Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük beyYazar mıyım bilmiyorum sıcaklığıyla yazmak iyi oluyor aradan vakit geçtiTWD'ye ip gibi yazıyordum işte o da mı tuhaf dizi
![]()
Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük beyYazar mıyım bilmiyorum sıcaklığıyla yazmak iyi oluyor aradan vakit geçtiTWD'ye ip gibi yazıyordum işte o da mı tuhaf dizi
![]()
NolduAaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey![]()
![]()
@Harunnn60 HARUN
Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın senAaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey![]()
![]()
@Harunnn60 HARUN
Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın senAma aradan sonraki bölümleri beğeniyorum bak, harika olmasa da izleniyor en azından. Onları da sen izlemiyorsun ama iyice koptun diziden
![]()
Aaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle
Jessica dan da soğuttunuz sağolunAaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 da TWD fanıyım diye geçiniyor bir de, izlediği bile yok diziyi nasıl fanlıksa artık buAaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle![]()
![]()
![]()
Jessica dan da soğuttunuz sağolunSize rağmen izleyecğim.
![]()
Aaa soğutur bu kütük bey bundan beklenir@Harunnn60 da TWD fanıyım diye geçiniyor bir de, izlediği bile yok diziyi nasıl fanlıksa artık bu![]()
Jessica ile benim bir alakam yok orada sizden bahsediliyor hiç bana suç atıp sıyrılmaya çalışmaAaa soğutur bu kütük bey bundan beklenir![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa @Forumdash ile @destere @Harunnn60 a sataştılar ama ben onu sa vundum halde Harun bey kurunun yanında yaşta yanar diyip benide protesto etti onlarla birlikteJessica ile benim bir alakam yok orada sizden bahsediliyor hiç bana suç atıp sıyrılmaya çalışma![]()
oh olsun sanaHahah Aaa @Forumdash ile @destere @Harunnn60 a sataştılar ama ben onu sa vundum halde Harun bey kurunun yanında yaşta yanar diyip benide protesto etti onlarla birlikte![]()
![]()
11.Bölüm yorumunu merak ediyorum ama Harun![]()
Aaa bu konuya uygun cevabını Goblinde verdim Faruk bey ne yapma ya çalıştığını anladımoh olsun sana
yola cıktıgın insanları yolda gördüklerine değişirsenSeni kuru da yapar yaş da
@destere @Harunnn60
O dizi hulu/amazon dizisi sanırımİzliyorum da en yakında Legion var ondan onu söyledimAy sonu da Handmaid's Tale geliyor, siz izlemediniz galiba onu da izleyin derim çok iyi dizi
@destere
@Çiğdem- e önermiyorum bir sürü ecünnü var çünkü kıskançlıktan izleyemez o diziyi![]()
Dur goblinin 2.bölümünü izlicem o yuzden oraya ugramadim. Bölüm yorumudur diyeAaa bu konuya uygun cevabını Goblinde verdim Faruk bey ne yapma ya çalıştığını anladım![]()
![]()
![]()
Yorumdan ayrı yazdım o mesajı bakta gerçek yüzünü görDur goblinin 2.bölümünü izlicem o yuzden oraya ugramadim. Bölüm yorumudur diye![]()
CW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısınO dizi hulu/amazon dizisi sanırımOnların dizleri beni pek sarmıyor
![]()
Aaa Cw arkadaşıma laf ettirmem ayollCW dizileri izleyen adama fazla kaliteli gelir tabi o diziler, sen de haklısın![]()
O kadar düşmedik o seviyelere inemem ben
Amann sen tuhaf dizilerine devam et , kaliteli izlersen yontulursun falan Allah göstermesin kütük bey böyle iyisin senO kadar düşmedik o seviyelere inemem ben![]()
Kaliteye bak kaliteye. Flash, Arrow, SupernaturalAmann sen tuhaf dizilerine devam et , kaliteli izlersen yontulursun falan Allah göstermesin kütük bey böyle iyisin sen![]()
![]()
![]()
scooby doo SevermiydinKaliteye bak kaliteye. Flash, Arrow, SupernaturalKaliteli dizi görmesek inanacağız
![]()