NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bunu yazacaktım ama asker olduğu için açığa alınsa bile öyle bir işe kalkışmazlar diye yazmamıştım. Olursa güzel bir çatışma çıkar oradan, umarım böyle bir düşünceleri vardır. Böyle gizli saklı görüşüp nereye kadar devam ettirecekler bilmiyorum.
Bunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması. :A @xxAlemdarxx @ömer karataş

dizi edho formatına dönmeye başlayacak gibi karasular(çakırbeyli) letolar(façalılar)durumu oluşacak ileride ve sonra yılmaz gibi gelsin büyük düşmanlar

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yılmaz ve babasının işinde Nedime'nin de parmağı var sanırım ama çocuklarından dolayı pek ses çıkarmıyor gibi. Daha aktif rol almaya başladı, umarım kardeşi gelir ve daha da ön planda olur.

Bu arada Nedime'nin evde müjde var dediğinde "Asiye mi öldü?" denilmesi bayağı iyiydi. :A

• Beğendim
Reactions: Alemdar
Yılmaz ve babasının işinde Nedime'nin de parmağı var sanırım ama çocuklarından dolayı pek ses çıkarmıyor gibi. Daha aktif rol almaya başladı, umarım kardeşi gelir ve daha da ön planda olur.

Bu arada Nedime'nin evde müjde var dediğinde "Asiye mi öldü?" denilmesi bayağı iyiydi. :A
Allah bozmasın, dizi akıyor bu bölüm. Haydi Bahadır Özdener, biraz daha aksiyon, biraz daha mafyatik...

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Şaka gibi bir bölüm, şaka gibi bir bölüm sonu. Güzel başlayıp bu kadar berbat nasıl bitirdiler anlamıyorum. Yeni bölüm fragmanı da yokmuş, FOX diziyi muhtemelen gözden çıkardı.

• Üzücü
Reactions: ömer karataş
keşke benim hayatım gibi star'da yayınlansaydı hem senaryo bakımından rahat olurdu hemde harcanma riski daha az olurdu
Benim Hayatım da harcandı, bölüm günü final olduğu ortaya çıktı da en azından aksiyonu bol sahneler olur BVB Yapım olurdu.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş