Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 1. Bölüm

Hangi diziyi özlediniz/ ilginizi çekti ?

• Kullanılan toplam oy
    24
Anlaşıldı her ay o kadar paylaşım daha uygun aslında konu mesajına yazıp yollarım :):)
Sadece bu ay :A yani hafta 10 dizi tanıtsak 40-50 arası dizi tanıtmış oluruz. Sonra tatil moduna gireceğim. Ama @Sherlock ortağımla bu mesele ile ilgili konuşacağım detaylar var :A
Yazdan sonra başlarız En Özlenilen Dizi etkinliğine ve konudada belirttiğim gibi tüm tanıttıklarımız olmayacak etkinlikte :D

@ozmoturk niye bu etkinliğe yabancı kalıyorsun? :bağır: Tanıtımınada yabancı kaldın, etiket istemiyorsan bildir :A

Evet, bu konudan belirtebilirsin. Gidipde @MasacRE gibi 100lerce liste getirme :A Bu ay haftalık 10 falan anca yaparım. Hepsine yer vermesemde kızma, baya uğraştırıcı oluyor çünkü :A
3-5 akılda kalan dizilerle gelebilirsin :A
O zaman benden sana bir tane bile öneri yok bu etkinlikte :A

• Harika
Reactions: Dosi
Sıdıka. :bhr: Ezberimde ve mırıldanırım hâlâ. :Z Çizimi de çok güzel gelirdi küçükken. :A
Nihayet seni konumuzda gördük :A 2. bölümde 7 dizi ile gelirim. Bu 5 olacaktı ama gece girişince zorlandım. Dengelensin diye 2. bölüme 7 yaparım. Haftada 10 dizi iyidir :A

Aslında tek favorim SIDIKA sadece:X Efsanedir ayrıca jeneriği? Oy vermeyen de komedi izleyicisiyim demesin :A Gözlerim doldu:(

Hayat Bağlari'ni pek izlemezdim ama kepçe kulaklı oğlanın yaptiği sandivçler yüzünden oy veriyorum:F

• Güldürdün
Sadece bu ay :A yani hafta 10 dizi tanıtsak 40-50 arası dizi tanıtmış oluruz. Sonra tatil moduna gireceğim. Ama @Sherlock ortağımla bu mesele ile ilgili konuşacağım detaylar var :A
Yazdan sonra başlarız En Özlenilen Dizi etkinliğine ve konudada belirttiğim gibi tüm tanıttıklarımız olmayacak etkinlikte :D
mesaja ekleyince bilgileride hazırda ekleyeyim daha kolaylık açısından :A

• Harika
Aslında tek favorim SIDIKA sadece:X Efsanedir ayrıca jeneriği? Oy vermeyen de komedi izleyicisiyim demesin :A Gözlerim doldu:(

Hayat Bağlari'ni pek izlemezdim ama kepçe kulaklı oğlanın yaptiği sandivçler yüzünden oy veriyorum:F
Kepçe kulak hangi oyuncu? Şuan piyasada varmı?
Sıdıka'yı izlemişliğim vardı ama bana sıkıcı geliyirdu (çocuktum ozamanlar :A anlamamam normal :A)

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kepçe kulak hangi oyuncu? Şuan piyasada varmı?
Sıdıka'yı izlemişliğim vardı ama bana sıkıcı geliyirdu (çocuktum ozamanlar :A anlamamam normal :A)
Jenerikte de var kepçe dediğim:A
Sıdıka efsodur. Üzülürdüm daha cok ona:F Kızın hiçbir özgürlüğü yoktu:(

• Güldürdün
Jenerikte de var kepçe dediğim:A
Sıdıka efsodur. Üzülürdüm daha cok ona:F Kızın hiçbir özgürlüğü yoktu:(
Sonra bakayım tekrardan jeneriğe :A
Şimdiden 2. bölüm hazirlığına basladım. Çok vakit alıyor. Dün gece giriştim sabahladım sayılir :A 3 dizide tıkandım. 2. bölümde 7 dizi ayarlarım, dengelensin. Oyüzden şimdiden baslamak iyidir ve haftada tiplam 10 dizi planlıyorum :D
Yıl olmuş 2019, hâla var öyle hayatlar :S

• Güldürdün
Sonra bakayım tekrardan jeneriğe :A
Şimdiden 2. bölüm hazirlığına basladım. Çok vakit alıyor. Dün gece giriştim sabahladım sayılir :A 3 dizide tıkandım. 2. bölümde 7 dizi ayarlarım, dengelensin. Oyüzden şimdiden baslamak iyidir ve haftada tiplam 10 dizi planlıyorum :D
Yıl olmuş 2019, hâla var öyle hayatlar :S
Neyi vakit alıyor anlamadım? Jenerik zaten youtubeda cıkıyordur:A Bu diziler nerden geldi aklına :F Sıdıka gelirdi tek aklıma sorsan ama Genco hiç gelmezdi:F

• Güldürdün
Neyi vakit alıyor anlamadım? Jenerik zaten youtubeda cıkıyordur:A Bu diziler nerden geldi aklına :F Sıdıka gelirdi tek aklıma sorsan ama Genco hiç gelmezdi:F
nasıl vakit almasın? görmüyormusun konuda hangi yıl, hangi oyuncular, bazen kaç bölüm, konusu ve ufak detaylar var. kolaymı sanıyorsun? :T:
Yoksa tek ismi yazıp jenerik paylaşmak kolay. Bu gidişle bazılarını öyle yaparım:F tek yılını ve oyuncu kadrosunu paylaşırım belki. Ben hangi kanalda yayınlanıyor, onu bile yazıyorum :F

• Güldürdün