aynen,ama yine'de bazı şeyleri kısıtlı yazıyor fox'ta bana öyle geliyor en azındanHikaye bakımından da tabii farklılıklar olur ama Bahadır Özdener elbet düşünmüştür bunu.
aynen,ama yine'de bazı şeyleri kısıtlı yazıyor fox'ta bana öyle geliyor en azındanHikaye bakımından da tabii farklılıklar olur ama Bahadır Özdener elbet düşünmüştür bunu.
Düşündükçe sinirleniyorum. Bir hafta boyunca bu bölüm için beklemiş olmamız çok saçma.aynen,ama yine'de bazı şeyleri kısıtlı yazıyor fox'ta bana öyle geliyor en azından
aksiyon artması için yılmazın baba ve kurdoğlunun gelmeleri lazımDüşündükçe sinirleniyorum. Bir hafta boyunca bu bölüm için beklemiş olmamız çok saçma.
Eğer bu kaçırılma işinde bir plan yoksa Kurtoğlu için daha bekleriz ama Yılmaz'a ve babasına bir yandan savcı, bir yandan Oğuz ile Halil İbrahim bayağı zarar verdiler. Rızvan'ın da kararı sonrası bir kez daha dengelerin değişmesi şart, o yüzden birkaç haftaya gelmiş olur muhtemelen o karakter.aksiyon artması için yılmazın baba ve kurdoğlunun gelmeleri lazım
aynen bu arada sadece oğuz ve tayfa ile bir yere kadar başka büyük destek'te lazım halil ibrahim tarafınadaEğer bu kaçırılma işinde bir plan yoksa Kurtoğlu için daha bekleriz ama Yılmaz'a ve babasına bir yandan savcı, bir yandan Oğuz ile Halil İbrahim bayağı zarar verdiler. Rızvan'ın da kararı sonrası bir kez daha dengelerin değişmesi şart, o yüzden birkaç haftaya gelmiş olur muhtemelen o karakter.
Fragmanı bekledim. İçim dışım Kızıl Goncalar Sneak Peak oldu. Bu neymiş kardeşim illallah ettim resmen. Bambaşka Biri için bu kadar çaba sarf edip Pazartesi de tutmadın be kanal. Diziyi izlemem o ayrı. Ama bu kadar da insanın gözüne sokulması, bana fazla geldi. Yakıştıramadım fragman yayınlamamasına.Şaka gibi bir bölüm, şaka gibi bir bölüm sonu. Güzel başlayıp bu kadar berbat nasıl bitirdiler anlamıyorum. Yeni bölüm fragmanı da yokmuş, FOX diziyi muhtemelen gözden çıkardı.
Peki gerçekten Kurtoğlu var mı ufukta sence? Dizide hayal gibi konuşuldu çünkü. Kaçırdığım bir şey olmadı ise tâbi.Eğer bu kaçırılma işinde bir plan yoksa Kurtoğlu için daha bekleriz ama Yılmaz'a ve babasına bir yandan savcı, bir yandan Oğuz ile Halil İbrahim bayağı zarar verdiler. Rızvan'ın da kararı sonrası bir kez daha dengelerin değişmesi şart, o yüzden birkaç haftaya gelmiş olur muhtemelen o karakter.
Sina Pırlanta reklamının girişine ayrı Kızıl Goncalar ön izlemelerine ayrı ayar oldum. İzlemeyi düşündüğüm ve duyurulduğu ilk günden beri merakla beklediğim diziden soğudum abartısız. Bu bölüm sonuna -her ne kadar kötü olsa da- fragman şarttı.Fragmanı bekledim. İçim dışım Kızıl Goncalar Sneak Peak oldu. Bu neymiş kardeşim illallah ettim resmen. Bambaşka Biri için bu kadar çaba sarf edip Pazartesi de tutmadın be kanal. Diziyi izlemem o ayrı. Ama bu kadar da insanın gözüne sokulması, bana fazla geldi. Yakıştıramadım fragman yayınlamamasına.
