Ulan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Ulan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Ne bekliyorduk ki, bizim huzurlu ve sakin bir şekilde bir aktivite yapmamız mümkün mü adaşım... Böyle iki leş yoldaşımız varken hele... @MasacRE @Maskeli FedaiUlan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Her ortama uyum sağlarım yoldaşlarım.. Siz planlamayı yapın gerisi bende.. @MasacREUlan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Ne bekliyorduk ki, bizim huzurlu ve sakin bir şekilde bir aktivite yapmamız mümkün mü adaşım... Böyle iki leş yoldaşımız varken hele... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacREHer ortama uyum sağlarım yoldaşlarım.. Siz planlamayı yapın gerisi bende.. @MasacRE
Kendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli FedaiBiz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacRE
Utku yoldaşım bizle tatile çıkıp sadece İzmir Bombası ve ayran tüketecekmiş adaşım, bu şekil duyumlar aldım bilmem ne kadar doğrudur... @MasacRE @Maskeli FedaiKendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacRE
Şişkolok bizim karşımızdaymış gibi konuşuyor da kendisi dünden razı yoldan çıkmaya.. @MasacREKendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu Hainli Fedai'nin işi gücü şov olmuş adaşım... Artık tanıyamıyorum kendisini... Neymiş plan yapalım uyarmış... Sen kiiim bizim yoldaşlığımıza uymak kim... Lafta senin Sabar Yoldaşlığın... @MasacRE @Maskeli Fedai
Şovu seviyorum evet.. @MasacREBu Hainli Fedai'nin işi gücü şov olmuş adaşım... Artık tanıyamıyorum kendisini... Neymiş plan yapalım uyarmış... Sen kiiim bizim yoldaşlığımıza uymak kim... Lafta senin Sabar Yoldaşlığın... @MasacRE @Maskeli Fedai
Şovu seviyorum evet.. @MasacRE
Sen daha çok kansızlığı seviyormuşsun be Hainli Fedai... Sana diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum artık... Biz kimleri koynumuzda beslemişiz yıllarca, ah be canım adaşım... @MasacRE denen Kansızku da gelip hangi mesajlara Harika atıyor baksana... Nasıl da ayıklıyor leşlikleri...Eh be Hainli Fedai... Gerçekten kan dondurucu bir adammışsın da haberimiz yokmuş, yazık çok yazık... @MasacRE
Sen daha çok kansızlığı seviyormuşsun be Hainli Fedai... Sana diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum artık... Biz kimleri koynumuzda beslemişiz yıllarca, ah be canım adaşım... @MasacRE denen Kansızku da gelip hangi mesajlara Harika atıyor baksana... Nasıl da ayıklıyor leşlikleri...
@MasacRE harika atıyor ancak bunu Hainli Fedai intihara sürüklenmesin diye yapıyordur diye düşünüyorum, şimdi buraya sert mesajlarla girecektir Utku beyciğim... @MasacRECanım yoldaşlarım be.. 😳😳