Sen onu ayarlamışsındır bir şekilde ben ilk okuduğumda kesinlikle öyle bir şey yazmıyordu yani kör değilsem öyledirEkleseydim, "edit" yazardıiftira atmayalım lütfen
![]()
Sen onu ayarlamışsındır bir şekilde ben ilk okuduğumda kesinlikle öyle bir şey yazmıyordu yani kör değilsem öyledirEkleseydim, "edit" yazardıiftira atmayalım lütfen
![]()
Yönetici değilimki o özelliğim olsunSen onu ayarlamışsındır bir şekilde ben ilk okuduğumda kesinlikle öyle bir şey yazmıyordu yani kör değilsem öyledir![]()
hahahah@Dosi Evet buraya da oyumuzu kullandıkHİÇ BİRİ.
Ha birleşik olması gerektiği mevzusu muhahahah@Forumdash ile uzun sohbettimiz oldu bu konu hakkında
Hiçbiri diye yazacaktım hemencik enter oldu düzeltemedim
Bir dahakine ' hiç ama hiçbiri' diye yazarım
![]()
Sende birleşik yazmamışsınHa birleşik olması gerektiği mevzusu muDoğru, birleşik yazılıyor aslında ama oluyor böyle şeyler
![]()
Düşünmedim hiç o an orada gördüğüm şekilde yazdım, senden ötürü yaniSende birleşik yazmamışsıniyi, kendimi daha iyi hissettim şimdi
![]()
hmm tabi tabiDüşünmedim hiç o an orada gördüğüm şekilde yazdım, senden ötürü yani![]()
Biliyordum bunun geleceğinihmm tabi tabi
Ekli dosyayı görüntüle 67676
Sen bana hatırlattınBiliyordum bunun geleceğini![]()
oooooo sen buranın yolunu biliyormuydun 😱 2. bölümde sana göre birşey gelecekHayat Bağları dışında izlediğim yok. Güzel bir aile dizisiydi.
Entrikanın dibine dibine vuralım lütfenoooooo sen buranın yolunu biliyormuydun 😱 2. bölümde sana göre birşey gelecek![]()
hahahhaEntrikanın dibine dibine vuralım lütfen![]()