@Maskeli Fedai bu foto çekme merakının sebebi ne sence hocam?Süleymaniye Camii anlık
@Maskeli Fedai bu foto çekme merakının sebebi ne sence hocam?Süleymaniye Camii anlık
Cevabımı alıntılarak belirttim.@Maskeli Fedai bu foto çekme merakının sebebi ne sence hocam?
Hocam bu Tols birisiyle flörtleşiyor bence baksana sürekli anlık çekip atıyor.@Maskeli Fedai bu foto çekme merakının sebebi ne sence hocam?
Bana da öyle geliyor...Hocam bu Tols birisiyle flörtleşiyor bence baksana sürekli anlık çekip atıyor.
Yuvadan uçtu..Bana da öyle geliyor...
O barikatlar yüzünden yolumu şaşırdım zaten, neden kurulmuş acaba ilginçBu nasil bir hareket @serhatt insan nasil eker arkadasini
Bu arada Taksim meydanina barikatlar kurulmus
Tam istedigin hava gibi @Tolstoyevski
@Tolstoyevski sırf @serhatt 'ın oyunu kapmak için yemek yeme teklifi ettiğini biliyor muydun? tabi başka sebeplerde varmış. Dün serhat yazıyordu. Ona inanıyorum.Bu nasil bir hareket @serhatt insan nasil eker arkadasini
@Tolstoyevski sırf @serhatt 'ın oyunu kapmak için yemek yeme teklifi ettiğini biliyor muydun? tabi başka sebeplerde varmış. Dün serhat yazıyordu. Ona inanıyorum.
@Tolstoyevski sırf @serhatt 'ın oyunu kapmak için yemek yeme teklifi ettiğini biliyor muydun? tabi başka sebeplerde varmış. Dün serhat yazıyordu. Ona inanıyorum.
Yapmam tabii ki, aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱Yok artik dedirten hareketler bunlar 😱😱😱😱😱😱
@Tolstoyevski yapmaz öyle seyler ya, yapmazsin degil mi @Tolstoyevski
Bizzat anket konusunda yazıldıYok artik dedirten hareketler bunlar 😱😱😱😱😱😱
Yalan söyleme, gelmemiş olsam şuan göz göze, diz dize kahvaltı ediyor olmazdık.
Bu nasil bir hareket @serhatt insan nasil eker arkadasini
Ekmedim ya, sizi kandırıyor bu herif. Sırf beni yalancı çıkarmak için...
Adam eridi karşımda, keşke daha önce buluşsaydık diye sızlanıyor. @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai@Tolstoyevski sırf @serhatt 'ın oyunu kapmak için yemek yeme teklifi ettiğini biliyor muydun? tabi başka sebeplerde varmış. Dün serhat yazıyordu. Ona inanıyorum.
Bu konuda sana inanıyorum. Bizzat kendim şahit oldum. Bir de utanmadan beni şahit yapmaya çalışıyor tamam en iyi arkadaşı olsakta doğruların yanındayım 😎Yalan söyleme, gelmemiş olsam şuan göz göze, diz dize kahvaltı ediyor olmazdık.
------
Ekmedim ya, sizi kandırıyor bu herif. Sırf beni yalancı çıkarmak için...
Utanmadan gelmedi diye bana da iftira atıyor, sabahın 6'sından beri yollardayım be...Bu konuda sana inanıyorum. Bizzat kendim şahit oldum. Bir de utanmadan beni şahit yapmaya çalışıyor tamam en iyi arkadaşı olsakta doğruların yanındayım 😎
Yok artik dedirten hareketler bunlar 😱😱😱😱😱😱
Ooooo Neşet yapar yapar, kahvaltıya parmak atmışsındır.Yapmam tabii ki, aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱
Yorum bile yapamıyorum artık.. @xdragxxAdam eridi karşımda, keşke daha önce buluşsaydık diye sızlanıyor. @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Tolsto son zamanlarda garipti de bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim