Emre Ozansoy
Moderatör
Show TV değil de ATV iyidir ya, hoş orada da fragmanlar geç geliyor.Show Tv'ye geçelim hacı 😂
Show TV değil de ATV iyidir ya, hoş orada da fragmanlar geç geliyor.Show Tv'ye geçelim hacı 😂
Bahadır Özdener ? ATV ?Show TV değil de ATV iyidir ya, hoş orada da fragmanlar geç geliyor.
geç oldu ama sağol sizede
Bunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması. @xxAlemdarxx @ömer karataşBunu yazacaktım ama asker olduğu için açığa alınsa bile öyle bir işe kalkışmazlar diye yazmamıştım. Olursa güzel bir çatışma çıkar oradan, umarım böyle bir düşünceleri vardır. Böyle gizli saklı görüşüp nereye kadar devam ettirecekler bilmiyorum.
güzel denk geldi legalde oğuz var illegalde'de fikret olacak artıkBunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması. @xxAlemdarxx @ömer karataş
Bunu yazmamızdan kısa bir süre sonra Oğuz ile ilgili bir senaryonun yazılması. @xxAlemdarxx @ömer karataş
ölmez daha yol uzun hain komutan'ı deşifre edecek dahaÖlmez inşAllah emre
İnşAllahölmez daha yol uzun hain komutan'ı deşifre edecek daha
Allah bozmasın, dizi akıyor bu bölüm. Haydi Bahadır Özdener, biraz daha aksiyon, biraz daha mafyatik...Yılmaz ve babasının işinde Nedime'nin de parmağı var sanırım ama çocuklarından dolayı pek ses çıkarmıyor gibi. Daha aktif rol almaya başladı, umarım kardeşi gelir ve daha da ön planda olur.
Bu arada Nedime'nin evde müjde var dediğinde "Asiye mi öldü?" denilmesi bayağı iyiydi.
Savcı bayağı iyi iş çıkaracak gibi, umarım yanılmam. Yılmaz'la konuşması iyiydi.Allah bozmasın, dizi akıyor bu bölüm. Haydi Bahadır Özdener, biraz daha aksiyon, biraz daha mafyatik...
keşke benim hayatım gibi star'da yayınlansaydı hem senaryo bakımından rahat olurdu hemde harcanma riski daha az olurduŞaka gibi bir bölüm. Cidden şaka gibi.
------
Fragmanda yokmuş. FOX diziyi gözden çıkardı, hayırlı olsun.
Benim Hayatım da harcandı, bölüm günü final olduğu ortaya çıktı da en azından aksiyonu bol sahneler olur BVB Yapım olurdu.keşke benim hayatım gibi star'da yayınlansaydı hem senaryo bakımından rahat olurdu hemde harcanma riski daha az olurdu
star'da olsaydı yılmaz'ın arkasnda amerika var diye giderdi mesela hikaye ama fox amerikan kanalı olduğu için bu pek mümkün değil maalesefBenim Hayatım da harcandı, bölüm günü final olduğu ortaya çıktı da en azından aksiyonu bol sahneler olur BVB Yapım olurdu.
Hikaye bakımından da tabii farklılıklar olur ama Bahadır Özdener elbet düşünmüştür bunu.star'da olsaydı yılmaz'ın arkasnda amerika var diye giderdi mesela hikaye ama fox amerikan kanalı olduğu için bu pek mümkün değil maalesef