Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

1x12. Bölüm

harika bir bölümdü yalnız danny bir an önce dublörünü değiştirmeli çok yeteneksiz bir dublör bulmuş dövüş konusunda colleen danny i susuz götürür susuz getirir kadını takdir ediyoruz

bakuto ward ı kafaya aldı, tamda harold gerzeğinin kafasını kılıçla koparacaktı ki danny salağı çıkageldi? bu danny de kafa yok harold un ne menem bir adam olduğunu bir türlü çözemedi
zaten son sahnede danny e tuzakta kurmuştu harold bir taşla iki kuş vuracak aklınca
heyecanlı bir yerde bitti bakalım sezon finalinde neler olacak

1x13. Bölüm (Sezon Finali)

vee sezonun sonuna geldik danny nin ergenik duygusal atarlarını bir kenara bırakırsak güzel bir bölümdü

danny madam gao dan babasını öldürenin harold olduğunu duyunca bir gaza geldi tutana aşkolsun
zaten fazla saftirik olmasa kendiside çözerdi işi

harold, colleen e silah doğrultunca danny nin ters takla atıp yumruğunu yere vuruşu ve chi gücüyle tüm sandalyaleri, insanları, camı çerçeveyi havaya fırlatışı güzeldi

birde yumruğunda kurşun sektiriyormuş onuda yeni gördük? önümüzdeki sezon totosuyla pancar toplasa şaşmayacağız
harold un fırında yakılışı harold için gerçekten son ölümmüydü acaba ?
son sahnede danny nin kun lun arkadaşı davos un danny i imha etmeye yönelik joy la pazarlığa girişmesi yeni sezondada düşmanların eksik olmayacağına işaret ama olsun sonuçta danny beceriksiz çıksada totosu yere yakın colleen hepsinin ebesini belleyecektir
bu marvel kahramanlarının hepsimi böyle duygusal saftirik şeyler acaba @Forumdash
yoksa danny mi fazla ağlak çıktı ne iştir

Ben daha 6.bölümü izlicem ancak yetişiyorum. 3 gündür açıklarımı kapıyorum. Yenilerden bir bu bir de Legion izliyorum.2 dizide Marvel

Marvel kahramanlrı bir DC kahramanları kadar ezik ve duygusal olamaz
Flash ve Arrow izlesen bide

legion a başlaman harika heleki birde anlıyorsan dahada harika
bende izliyorum ama daha olay örgüsünü çözmeyi başaramadım
@Çiğdem- yedinci bölümü anladım demişti daha ben o kısma geçemedim belki herşey yedinci bölümde anlaşılıyordur

Hhahah 7.bölüm gerçekten çok güzeldi ayoll @MasacRE- beklediğim aksiyon tam anlamıyla vardı
2.sezona bir umut bıraktılar sezon finalide iyi olucaktır

sen bu diziye ne zaman başlayacaksın ? tam senlik hem karadevil i izleyen bunuda izler
ohaa sen sezonu bitirmişsin 😱

yarın foruma gelmeden 1.bölümü izleyipte gelecem sana ne zaman söz verdimde izlemedim ayoll bir başlamıs olrurum hem

Bu dizi nasıl bir dizi acaba,yeni bir diziye başlamak için bu tercih olurmu?

Bu dizi nasıl bir dizi acaba,yeni bir diziye başlamak için bu tercih olurmu?
daradevill jessica jones v.s gibi diziler izlediysen yani marvel in hayali kahramanlarıyla aran iyiyse bu diziyide seveceksin buna eminim

ohaa sen sezonu bitirmişsin 😱

yarın foruma gelmeden 1.bölümü izleyipte gelecem sana ne zaman söz verdimde izlemedim ayoll bir başlamıs olrurum hem
ilk bölümü izlersen zaten başoğlan danny i kapacaksındır yalnız oğlanın sağı solu belli değil
game of thrones da eşcinseli oynuyordu

O dizileri takip etmedim ama iyi diziler olduğunu biliyorum,bu diziyi listeye ekleyeyim fırsat bulunca izlerim

Gerçekten Legion karman çorman bi dizi yapmişlar ama izlemesi zevkli. Oyuncular bi harika

ilk 3 bölümü izledim gerçekten çok kaliteli olmuş @destere

başroldeki oğlan baya yakışmış diziye ejderha tarafından yaralandığı için özel güçleri varmış hani kolu sarı olup parladı kapıyı kırdı ogüçleri oyüzdenmiş sanırım

dizideki dövüş sahneleride çok güzel şu japon kızı beğenmedim kavga bliyorum sanıyor danny güzel dövdü ayoll
ofisteki kadında ayrı gıcık

binadan aşşağıya uçtu son bölümde akalım neler olucak yine izler bitiririm yakında

ilerde colleen e daha bir gıcık olacaksın
ama ben japon kızı sevdim dövüş ustası yani dizi için sonradan öğrenmiş değil kız harbi dövüşüyor oysa senin danny parlağı çok acemi kalıyor japonun yanında
ama benim favorim joy

Gerçekten Legion karman çorman bi dizi yapmişlar ama izlemesi zevkli. Oyuncular bi harika
özellikle harika olan sydney
ama ben çılğın kız lenny i de çok sevdim

hhahah aa dany karısısnda acemi kaldı bee
ben bu dizideki hiçbir kadın oyuncuyu beğenemdim vlla

hhahah aa dany karısısnda acemi kaldı bee
ben bu dizideki hiçbir kadın oyuncuyu beğenemdim vlla
ama beğensen zaten kızların güzelliğinden şüphe ederdim beğenmemen kızların güzel olduğuna işaret
harold u beğendinmi peki ?

Kesinlikle Lanny bi harika... Ben Demet Evgar'a benzetiyorum onu. Bu diziyi bize uyarlasalar Lanny'i Demet Evgar oynasın