full aynı olmasa'da şu şekil halil ibrahim'in yılmaz'ın adamlarından kurtulacağını düşünüyorum
Sorgu sahnesi, flashback iyi kurgulanmış. Binbaşı flashback sahneleri dışında günümüzde de olacak muhtemelen.Bölüm güzel ilerliyor @ömer karataş @eemre
Olsun zaten. Caner Kurtaran iyidirSorgu sahnesi, flashback iyi kurgulanmış. Binbaşı flashback sahneleri dışında günümüzde de olacak muhtemelen.
aynen ve beklediğimiz gibi iyi rolde geldi sonraki bölüm gelir kumandanBölüm güzel ilerliyor @ömer karataş @eemre
BencedeBölüm güzel ilerliyor @ömer karataş @eemre
Bencede 🤣👏Reşit değil de Sakine ve kızı Nedime'yi öldürse güzel olur.
Dayı bana şu son sahneyi anlat, yüksek ihtimalle fragman gelmeyecek hacı. Biz nasıl beklicez pazartesi'yi 😱 Bahadır Özdener ulan bu forumda Oktay Kaynarca'lı EDHO'da bile 13 sayfayı gördürtmedin yorumlardaBinbaşı çok sağlam bir karakter yalnız, önü arkası dolu. Diziye ayrı bir soluk getirdi. Yapıyor bu işi Bahadır Özdener.
Fragman yok, Caner Kurtaran ile ilgili sahnelerin olacağını düşünüyorum fragmanda ama kendisinin yurt dışı işi olmasından dolayı sete tam katılamadığı söylenmişti. Büyük ihtimalle pazartesi günü bomba bir fragman gelecek.Dayı bana şu son sahneyi anlat, yüksek ihtimalle fragman gelmeyecek hacı. Biz nasıl beklicez pazartesi'yi 😱 Bahadır Özdener ulan bu forumda Oktay Kaynarca'lı EDHO'da bile 13 sayfayı gördürtmedin yorumlarda
Bu hafta 6+, gelecek yılbaşı öncesi son bölümde 7+ bekliyorum en geç Ocak ayı diyelim.
Binbaşı nasıl geri dönecek o ayrı mevzu dostlar
Binbaşı çok sağlam bir karakter yalnız, önü arkası dolu. Diziye ayrı bir soluk getirdi. Yapıyor bu işi Bahadır Özdener.
Dayı bana şu son sahneyi anlat, yüksek ihtimalle fragman gelmeyecek hacı. Biz nasıl beklicez pazartesi'yi 😱 Bahadır Özdener ulan bu forumda Oktay Kaynarca'lı EDHO'da bile 13 sayfayı gördürtmedin yorumlarda
Bu hafta 6+, gelecek yılbaşı öncesi son bölümde 7+ bekliyorum en geç Ocak ayı diyelim.
Binbaşı nasıl geri dönecek o ayrı mevzu dostlar
Aslan Akbey'in verdiği eğitim ile Halil İbrahim ve Oğuz'un aldığı eğitim benzer. Kurtulma sahnesi de böyle olsaydı keşke, elini çözdüğünde adamları indirdiğinde bir Halil İbrahim çalsa ve çıksaydı mekandan.full aynı olmasa'da şu şekil halil ibrahim'in yılmaz'ın adamlarından kurtulacağını düşünüyorum
aynen az daha oluyordu ama olmadı bu arada flashback'te ki kumandan kurtoğlu büyük ihtimal benceAslan Akbey'in verdiği eğitim ile Halil İbrahim ve Oğuz'un aldığı eğitim benzer. Kurtulma sahnesi de böyle olsaydı keşke, elini çözdüğünde adamları indirdiğinde bir Halil İbrahim çalsa ve çıksaydı mekandan.
Valla son haline üzülmüştüm Caner'in. Ama dizideki imajıyla falan hoşuma gitti yalan yok. Güzel durmuş dizide.aynen az daha oluyordu ama olmadı bu arada flashback'te ki kumandan kurtoğlu büyük ihtimal bence
Demek ki onlar yardım edecek Halilefragman alev aliyor bastan sona.....
tum gruplar da saglam yukselis bekliyorum sahsen.
<>
@ömer karataş , @xxAlemdarxx , @Angelica , @Hobbit , @eemre ve izleyen diger dizidaslar.
*youtube admini gonlumu aldi.<> erken fragman icin buradan da tesekkurlerimi gonderiyorum.
halil'i getiren araba , halil ve kankalarin araba yanilmiyorsam.
bakalim, tahminim cikacak mi.
diger ihtimal ,halil'i kurtaran flashback de performansiyla dokturen komutan .
iyi seyirler.
yada komutan(kurtoğlu) derviş dayıya söyledi dayı da ekibe söyledi öyle kurtuldu halil ibrahimfragman alev aliyor bastan sona.....
<>
@ömer karataş , @xxAlemdarxx , @Angelica , @Hobbit , @eemre ve izleyen diger dizidaslar.
*youtube admini gonlumu aldi.<> erken fragman icin buradan da tesekkurlerimi gonderiyorum.
iyi seyirler.
Beklediğim düzeyde olmasa da iyi bir fragman. Geçen bölüm neredeyse arkadaşlarını hiç görmedik ve çoğu kişi "neden aramıyorlar" tarzı yorumlar yapmıştı. Onlar bulmuştur belki ama ben hala daha Oğuz Üsteğmen & Deli Binbaşı iş birliği ile kurtulduğunu düşünüyorum, umarım yanılmam.fragman alev aliyor bastan sona.....
<>
iyi seyirler.
goreceli elbette.Beklediğim düzeyde olmasa da iyi bir fragman. Geçen bölüm neredeyse arkadaşlarını hiç görmedik ve çoğu kişi "neden aramıyorlar" tarzı yorumlar yapmıştı. Onlar bulmuştur belki ama ben hala daha Oğuz Üsteğmen & Deli Binbaşı iş *birliği ile *kurtulduğunu *düşünüyorum, umarım yanılmam.