NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Sorgu sahnesi, flashback iyi kurgulanmış. Binbaşı flashback sahneleri dışında günümüzde de olacak muhtemelen.
Olsun zaten. Caner Kurtaran iyidir
------

Caner Kurtaran yakıştı, bölüm iyi ilerliyor, aksiyon sahneleri özellikle Bahadır Özdener'in kalemi kuvvetli oluyor, bunu çok net fark ediyoruz.

Son düzenleme:
Binbaşı çok sağlam bir karakter yalnız, önü arkası dolu. Diziye ayrı bir soluk getirdi. Yapıyor bu işi Bahadır Özdener.
Dayı bana şu son sahneyi anlat, yüksek ihtimalle fragman gelmeyecek hacı. Biz nasıl beklicez pazartesi'yi 😱 Bahadır Özdener ulan bu forumda Oktay Kaynarca'lı EDHO'da bile 13 sayfayı gördürtmedin yorumlarda :A

Bu hafta 6+, gelecek yılbaşı öncesi son bölümde 7+ bekliyorum en geç Ocak ayı diyelim.

Binbaşı nasıl geri dönecek o ayrı mevzu dostlar

Dayı bana şu son sahneyi anlat, yüksek ihtimalle fragman gelmeyecek hacı. Biz nasıl beklicez pazartesi'yi 😱 Bahadır Özdener ulan bu forumda Oktay Kaynarca'lı EDHO'da bile 13 sayfayı gördürtmedin yorumlarda :A

Bu hafta 6+, gelecek yılbaşı öncesi son bölümde 7+ bekliyorum en geç Ocak ayı diyelim.

Fragman yok, Caner Kurtaran ile ilgili sahnelerin olacağını düşünüyorum fragmanda ama kendisinin yurt dışı işi olmasından dolayı sete tam katılamadığı söylenmişti. Büyük ihtimalle pazartesi günü bomba bir fragman gelecek. :Z

Aşk sahnelerini bir kenara koyup böyle devam etse dizi yürür gider, Bahadır Özdener yapıyor bu işi çünkü. EDHO zamanı izlesem o konuyu da coşutururdum. :A

Ben dizinin bu hafta düşeceğini düşünüyorum ama umarım yanılırım. Hafta boyu doğru düzgün reklam yapılmadı, tek tanıtım (son sahne fragmanda olsa bayağı olumlu etki yapardı mesela) ile yayına çıkartıldı yeni rakibinin karşısında. Gelecek hafta bu bölümün etkisi ile yükselir muhtemelen.

• Harika
Reactions: Angelica
Binbaşı çok sağlam bir karakter yalnız, önü arkası dolu. Diziye ayrı bir soluk getirdi. Yapıyor bu işi Bahadır Özdener.

Binbaşıyı bende çok sevdim çok iyi oldu gelmesi ya

full aynı olmasa'da şu şekil halil ibrahim'in yılmaz'ın adamlarından kurtulacağını düşünüyorum
Aslan Akbey'in verdiği eğitim ile Halil İbrahim ve Oğuz'un aldığı eğitim benzer. Kurtulma sahnesi de böyle olsaydı keşke, elini çözdüğünde adamları indirdiğinde bir Halil İbrahim çalsa ve çıksaydı mekandan. :(

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Aslan Akbey'in verdiği eğitim ile Halil İbrahim ve Oğuz'un aldığı eğitim benzer. Kurtulma sahnesi de böyle olsaydı keşke, elini çözdüğünde adamları indirdiğinde bir Halil İbrahim çalsa ve çıksaydı mekandan. :(
aynen az daha oluyordu ama olmadı bu arada flashback'te ki kumandan kurtoğlu büyük ihtimal bence

fragman alev aliyor bastan sona.....
tum gruplar da saglam yukselis bekliyorum sahsen.
<>

@ömer karataş , @xxAlemdarxx , @Angelica , @Hobbit , @eemre ve izleyen diger dizidaslar.

*youtube admini gonlumu aldi.<> erken fragman icin buradan da tesekkurlerimi gonderiyorum.

halil'i getiren araba , halil ve kankalarin araba yanilmiyorsam.
bakalim, tahminim cikacak mi.

diger ihtimal ,halil'i kurtaran flashback de performansiyla dokturen komutan .

iyi seyirler.
Demek ki onlar yardım edecek Halile

• Beğendim
<>

@ömer karataş , @xxAlemdarxx , @Angelica , @Hobbit , @eemre ve izleyen diger dizidaslar.

*youtube admini gonlumu aldi.<> erken fragman icin buradan da tesekkurlerimi gonderiyorum.

iyi seyirler.
yada komutan(kurtoğlu) derviş dayıya söyledi dayı da ekibe söyledi öyle kurtuldu halil ibrahim

• Beğendim
Reactions: Angelica
<>

iyi seyirler.
Beklediğim düzeyde olmasa da iyi bir fragman. Geçen bölüm neredeyse arkadaşlarını hiç görmedik ve çoğu kişi "neden aramıyorlar" tarzı yorumlar yapmıştı. Onlar bulmuştur belki ama ben hala daha Oğuz Üsteğmen & Deli Binbaşı iş birliği ile kurtulduğunu düşünüyorum, umarım yanılmam. :A

Beklediğim düzeyde olmasa da iyi bir fragman. Geçen bölüm neredeyse arkadaşlarını hiç görmedik ve çoğu kişi "neden aramıyorlar" tarzı yorumlar yapmıştı. Onlar bulmuştur belki ama ben hala daha Oğuz Üsteğmen & Deli Binbaşı iş *birliği ile *kurtulduğunu *düşünüyorum, umarım yanılmam. :A
goreceli elbette.

dizi,film vb konulari ozelinde ,olaylar orgusune vs dair
tahminler de bulunmak ,farkli bakis acili persfektif sunmak konuya dair keyfi bir ust raddeye cikarir. ben hep boyle bakarim.

bu vesile ile , *tahminini okumak keyifliydi.
.

genel yoruma donersem :

gecen bolum de halil'lerin evinin onunde herkes ayrildi dagildi halil konusu dolayli. o sira ustte bir onceki mesajimda dedigim sekans dikkatimi cekti, halil' in kankalari nin fazla sahnesinin o andan sonra pek olmamasinin nedenini yapmis *oldugum *tahminimle bagdastirdim .
tutarsa ne ala,,,, fragman dolayli tutmus hissiyati aldim dersem,ters kose olma pahasina yine de yazma geregi hissettim.

diger ihtimali de komutan odakli yapmistim.
sevgili @ömer karataş bu fikri mi bir tik uste cikarmis dervis dayi eklentisi yaparak.

sevgili @Angelica ise, benim ilk tahminime katilmis yanilmiyorsam.

sende, oguz ve komutan odakli bir tahmin yapmissin, bakalim hangisi tutacak :) :pala: 😛

ara parantez -
sahsim adina saygi ve selamlar konuya katki sunan dizidaslara. -

bu arada , fragman guzel gorunuyor ben net begendim.
2.fragman da > kurtulmasina dair ek bir done sunarlar mi - merak edilesi.

halil ibrahim'in kurtulmasi guzel haber elbette. ancak, daha onceleri dedigim gibi, bence, yeni villain gelmeli bir tik daha ust ,, ,,
*mevcut villain yilmaz ise hikaye icerisin de bir sekilde devam etmeli.< yer aldigi sahneleri bir tik buyuten bir aurasi ve performansi oldugunu dusunuyorum. < tum bunlar basta da dedigim gibi goreceli elbette.

• Beğendim