Yani arada denk geldikçe izlerdim güzeldi Nereye gidecek bu konu ne alaka merak ettimscooby doo Severmiydin Alakasını sonra diyecem
Yani arada denk geldikçe izlerdim güzeldi Nereye gidecek bu konu ne alaka merak ettimscooby doo Severmiydin Alakasını sonra diyecem
Aaa bizim Supernaturalda scooby doo bölümü oldu @destere e önerdik @Harunnn60 ve senide bekleriz @Yiğitt bey de bakabilir tek bölümlük normal scooby doo izliyorsunuz çocukluğunuza geri dönün sayemizdeYani arada denk geldikçe izlerdim güzeldi Nereye gidecek bu konu ne alaka merak ettim
Scooby Doo izlemek istesem açar onu izlerim, gerek yok Supernatural izlemeye bunun içinAaa bizim Supernaturalda scooby doo bölümü oldu @destere e önerdik @Harunnn60 ve senide bekleriz @Yiğitt bey de bakabilir tek bölümlük normal scooby doo izliyorsunuz çocukluğunuza geri dönün sayemizde
@Forumdash @cookies
Önde duranlar bizim adamlar Dean Sam
Aaa bunun konusu daha iyi hem yeni bölüm gibi düşün Kütüklük etmeyip izlersen seviceksinScooby Doo izlemek istesem açar onu izlerim, gerek yok Supernatural izlemeye bunun için
Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devamAaa bunun konusu daha iyi hem yeni bölüm gibi düşün Kütüklük etmeyip izlersen seviceksin
Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum Nasılsa haklı çıkıcam yineCW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısın
Canım bacım Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyorAaa Cw arkadaşıma laf ettirmem ayoll @Forumdash Kalitesine sende ulaşmak istiyorsan adres belli
Sen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük oradaHaklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum Nasılsa haklı çıkıcam yine
Canım bacım Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor
Haklı olduguma hak veriyorsun işte Kim kime direkt "sen haklısın" derSen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük orada
legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadarYok onu da izlemem Birkaç gün sonra Legion başlıyor, onu izleriz artık beraber @Forumdash @Çiğdem-
Siz izlerken izlemedim canım o kadar da değil Birkaç hafta önce oturdum bir hafta sonu seri seri izledim bitirdim Aslında bitirdikten sonra genel bir yorum yapmayı düşünüyordum ama üşendim
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruzAaa ozaman yarın yorumunu bekliyoruz
Tuhaf dizi olsa ip gibi yazardın
Benim işler yoğun bu aralar
haklısın artık millet televizyonlarını bilgisayarlarını iki yıl kullanıp sokağa atıyor onları toplamak bayağı bir zamanını alıyordurBenim işler yoğun bu aralar
Peşimi bırakizlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz
Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devam
Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum Nasılsa haklı çıkıcam yine
Canım bacım Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor
legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadar
@Çiğdem- de sanırım legion oğlanı için katlanıyor yoksa çoktan terketmiştik diziyi
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz
Haahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyorPeşimi bırak
sanki kurbağanın peşinden gidiyoruzda bırak diyorPeşimi bırak
Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar. Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılarHaahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor
@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun
dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğüHaahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor
@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun
bizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansızValla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar. Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğü
Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayınıValla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar. Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadan )Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını