@Forumdash yaşlı başlı biri, dün deyip unuttu bile ama benim hafızam zehir. Sana karşı hâla aynı düşüncedeyim![]()
Genco'yu işaretlememişsin. Onu beğenmiyormuydun?evet iki tane biliyorum genco ve sıdıkayı biliyorum @Dosi
Tamamda, bu mesajdan ne anlamalıyım?
Seni döverek öldürebileceğimiTamamda, bu mesajdan ne anlamalıyım?![]()
Sözlerle baş edemedin tabiki, çare fiziki temasla öldürmek ama sen hayal dünyanda bile beceremezsinSeni döverek öldürebileceğimi![]()
İki de bir aynı şeyi söyleyip durma, neyinle baş edemiycem seninSözlerle baş edemedin tabiki, çare fiziki temasla öldürmek ama sen hayal dünyanda bile beceremezsin![]()
Sen aynı şeyi dersen bende aynı cevabı veririm sanaİki de bir aynı şeyi söyleyip durma, neyinle baş edemiycem senin![]()
kız öyle dedim diye, seni mi dövecem,temsili o resimSen aynı şeyi dersen bende aynı cevabı veririm sana
ne böyle şiddete meraklısınız. Başka türlü baş et benimle. Boş sözlere karnımız tok![]()
işte o temsili resimler yapmak istediklerini ifade eden resimler. Bana kıymazsın zaten bilmezmiyimkız öyle dedim diye, seni mi dövecem,temsili o resim![]()
ben kimseye inanmıyorum artıkKız inanma İsveç cadolozuna![]()
Kız mutlu bir yuva kurmaya çalışıyorum nesi kötüEe yani, senin amacın kötü, o senden rahatsız, ben bu durumdan rahatsızım ve haliyle @Sherlock tan yanayım, üzgünüm![]()
Kız inanma İsveç cadolozuna![]()
Sus bakalım sen.Ee yani, senin amacın kötü, o senden rahatsız, ben bu durumdan rahatsızım ve haliyle @Sherlock tan yanayım, üzgünüm![]()
Şşşttttt, git evinde kaldıklarına bulaşKız mutlu bir yuva kurmaya çalışıyorum nesi kötü![]()
Onlar zaten avucumdaŞşşttttt, git evinde kaldıklarına bulaş![]()
Öyle olsaydı buralarda dolanmazdınOnlar zaten avucumda![]()