Yani arada denk geldikçe izlerdim güzeldiscooby doo Severmiydin![]()
![]()
Alakasını sonra diyecem
![]()
Yani arada denk geldikçe izlerdim güzeldiscooby doo Severmiydin![]()
![]()
Alakasını sonra diyecem
![]()
Aaa bizim Supernaturalda scooby doo bölümü olduYani arada denk geldikçe izlerdim güzeldiNereye gidecek bu konu ne alaka merak ettim
![]()
Scooby Doo izlemek istesem açar onu izlerim, gerek yok Supernatural izlemeye bunun içinAaa bizim Supernaturalda scooby doo bölümü oldu@destere e önerdik @Harunnn60 ve senide bekleriz
@Yiğitt bey de bakabilir tek bölümlük normal scooby doo izliyorsunuz çocukluğunuza geri dönün sayemizde
![]()
![]()
@Forumdash @cookies
Önde duranlar bizim adamlar Dean Sam![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa bunun konusu daha iyi hem yeni bölüm gibi düşünScooby Doo izlemek istesem açar onu izlerim, gerek yok Supernatural izlemeye bunun için![]()
Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devamAaa bunun konusu daha iyi hem yeni bölüm gibi düşün![]()
![]()
Kütüklük etmeyip izlersen seviceksin
![]()
Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorumCW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısın![]()
Canım bacım
Sen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük oradaHaklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorumNasılsa haklı çıkıcam yine
Canım bacımKaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor
![]()
Haklı olduguma hak veriyorsun işteSen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük orada![]()
legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadar
Siz izlerken izlemedim canım o kadar da değilBirkaç hafta önce oturdum bir hafta sonu seri seri izledim bitirdim
Aslında bitirdikten sonra genel bir yorum yapmayı düşünüyordum ama üşendim
![]()
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardanAaa ozaman yarın yorumunu bekliyoruz![]()
Tuhaf dizi olsa ip gibi yazardın![]()
Benim işler yoğun bu aralar![]()
haklısın artık millet televizyonlarını bilgisayarlarını iki yıl kullanıp sokağa atıyor onları toplamak bayağı bir zamanını alıyordurBenim işler yoğun bu aralar![]()
Peşimi bırakizlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardanbari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz
![]()
Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devam![]()
Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorumNasılsa haklı çıkıcam yine
Canım bacımKaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor
![]()
legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadar
@Çiğdem- de sanırım legion oğlanı için katlanıyor yoksa çoktan terketmiştik diziyi![]()
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardanbari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz
![]()
Haahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyorPeşimi bırak![]()
sanki kurbağanın peşinden gidiyoruzda bırak diyorPeşimi bırak![]()
Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar.Haahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor![]()
![]()
@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun![]()
dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğüHaahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor![]()
![]()
@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun![]()
bizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansızValla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar.Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
![]()
dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğü![]()
Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlarValla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar.Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
![]()
6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadanAaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlarSenin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını
![]()