I Want Your Cray Cray - Trish Walker | Jessica Jones

Yani arada denk geldikçe izlerdim güzeldi :A Nereye gidecek bu konu ne alaka merak ettim :A
Aaa bizim Supernaturalda scooby doo bölümü oldu :A @destere e önerdik @Harunnn60 ve senide bekleriz :A @Yiğitt bey de bakabilir tek bölümlük normal scooby doo izliyorsunuz çocukluğunuza geri dönün sayemizde
:A :A :A @Forumdash @cookies

Önde duranlar bizim adamlar Dean Sam :A :A :A
supernatural-scooby-doo-recap.png
scooby doo

Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum:A Nasılsa haklı çıkıcam yine:F

Canım bacım:love1::love1::love1: Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor:A
Sen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük orada :A

Siz izlerken izlemedim canım o kadar da değil :A Birkaç hafta önce oturdum bir hafta sonu seri seri izledim bitirdim :A Aslında bitirdikten sonra genel bir yorum yapmayı düşünüyordum ama üşendim :A
Aaa ozaman yarın yorumunu bekliyoruz :A

Tuhaf dizi olsa ip gibi yazardın :F
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan :) bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz :)

Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devam :A

Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum:A Nasılsa haklı çıkıcam yine:F

Canım bacım:love1::love1::love1: Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor:A

legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadar :)
@Çiğdem- de sanırım legion oğlanı için katlanıyor yoksa çoktan terketmiştik diziyi :)

izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan :) bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz :)

Haahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor :A :A :A

@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun :A

Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar. :A Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar :A
bizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansız :)

dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğü :)
Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar. :A Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar :A
Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar :A Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını :F

Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar :A Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını :F
6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadan :))
demezlermi ya da demezmiyiz izledinde hanı yorum nerde? deriz... diyeceğimiz için cevapta veremeyeceği için (çünkü izlemiyor gaga :)) en iyisi ben bunlara küsmüş gibi yapıp kendimi kurtarayım diyor :)