Nisan 1 şakası yapıyordur @Harunnn60 bizegaga gelip olmamışlarını atıp çekip gitmiş zaten yeteneksiz iki çift laf bile yapamıyor anca uzaktan uzağa çemkirip dursun
Nisan 1 şakası yapıyordur @Harunnn60 bizegaga gelip olmamışlarını atıp çekip gitmiş zaten yeteneksiz iki çift laf bile yapamıyor anca uzaktan uzağa çemkirip dursun
onun kendisi şaka yaşaması tanrının bir şakası bence üstüne tez vakitte meteor düşsünde insanlık bu gereksiz çileden kurtulsunNisan 1 şakası yapıyordur @Harunnn60 bize
Aaa forum başımıza yıkıldı 😱😱😱onun kendisi şaka yaşaması tanrının bir şakası bence üstüne tez vakitte meteor düşsünde insanlık bu gereksiz çileden kurtulsun
foruma bişey olmaz yeterki kötüler ayıklansınAaa forum başımıza yıkıldı 😱😱😱
Hahahah Aaa bir şeyi fark ediyorum biz başbaşaykan bile @Harunnn60 ı konuşmadan edemiyoruz bizim kıymetimizi biliyordur sanırım Harunla yatıp kalkıyoruz olmasa bileforuma bişey olmaz yeterki kötüler ayıklansın
bugünlerde şu çin in uzay istasyonu dünyaya düşecekti düşeceği yerler arasında türkiyede varmış yani istasyon bize bir iyilik yapıp @Harunnn60 gagasının tepesine düşse ne güzel olacaktır kimbilir
o önemli haberide açmamış gereksiz süper modül neye yarıyor anlamadım
mecburiyetten konuşuyoruz arada bir foruma dalıp parazit yapıyor şimdi yetkim olsa banlarım üç beş ay keyfime bakarım arkasından tek kelimede konuşmam gereksiz modülünHahahah Aaa bir şeyi fark ediyorum biz başbaşaykan bile @Harunnn60 ı konuşmadan edemiyoruz bizim kıymetimizi biliyordur sanırım Harunla yatıp kalkıyoruz olmasa bile
Hahahah Aaa senide son demlerinde yönetime alalım bencemecburiyetten konuşuyoruz arada bir foruma dalıp parazit yapıyor şimdi yetkim olsa banlarım üç beş ay keyfime bakarım arkasından tek kelimede konuşmam gereksiz modülün
adminlikten aşağısı kurtarmazHahahah Aaa senide son demlerinde yönetime alalım bence
Aaa @mrt-06 ile karşılaşamcıaksınızda sen gittitken sonra gelecek Selamlarını iletirimadminlikten aşağısı kurtarmaz
gül gibi görümcem @mrt-06 i kaçırdık elimizden şimdi ortam kötülere kaldı gelde @Harunnn60 la @Yiğitt le uğraş
boşuna dememişler gelen gideni aratır diye
Aaa @mrt-06 ile karşılaşamcıaksınızda sen gittitken sonra gelecek Selamlarını iletirim
Aaa gelir belki ama zorben görümcesiz yaparımda o eltisiz ne yapacak onun durumu daha fena
@Forumdash şu anda fıldır fıldır goblin izliyor daha iki bölüm devirecekki bize yetişsin
Hahha Aaa izlemedim ki @Forumdash da bir başlasın yorum etsin diye bekliyorum@Forumdash şu anda fıldır fıldır goblin izliyor daha iki bölüm devirecekki bize yetişsin
aaa senin ikinci bölüm yorumun nerde hogatha
fırsat bulursam üçüde izleyeceğim yarın yetişirsiniz nasıl olsa başka zaman bulamıyorumHahha Aaa izlemedim ki @Forumdash da bir başlasın yorum etsin diye bekliyorum
Yarın devam edecem
Aaa sen zaten pancar motoru gibi önden gidecen bizde sana yetişmeyle uğraşacazfırsat bulursam üçüde izleyeceğim yarın yetişirsiniz nasıl olsa başka zaman bulamıyorum
@Forumdash şu anda fıldır fıldır goblin izliyor daha iki bölüm devirecekki bize yetişsin
aaa senin ikinci bölüm yorumun nerde hogatha
Yook ben bunu cmts pzr 1erbölüm izlerim hafta içi boş olursa o zaman izlerim. Şuan saat 3.30 bölüm süresi 1.28bu dademek oluyor sabah 5te bitiyor öyle hızlı sıkıştırmam. Black'i hızlı bitirdiğim için şuan pişmanım zatenHahha Aaa izlemedim ki @Forumdash da bir başlasın yorum etsin diye bekliyorum
Yarın devam edecem
Ohaa daha bakmadınmı @destereYook ben bunu cmts pzr 1erbölüm izlerim hafta içi boş olursa o zaman izlerim. Şuan saat 3.30 bölüm süresi 1.28bu dademek oluyor sabah 5te bitiyor öyle hızlı sıkıştırmam. Black'i hızlı bitirdiğim için şuan pişmanım zaten
her gün bir bölüm izleyeceksin cumartesi pazarı yok bu işin zaten ilk altı dakikası geçmiş bölümler kalan kısım bir saat 20 dakika gibi bişey onuda her gün tüketirsin bahane arama boşunaYook ben bunu cmts pzr 1erbölüm izlerim hafta içi boş olursa o zaman izlerim. Şuan saat 3.30 bölüm süresi 1.28bu dademek oluyor sabah 5te bitiyor öyle hızlı sıkıştırmam. Black'i hızlı bitirdiğim için şuan pişmanım zaten
buda yan çizmeye başladı yakında guruıptan şutlayalım @Forumdash ı onun yerine birini dizi izleme gurubuna katalım diyorum benim adayım eski püskü @eskici ne kadar pis biri olsada beni sever yani yanlış yapmaz bizeOhaa daha bakmadınmı @destere
Black a oranla daha iyi bunda polisiye yok fantastiklik daha ön planda istedğin gibi
Hergün bir bölüm izlemem için gotham luci arrow gibi gereksizleşen dizileri hayatımdan cıkarmam gerekher gün bir bölüm izleyeceksin cumartesi pazarı yok bu işin zaten ilk altı dakikası geçmiş bölümler kalan kısım bir saat 20 dakika gibi bişey onuda her gün tüketirsin bahane arama boşuna