Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey @Harunnn60 HARUNYazar mıyım bilmiyorum sıcaklığıyla yazmak iyi oluyor aradan vakit geçti TWD'ye ip gibi yazıyordum işte o da mı tuhaf dizi
Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey @Harunnn60 HARUNYazar mıyım bilmiyorum sıcaklığıyla yazmak iyi oluyor aradan vakit geçti TWD'ye ip gibi yazıyordum işte o da mı tuhaf dizi
NolduAaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey @Harunnn60 HARUN
Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın sen Ama aradan sonraki bölümleri beğeniyorum bak, harika olmasa da izleniyor en azından. Onları da sen izlemiyorsun ama iyice koptun dizidenAaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey @Harunnn60 HARUN
Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın sen Ama aradan sonraki bölümleri beğeniyorum bak, harika olmasa da izleniyor en azından. Onları da sen izlemiyorsun ama iyice koptun diziden
Aaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle
Jessica dan da soğuttunuz sağolun Size rağmen izleyecğim.Aaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle
@Harunnn60 da TWD fanıyım diye geçiniyor bir de, izlediği bile yok diziyi nasıl fanlıksa artık buAaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle
Jessica dan da soğuttunuz sağolun Size rağmen izleyecğim.
Aaa soğutur bu kütük bey bundan beklenir@Harunnn60 da TWD fanıyım diye geçiniyor bir de, izlediği bile yok diziyi nasıl fanlıksa artık bu
Jessica ile benim bir alakam yok orada sizden bahsediliyor hiç bana suç atıp sıyrılmaya çalışmaAaa soğutur bu kütük bey bundan beklenir
Hahah Aaa @Forumdash ile @destere @Harunnn60 a sataştılar ama ben onu sa vundum halde Harun bey kurunun yanında yaşta yanar diyip benide protesto etti onlarla birlikteJessica ile benim bir alakam yok orada sizden bahsediliyor hiç bana suç atıp sıyrılmaya çalışma
oh olsun sanaHahah Aaa @Forumdash ile @destere @Harunnn60 a sataştılar ama ben onu sa vundum halde Harun bey kurunun yanında yaşta yanar diyip benide protesto etti onlarla birlikte
11.Bölüm yorumunu merak ediyorum ama Harun
Aaa bu konuya uygun cevabını Goblinde verdim Faruk bey ne yapma ya çalıştığını anladımoh olsun sana
yola cıktıgın insanları yolda gördüklerine değişirsen Seni kuru da yapar yaş da @destere @Harunnn60
O dizi hulu/amazon dizisi sanırım Onların dizleri beni pek sarmıyorİzliyorum da en yakında Legion var ondan onu söyledim Ay sonu da Handmaid's Tale geliyor, siz izlemediniz galiba onu da izleyin derim çok iyi dizi @destere
@Çiğdem- e önermiyorum bir sürü ecünnü var çünkü kıskançlıktan izleyemez o diziyi
Dur goblinin 2.bölümünü izlicem o yuzden oraya ugramadim. Bölüm yorumudur diyeAaa bu konuya uygun cevabını Goblinde verdim Faruk bey ne yapma ya çalıştığını anladım
Yorumdan ayrı yazdım o mesajı bakta gerçek yüzünü görDur goblinin 2.bölümünü izlicem o yuzden oraya ugramadim. Bölüm yorumudur diye
CW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısınO dizi hulu/amazon dizisi sanırım Onların dizleri beni pek sarmıyor
Aaa Cw arkadaşıma laf ettirmem ayoll @Forumdash Kalitesine sende ulaşmak istiyorsan adres belliCW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısın
O kadar düşmedik o seviyelere inemem benAaa Cw arkadaşıma laf ettirmem ayoll @Forumdash Kalitesine sende ulaşmak istiyorsan adres belli
Amann sen tuhaf dizilerine devam et , kaliteli izlersen yontulursun falan Allah göstermesin kütük bey böyle iyisin senO kadar düşmedik o seviyelere inemem ben
Kaliteye bak kaliteye. Flash, Arrow, Supernatural Kaliteli dizi görmesek inanacağızAmann sen tuhaf dizilerine devam et , kaliteli izlersen yontulursun falan Allah göstermesin kütük bey böyle iyisin sen
scooby doo Severmiydin Alakasını sonra diyecemKaliteye bak kaliteye. Flash, Arrow, Supernatural Kaliteli dizi görmesek inanacağız