Çatla.
Çatla.
Hadi ordan be şizofrenÇatla.
İspatı @Tolstoyevski de sana göstersin istersen.Hadi ordan be şizofren
Hadi ordan be şizofren
MaskeliCan'ım bile anlamış senin şizofren olduğunuİspatı @Tolstoyevski de sana göstersin istersen.
Asıl kendisi öyle, şuanda tedavi için yok burada.MaskeliCan'ım bile anlamış senin şizofren olduğunu
Maskeli gayet sağlam birisiAsıl kendisi öyle, şuanda tedavi için yok burada.
Sen öyle san.Maskeli gayet sağlam birisi
sanmak ne kelime biliyorum sağlam olduğunuSen öyle san.
Ooo yoldaşım canımı çektirdin... Ben de şimdiden planlarımı yapayım da kendime yer ayırtayım yaz ve deniz tatili için... EGE DENİZİ kardeşim uyuyor resmen... Muazzam...Bu yıl yazı erken getirdik beleş bir fırsat bulunca Karşıdaki ada Lost adası manzarası demek isterdim ama değil, Yunanistan civarları…
Nereye gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli FedaiOoo yoldaşım canımı çektirdin... Ben de şimdiden planlarımı yapayım da kendime yer ayırtayım yaz ve deniz tatili için... EGE DENİZİ kardeşim uyuyor resmen... Muazzam...
Oooo canım adaşım... Sizi mühendis bey olarak bedava gezdireceğim demek isterdim ama bunu ben bile yapamam... Paranızı pulunuzu alın gelin... EGE kıyılarına gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli FedaiNereye gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu yıl yazı erken getirdik beleş bir fırsat bulunca Karşıdaki ada Lost adası manzarası demek isterdim ama değil, Yunanistan civarları…
Ooo yoldaşım canımı çektirdin... Ben de şimdiden planlarımı yapayım da kendime yer ayırtayım yaz ve deniz tatili için... EGE DENİZİ kardeşim uyuyor resmen... Muazzam...
Nereye gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Beni de alın demek isterdim ama bu sezon için mümkün değil... 😔Oooo canım adaşım... Sizi mühendis bey olarak bedava gezdireceğim demek isterdim ama bunu ben bile yapamam... Paranızı pulunuzu alın gelin... EGE kıyılarına gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Nereye gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Karşılıyorsanız neden olmasın.. @MasacREOooo canım adaşım... Sizi mühendis bey olarak bedava gezdireceğim demek isterdim ama bunu ben bile yapamam... Paranızı pulunuzu alın gelin... EGE kıyılarına gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Millet zengin.. @DarkLegenDBu yıl yazı erken getirdik beleş bir fırsat bulunca Karşıdaki ada Lost adası manzarası demek isterdim ama değil, Yunanistan civarları…
Alkollü ortamda işimiz olmaz... Biz ehli sünnet insanlarız.. Öyle değil mi canım adaşım ve canım yoldaşım.. @Sherlock @Maskeli Fedai
O yüzden alkoller benden zaten @SherlockAlkollü ortamda işimiz olmaz... Biz ehli sünnet insanlarız.. Öyle değil mi canım adaşım ve canım yoldaşım.. @Sherlock @Maskeli Fedai