak burada. Tanıtma kısmında 2010'a kadar olan dizilerin konusunu açarız büyük ihtimalle ama iş en özlenilen dizi etkinliğine gelince bazı yıl kısıtlamaları koyarız. Yoksa açık ara en son biten diziler birinci olur. Sana sonra danışacağım bu konuyla ilgili birşeyler :D

2010 yılına kadarsa güzel, tüm efsane diziler yer alır. :Z Ezel 2011'de bitti ama başlangıcı 2010 öncesi, onu da almışsındır umarım ortağım. :A Jeneriği gerçekten farklıydı çünkü. :A Beklemedeyim ortağım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. :A

• Harika
niye felaketi çağirdin şimdi?? Ben kaçtım oyumu da verdim:A
o kelimeyle onu hatırlattın ne yapayım :A
Bak geçen senle Keriman hakkında konuşmustuk, şimdi kanalımızda Paramparça var :A geçmişe yolculuk sayılır bu da bir nevi :A
Ay şuan en heyecanlı sahneler 😱 izlemediğim bölümler bunlar 😱 Cihan öldürttü bir sürü kişiyi düğün günü. Acaba final bölümüydü bu (b). Ben Gülseren ölünce orda bitirdiler diziyi sandım İsveç'te ama demekki baskılara dayanamayıp tamamını satın almışlar diziyi.
LtGUAr.jpg

kQEE0A.jpg

@kerem @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Aserat @denizz19

2010 yılına kadarsa güzel, tüm efsane diziler yer alır. :Z Ezel 2011'de bitti ama başlangıcı 2010 öncesi, onu da almışsındır umarım ortağım. :A Jeneriği gerçekten farklıydı çünkü. :A Beklemedeyim ortağım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. :A
Henüz liste oluşturmuş sayılmam. Şuan 2. bölüm için şimdiden başladım diziler hakkında bilgi falan hazırlamaya. Dün gece yorulunca 3 diziyle kaldım
2. bölümde 7 dizi ayarlayacam haftalık 10 dizi olunsun diye. Aslında diyeceğim şey eğer istersen birlikte yürütelim bu etkinliği, hem o söz ettiğin dizilerin konusunu sen açarsın? Daha detayli gece maçtan sonra konuşuruz :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
o kelimeyle onu hatırlattın ne yapayım :A
Bak geçen senle Keriman hakkında konuşmustuk, şimdi kanalımızda Paramparça var :A geçmişe yolculuk sayılır bu da bir nevi :A
Ay şuan en heyecanlı sahneler 😱 izlemediğim bölümler bunlar 😱 Cihan öldürttü bir sürü kişiyi düğün günü. Acaba final bölümüydü bu (b). Ben Gülseren ölünce orda bitirdiler diziyi sandım İsveç'te ama demekki baskılara dayanamayıp tamamını satın almışlar diziyi.
LtGUAr.jpg

kQEE0A.jpg

@kerem @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Aserat @denizz19
Ne zamandan beridir türk dizilerini yayınlıyorsunuz? 😱

• İlginç