Derviş Dayı hayal olduğunu söyledi evet ama illa ki Oğuz ve Halil İbrahim'in arkasında olan yada olacak biri gelecektir şu ankilerin dışında. Hep kötülerin tarafına değil de biraz da iyilerin tarafına birilerinin eklenmesi gerek, Kurtoğlu yada başka bir adla başka bir karakter.Peki gerçekten Kurtoğlu var mı ufukta sence? Dizide hayal gibi konuşuldu çünkü. Kaçırdığım bir şey olmadı ise tâbi.
asiye kumandan'a sözüm olmasa sana verirdim kızımı demişti kumandan'a olmaz gibi geliyor ama yinede bana göreNe HalZey ne EdTem, tek gerçeğim OğLey.
O replik boşuna yazılmadı bence, illa ki birşeyler olur.asiye kumandan'a sözüm olmasa sana verirdim kızımı demişti kumandan'a olmaz gibi geliyor ama yinede bana göre
Dizide henüz bu minvalde sahne olmadı yalnız. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun gibi. Ahahaha 😂😂Ne HalZey ne EdTem, tek gerçek OğLey.
kvp memati selvi gibi olurlar leyla küçük çünkü oğuz'a başka partner gelmeli mesela o rol için ayşe çiğdem batur yakışabilirO replik boşuna yazılmadı bence, illa ki birşeyler olur.
Kuş Uçuşu dizisinin resimleri bu hafta hep önüme düşüyordu. Doğru olabilir. Sözleşmede buna bağlı bir madde vardır muhakkak ve buna göre hareket ediyordur.Miray Daner'in hafta boyunca yoğun olan programından dolayı çekimlerin aksadığı yazılmış bir yerde, doğru mudur bilmiyorum ama Halil İbrahim yerine Zeynep kaçırılsaydı o zaman? Yayına 4 gün kalmış hala daha fragman yok ortada, şaka gibi.
Elbette vardır ve ona göre hareket ediliyordur ama bu yapılan saygısızlık. Ayrıca stoksuz ilerliyor olmaları da çok saçma. Umarım bu kadar beklediğimize değen bir bölüm gelir.Kuş Uçuşu dizisinin resimleri bu hafta hep önüme düşüyordu. Doğru olabilir. Sözleşmede buna bağlı bir madde vardır muhakkak ve buna göre hareket ediyordur.
bölüm sonu yada diğer bölüm kurtulacak gibi halil ibrahimDiziyi hatırlamışlar sevindim.
yılmaz'ın hemen öleceğini düşünmüyorum halil ibrahim onu yakalarsa elinde koz olur ve halil ibrahim bırakmak zorunda kalır yılmaz'ı böylece bir süre daha yaşar yılmazsorgulama agirlikli halil ibrahim sahneleri olursa- bi ihtimal reytingi olumsuz etkilemesi olasilik.bence.
bolumun sorgu vs sahnesi disinda kalan kesimlerde, > fikret'in one ciktigi sahneleri gormemiz olasi .< tahmin.
bu arada, olaylarin gectigi yer -bolge olarak ufak bir yer yanilmiyorsam. *kaldi ki gupe gunduz hastane onu *kacirilmasi da ayri bir yoruma acik bir sahne. < fazla kolay oldu.
diger yandan,
*< yilmaz istese - adamlarindan birine - o kacirilma sahnesinde *halil ibrahim'i hedef aldirip temelli ortadan kaldirtabilirdi. . .
< belli ki, yilmaz , halil ibrahim'in bolge de hikaye basladigindan beri yaptigi tum bu aksiyonlarinin ve de hepsinde de basarili olmasinin temeline inmek icin -konusturma/sorgulama yolunu tercih etmis....
son olarak,
*yilmaz'i oynayan oyuncuyu oldukca yetenekli bulurum genelde....
daha once dedigim gibi ; yerli vincent cassel dir gozumde.
yeni bolum veya sonraki bolumde halil ibrahim kurtulursa yilmaz'a dokunmamasi oldukca yoruma acik olur.
olur da yilmaz dizi den ayrilirsa, ayni skala da karakteristik bir villain gelmeli. diger turlu, yilmaz'i ben olsam olabildigince hikaye de tutardim. . . iyi oyunculugu disinda ,role cok fazla yakisan karakteristik mimikleri ve yuz hatti ile dizi de kendi sahnelerini ayri bir gozle izlettiren bir aktor.
ps;
ilk fragman tadimlik olmus....
2.fragmani bekliyorum.
iyi seyirler.