kaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladık artık dizi izlediğimiz koltuğu her türlü aksiyona uygun hale getirebiliriz
kaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladık artık dizi izlediğimiz koltuğu her türlü aksiyona uygun hale getirebiliriz
Hahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildikkaldık başbaşa @Forumdash ı da aramızda şutladık artık dizi izlediğimiz koltuğu her türlü aksiyona uygun hale getirebiliriz
gelmeye geldikte forum çok ağırlaşmış bu seferde mesaj yazamıyorum bize kasıtlımı yapıyorlar acaba? bu işlerin içinde kim var @Harunnn60 gagasının müdahalesi falan olabilirHahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildik
Hahahha bunuda diğer konuda dedim 2 ayrı konuda birbirimizin dediklerini tekrarlıyoruz hayırdır inşgelmeye geldikte forum çok ağırlaşmış bu seferde mesaj yazamıyorum bize kasıtlımı yapıyorlar acaba? bu işlerin içinde kim var @Harunnn60 gagasının müdahalesi falan olabilir
forumun cilveleri işte iletişimimizi bozdu inşallah halvette sıkıntı yaratmazHahahha bunuda diğer konuda dedim 2 ayrı konuda birbirimizin dediklerini tekrarlıyoruz hayırdır inş
Şu tamir işlerini sen bari öğren diyecem ama sen dahada kötü edersinforumun cilveleri işte iletişimimizi bozdu inşallah halvette sıkıntı yaratmaz
pesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱Hahaha Aaa öyle oldu gerçekten sonunda denk gelebildik
forum binasını sağlamlaştırmak için @Harunnn60 u temele gömelim diyorum 10 şiddetinde depreme bile dayanıklı olur o zamanŞu tamir işlerini sen bari öğren diyecem ama sen dahada kötü edersin
zaten fırsat arıyorduk ama ne kadar şanslıyızki biz bişey yapmadan engeller kendiliğinden kaçtı bir saç rengi yetti yanipesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱
pesss hemen şutlayıp oynaşmaya başlamişlar😱
Hhahah Aaa tam vaktinde geldin sen de Değilmi destereforum binasını sağlamlaştırmak için @Harunnn60 temele gömelim diyorum 10 şiddetinde depreme bile dayanıklı olur o zaman
hep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramızaHhahah Aaa tam vaktinde geldin sen de Değilmi destere
Hemen ortamızda olan koltuğuna otur @Forumdash Birazdan @Harunnn60 da gelir tam oluruzhep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramıza
gelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlarHemen ortamızda olan koltuğuna otur @Forumdash Birazdan @Harunnn60 da gelir tam oluruz
Hahaha Aaa çocuğa geldiğine pişman ettin sana darılıp gitti sanırımgelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlar
gitsin zaten goblin izlemediyse ne işi var aramızda hem aramızada oturuyor hemde izlediğimiz diziyi izlemiyor birde onun kahrınımı çekeceğizHahaha Aaa çocuğa geldiğine pişman ettin sana darılıp gitti sanırım
Hhahah Aaa tam vaktinde geldin sen de Değilmi destere
hep böyle uygunsuz zamanlar seçiyor zaten tamda o işi yapacağız @Forumdash damlıyor aramıza
Yoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duygu Bu seferlik görmemişlikten geliyorum. Ben SPN dip ve Goblin filan izlerken ne halt yyorsanız yşyşn ama edepli olun Gece basarım ben siziHemen ortamızda olan koltuğuna otur @Forumdash Birazdan @Harunnn60 da gelir tam oluruz
Yoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duygu Bu seferlik görmemişlikten geliyorum. Ben SPN dip ve Goblin filan izlerken ne halt yyorsanız yşyşn ama edepli olun Gece basarım ben sizi
Aaa izle bencede artık Goblini 2.Bölüme geçecem önce senin bir başlamanı bekliyorumgitsin zaten goblin izlemediyse ne işi var aramızda hem aramızada oturuyor hemde izlediğimiz diziyi izlemiyor birde onun kahrınımı çekeceğiz
Hemen ortamızda olan koltuğuna otur @Forumdash Birazdan @Harunnn60 da gelir tam oluruz
Aaa geldi @Harunnn60 da ekibi kurduk @Forumdashgelsin gelsin biz forumdash la harunu başbaşa koltukta bırakıp kendimiz odaya çekilelim onlar orda naparlarsa yapsınlar
gaga gelip olmamışlarını atıp çekip gitmiş zaten yeteneksiz iki çift laf bile yapamıyor anca uzaktan uzağa çemkirip dursunAaa geldi @Harunnn60 da ekibi kurduk @Forumdash
kız erkeği sonradan atmadıki eve kızla erkek zaten evdeydide sen aralarına girip baykuş gibi tünemiştin ) yokluğunu fırsat bilip biraz oynaşmaları doğal değilmi çok doğal bence insani bir davranış )Yoklugumdan yararlanıp eve erkek attın hemen... Neyse insani bi duygu Bu seferlik görmemişlikten geliyorum. Ben SPN dip ve Goblin filan izlerken ne halt yyorsanız yşyşn ama edepli olun Gece basarım ben sizi