öylede olur zaten sezon sonunu gören biri olur durum'a göre 2.sezon da da devam edebilir belki o karakterCemal Hünal'dan daha iyi bir isim olmalı ve zor bir karakter olmalı, umarım bu güne kadar yanıltmadıkları gibi o konuda da yanıltmazlar.
öylede olur zaten sezon sonunu gören biri olur durum'a göre 2.sezon da da devam edebilir belki o karakterCemal Hünal'dan daha iyi bir isim olmalı ve zor bir karakter olmalı, umarım bu güne kadar yanıltmadıkları gibi o konuda da yanıltmazlar.
Bu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa.öylede olur zaten sezon sonunu gören biri olur durum'a göre 2.sezon da da devam edebilir belki o karakter
Artık Oğuz'un dediğin gibi ortaya çıkması lazım, mesele Leto'lar öğrenirse Halo'nun adamı olduğunu, hem meslektten attırsalar hem de işkence görse. Misal nasıl gördük ki Oğuz Halo'yu kurtardı, Halo'da Oğuz'u kurtarsın mesela.Bu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa."Halo manyak mısın?" demekten başka bir işe yaramıyor. Adama kaç bölümdür sadece uyuşturucu baskını yaptırdılar, onda da nasıl oldu diye şaştım.
@xxAlemdarxx
Bunu yazacaktım ama asker olduğu için açığa alınsa bile öyle bir işe kalkışmazlar diye yazmamıştım. Olursa güzel bir çatışma çıkar oradan, umarım böyle bir düşünceleri vardır. Böyle gizli saklı görüşüp nereye kadar devam ettirecekler bilmiyorum.Artık Oğuz'un dediğin gibi ortaya çıkması lazım, mesele Leto'lar öğrenirse Halo'nun adamı olduğunu, hem meslektten attırsalar hem de işkence görse. Misal nasıl gördük ki Oğuz Halo'yu kurtardı, Halo'da Oğuz'u kurtarsın mesela.
ama tutuklanmaması için veya biri tutuklanırsa hapiste güvenlik sağlaması için içerde birinin olması lazım yılmaz daha sonra çözer zaten oğuz'uBu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa."Halo manyak mısın?" demekten başka bir işe yaramıyor. Adama kaç bölümdür sadece uyuşturucu baskını yaptırdılar, onda da nasıl oldu diye şaştım.
@xxAlemdarxx
Show Tv'ye geçelim hacı 😂Şaka gibi. Fragmanını geldiği saate bak.
Show TV değil de ATV iyidir ya, hoş orada da fragmanlar geç geliyor.Show Tv'ye geçelim hacı 😂
Bahadır Özdener ? ATV ?Show TV değil de ATV iyidir ya, hoş orada da fragmanlar geç geliyor.![]()
geç oldu ama sağol sizede
Bunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması.Bunu yazacaktım ama asker olduğu için açığa alınsa bile öyle bir işe kalkışmazlar diye yazmamıştım. Olursa güzel bir çatışma çıkar oradan, umarım böyle bir düşünceleri vardır. Böyle gizli saklı görüşüp nereye kadar devam ettirecekler bilmiyorum.
güzel denk geldiBunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması.@xxAlemdarxx @ömer karataş
Bunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması.@xxAlemdarxx @ömer karataş
ölmez daha yol uzun hain komutan'ı deşifre edecek dahaÖlmez inşAllah emre![]()
İnşAllahölmez daha yol uzun hain komutan'ı deşifre edecek daha![]()