I Want Your Cray Cray - Trish Walker | Jessica Jones

Yazar mıyım bilmiyorum sıcaklığıyla yazmak iyi oluyor aradan vakit geçti :A TWD'ye ip gibi yazıyordum işte o da mı tuhaf dizi :A
Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey :A :A :A @Harunnn60 HARUN

Aaa o ayrı ama onun kıymetini bilmiyordun beğenerek izliyordun etkinlikte antilik ettin kütük bey :A :A :A @Harunnn60 HARUN
Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın sen :A Ama aradan sonraki bölümleri beğeniyorum bak, harika olmasa da izleniyor en azından. Onları da sen izlemiyorsun ama iyice koptun diziden :A

Son sezonun araya kadar olan kısmını hiç beğenmiyordum ben, birkaç bölüme fena değil dedim diye aradan onları çekip aldın sen :A Ama aradan sonraki bölümleri beğeniyorum bak, harika olmasa da izleniyor en azından. Onları da sen izlemiyorsun ama iyice koptun diziden :A
Aaa evet @Harunnn60 ile geride kaldık sen pis yorumlarınla bizi soğuttun Walking Deatdan şimdi kendin izliyorsun keyifle :A :A :A

İzliyorum da en yakında Legion var ondan onu söyledim :D Ay sonu da Handmaid's Tale geliyor, siz izlemediniz galiba onu da izleyin derim çok iyi dizi :D @destere

@Çiğdem- e önermiyorum bir sürü ecünnü var çünkü kıskançlıktan izleyemez o diziyi :A
O dizi hulu/amazon dizisi sanırım:X Onların dizleri beni pek sarmıyor:A