kaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladık
kaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladık
Hahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildikkaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladıkartık dizi izlediğimiz koltuğu her türlü aksiyona uygun hale getirebiliriz
![]()
gelmeye geldikte forum çok ağırlaşmış bu seferde mesaj yazamıyorum bize kasıtlımı yapıyorlar acaba? bu işlerin içinde kim var @Harunnn60 gagasının müdahalesi falan olabilirHahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildik![]()
![]()
![]()
Hahahha bunuda diğer konuda dedimgelmeye geldikte forum çok ağırlaşmış bu seferde mesaj yazamıyorum bize kasıtlımı yapıyorlar acaba? bu işlerin içinde kim var @Harunnn60 gagasının müdahalesi falan olabilir![]()
forumun cilveleri işteHahahha bunuda diğer konuda dedim2 ayrı konuda birbirimizin dediklerini tekrarlıyoruz hayırdır inş
![]()
![]()
![]()
Şu tamir işlerini sen bari öğren diyecem ama sen dahada kötü edersinforumun cilveleri işteiletişimimizi bozdu inşallah halvette sıkıntı yaratmaz
![]()
kaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladıkartık dizi izlediğimiz koltuğu her türlü aksiyona uygun hale getirebiliriz
![]()
pesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱Hahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildik![]()
![]()
![]()
forum binasını sağlamlaştırmak için @Harunnn60 u temele gömelim diyorum 10 şiddetinde depreme bile dayanıklı olur o zamanŞu tamir işlerini sen bari öğren diyecem ama sen dahada kötü edersin![]()
![]()
![]()
zaten fırsat arıyorduk ama ne kadar şanslıyızki biz bişey yapmadan engeller kendiliğinden kaçtıpesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱
pesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱
Hhahah Aaa tam vaktinde geldin sen deforum binasını sağlamlaştırmak için @Harunnn60 temele gömelim diyorum 10 şiddetinde depreme bile dayanıklı olur o zaman![]()
hep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramızaHhahah Aaa tam vaktinde geldin sen de![]()
![]()
Değilmi destere
![]()
Hemen ortamızda olan koltuğuna otur @Forumdashhep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramıza![]()
gelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlar
Hahaha Aaa çocuğa geldiğine pişman ettin sana darılıp gitti sanırımgelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlar![]()
gitsin zaten goblin izlemediyse ne işi var aramızda hem aramızada oturuyor hemde izlediğimiz diziyi izlemiyor birde onun kahrınımı çekeceğizHahaha Aaa çocuğa geldiğine pişman ettin sana darılıp gitti sanırım![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa tam vaktinde geldin sen de![]()
![]()
Değilmi destere
![]()
hep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramıza![]()
Yoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duygu
Yoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duyguBu seferlik görmemişlikten geliyorum. Ben SPN dip ve Goblin filan izlerken ne halt yyorsanız yşyşn ama edepli olun
Gece basarım ben sizi
![]()
Aaa izle bencede artık Goblini 2.Bölüme geçecem önce senin bir başlamanı bekliyorumgitsin zaten goblin izlemediyse ne işi var aramızda hem aramızada oturuyor hemde izlediğimiz diziyi izlemiyor birde onun kahrınımı çekeceğiz![]()
Aaa geldi @Harunnn60 da ekibi kurdukgelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlar![]()
gaga gelip olmamışlarını atıp çekip gitmiş zaten yeteneksiz iki çift laf bile yapamıyor anca uzaktan uzağa çemkirip dursun
kız erkeği sonradan atmadıki eve kızla erkek zaten evdeydide sen aralarına girip baykuş gibi tünemiştinYoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duyguBu seferlik görmemişlikten geliyorum. Ben SPN dip ve Goblin filan izlerken ne halt yyorsanız yşyşn ama edepli olun
Gece basarım ben sizi
![]()