Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...Yav he heeee. @Dosi ve senin yürüttüğün bu iddialar artık komik gelmiyor...
------
Orasını Tolsto bilir artık...
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...Yav he heeee. @Dosi ve senin yürüttüğün bu iddialar artık komik gelmiyor...
------
Orasını Tolsto bilir artık...
Öyle biz ifşa etmeye çalışıyoruz mosi de hala Tolsto savunuyor okları bize yöneltiyor.Tols'un gerçek yüzünü ifşa etmemize karışmayacaksın Dosi hanım.. @xdragxx
Sizin gibi iftiracılar varken duman da çıkar her şey de çıkar..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Aşk da çıkar meşk de.Öyle biz ifşa etmeye çalışıyoruz mosi de hala Tolsto savunuyor okları bize yöneltiyor.
------
Sizin gibi iftiracılar varken duman da çıkar her şey de çıkar..
Adamın niye iddaa oynadığı belli oldu hocam Yalnız winner olmuş bu hareketiyle..
Ortaklaşa tahmin işini yürütüyoruzHelal olsun hocam ayakta alkışladım bu hareketi.
Seni @Tolstoyevski'ye yönlendiriyorum... Kendisi bu aralar ilişki arıyor...Aşk da çıkar meşk de.
Ve bize okları yönelttiği için lafı da biz yiyoruz.. Ne güzel İstanbul be.. Tols gacılarla menemen yesin lafı biz yiyelim..Öyle biz ifşa etmeye çalışıyoruz mosi de hala Tolsto savunuyor okları bize yöneltiyor.
------
Sizin gibi iftiracılar varken duman da çıkar her şey de çıkar..
Aynen ben evde oturmuş bisküvi kemireyim. Tolsto gacılarla menemen keyfi yapsın...Ve bize okları yönelttiği için lafı da biz yiyoruz.. Ne güzel İstanbul be.. Tols gacılarla menemen yesin lafı biz yiyelim..
Hayat işte...Aynen ben evde oturmuş bisküvi kemireyim. Tolsto gacılarla menemen keyfi yapsın...
Zenginlik böyle bir şey hocam.. Tok açın halinden ne anlar.. 🚬🚬Aynen ben evde oturmuş bisküvi kemireyim. Tolsto gacılarla menemen keyfi yapsın...
Cevap bile vermiyor sinsi sinsi gülüyor kesin halimize...Zenginlik böyle bir şey hocam.. Tok açın halinden ne anlar.. 🚬🚬
Bu loserler kendi haline yansın diye keyif cigarası yakmış kesin..Cevap bile vermiyor sinsi sinsi gülüyor kesin halimize...
Senin yönlendirmene gerek yok ki sabahtan beri onunlaydım zaten. Aradığı ilişkiyi bende buldu.Seni @Tolstoyevski'ye yönlendiriyorum... Kendisi bu aralar ilişki arıyor...
Uuuu sevindim adınızaSenin yönlendirmene gerek yok ki sabahtan beri onunlaydım zaten. Aradığı ilişkiyi bende buldu.
@Maskeli Fedai nin bahsettiği menemeni bana yedirdi elleriyle...
Kendi adına üzüldüğünü duydum.Uuuu sevindim adınıza
Ok okKendi adına üzüldüğünü duydum.
Süleymaniye Camii anlık
Yoldaşım, forumun fotoğrafçısı...Süleymaniye Camii anlık
Beni al Mecidiyeköyden Ortaköy camiye götür Çok geziyorsun beni de al beraber gezelimSüleymaniye Camii anlık