Sadece bu ayAnlaşıldı her ay o kadar paylaşım daha uygun aslında konu mesajına yazıp yollarım![]()
Yazdan sonra başlarız En Özlenilen Dizi etkinliğine ve konudada belirttiğim gibi tüm tanıttıklarımız olmayacak etkinlikte
Sadece bu ayAnlaşıldı her ay o kadar paylaşım daha uygun aslında konu mesajına yazıp yollarım![]()
O zaman benden sana bir tane bile öneri yok bu etkinlikteEvet, bu konudan belirtebilirsin. Gidipde @MasacRE gibi 100lerce liste getirmeBu ay haftalık 10 falan anca yaparım. Hepsine yer vermesemde kızma, baya uğraştırıcı oluyor çünkü
3-5 akılda kalan dizilerle gelebilirsin![]()
isabet olurO zaman benden sana bir tane bile öneri yok bu etkinlikte![]()
Nihayet seni konumuzda gördükSıdıka.Ezberimde ve mırıldanırım hâlâ.
Çizimi de çok güzel gelirdi küçükken.
![]()
mesaja ekleyince bilgileride hazırda ekleyeyim daha kolaylık açısındanSadece bu ayyani hafta 10 dizi tanıtsak 40-50 arası dizi tanıtmış oluruz. Sonra tatil moduna gireceğim. Ama @Sherlock ortağımla bu mesele ile ilgili konuşacağım detaylar var
Yazdan sonra başlarız En Özlenilen Dizi etkinliğine ve konudada belirttiğim gibi tüm tanıttıklarımız olmayacak etkinlikte![]()
Kepçe kulak hangi oyuncu? Şuan piyasada varmı?Aslında tek favorim SIDIKA sadeceEfsanedir ayrıca jeneriği? Oy vermeyen de komedi izleyicisiyim demesin
Gözlerim doldu
Hayat Bağlari'ni pek izlemezdim ama kepçe kulaklı oğlanın yaptiği sandivçler yüzünden oy veriyorum![]()
Jenerikte de var kepçe dediğimKepçe kulak hangi oyuncu? Şuan piyasada varmı?
Sıdıka'yı izlemişliğim vardı ama bana sıkıcı geliyirdu (çocuktum ozamanlaranlamamam normal
)
Sonra bakayım tekrardan jeneriğeJenerikte de var kepçe dediğim
Sıdıka efsodur. Üzülürdüm daha cok onaKızın hiçbir özgürlüğü yoktu
![]()
Ben ikinci bölüm hazırlığına başladım, aynı dizilerle gelmezsin umarımmesaja ekleyince bilgileride hazırda ekleyeyim daha kolaylık açısından![]()
ben yazarım öm den sen bakarsınBen ikinci bölüm hazırlığına başladım, aynı dizilerle gelmezsin umarımOlmadı özelden çıtlat önce listeni, yada ben sana yazarım hangilerini yazdım
![]()
Neyi vakit alıyor anlamadım? Jenerik zaten youtubeda cıkıyordurSonra bakayım tekrardan jeneriğe
Şimdiden 2. bölüm hazirlığına basladım. Çok vakit alıyor. Dün gece giriştim sabahladım sayılir3 dizide tıkandım. 2. bölümde 7 dizi ayarlarım, dengelensin. Oyüzden şimdiden baslamak iyidir ve haftada tiplam 10 dizi planlıyorum
Yıl olmuş 2019, hâla var öyle hayatlar :S
ben şimdiden atacam sana, ben kazanacamben yazarım öm den sen bakarsın![]()
kabuldürben şimdiden atacam sana, ben kazanacamönce yollayan kazanır
![]()
ben daha detaylı yazmadan yolladınBen kazandım
sonra elimdeki listeyide atarim![]()
nasıl vakit almasın? görmüyormusun konuda hangi yıl, hangi oyuncular, bazen kaç bölüm, konusu ve ufak detaylar var. kolaymı sanıyorsun?Neyi vakit alıyor anlamadım? Jenerik zaten youtubeda cıkıyordurBu diziler nerden geldi aklına
Sıdıka gelirdi tek aklıma sorsan ama Genco hiç gelmezdi
![]()
Fazladan yorulup aynı dizinin detayını verme diye yazdimben daha detaylı yazmadan yolladın![]()