Emre Ozansoy
Moderatör
cemal hünal sonra ki bölüm gelir muhtemelen o bölüm daha aksiyonlu olurBu fragman için beklediğimize inanmak istemiyorum.
Karakterin bu kadar sert giriş yapacağını beklemiyordum daha doğrusu ben bu kadar sert bir giriş yapması için dayıyı bekliyordum, şaşırdım doğrusu. Aksiyonu ile gelmiş, geçen gün kumarhane baskınını görünce heyecanlanmıştım fragman beklentimi karşıladı.
Cemal Hünal baya iyi geldi diziye.
8 bölümün içindeki en dandik bölüm bu hafta idi
Umarım gelecek hafta kaldığımız yerden devam ederiz
aksiyon kısımında fikret'te ön plan'a çıkmalı artık bence24 saat geçmeden yeni bir fragman daha gelmiş. 😱 Az çok aynı sahneler olsa da aşk yerine aksiyon isteyen kitleyi çekebilecek türden, bu hafta tüm gruplarda antilere inat yükseliş geliyor. @xxAlemdarxx @ömer karataş
Durağan olan bölümü bir anda heyecanlandırdı adam, tansiyon yükseltti. Gelecek hafta fragmanını demiyorum bile. Ortalık alev alır.Cemal Hünal'lı sahneler diziye renk kattı resmen, yavaş giden bölümü hızlandırdı.
Hele son sahne var ya, işte racon bu diyor Yılmaz !
Yalnız yeni bölüm fragmanı'nda heyecanlandık be...
sehem denince kurtlar vadisi aklına gelmiştir herkesin vadiden de gelenler olabilir bence ileride mesela hakan boyav yakışırCemal Hünal'lı sahneler diziye renk kattı resmen, yavaş giden bölümü hızlandırdı.
Hele son sahne var ya, işte racon bu diyor Yılmaz !
Yalnız yeni bölüm fragmanı'nda heyecanlandık be...
ve fox'ta dizi onlar tek yazssa diziyi başka kanalda olsaydı dizi iş amerikaya kadar dokunacak bir senaryo olurduYENİ BÖLÜM FRAGMANI
Az önce X'te bir sohbet odasında yapımcı Medyapım değil de Bahadır Özdener (BVB Yapım) olsa çok daha farklı bir dizi izleyeceğimiz konuşuldu. Çok haklılar, hem kanal hem de Medyapım araya aşk sahnelerini eklemeden duramıyor. İşin başında sadece Bahadır Özdener olsa Hudutsuz Sevda çoktan Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi bir efsaneye dönüşmüştü. Onlar azalsa ve bölümün yarısından fazlasında temposu düşmeyen aksiyon sahneleri izlesek tadından yenmez.
ATV kitlesine daha uygun bir dizi aslında Hudutsuz Sevda, orada bu hali ile yayınlansa daha fazla oranlar alır. Bahsettiğimiz senaryolar gerçekleştiğinde önünde kimse duramaz.ve fox'ta dizi onlar tek yazssa diziyi başka kanalda olsaydı dizi iş amerikaya kadar dokunacak bir senaryo olurdu
evet ama durumlar malum digital'i de tercih etmediler ama bu şekilde fena değil senaryo yinede mesela atv de olsaydı halil ibrahim ve zeynep istanbul'a kaçmış olurdu ve senaryo evrilirdi aksiyon kısımlarıATV kitlesine daha uygun bir dizi aslında Hudutsuz Sevda, orada bu hali ile yayınlansa daha fazla oranlar alır. Bahsettiğimiz senaryolar gerçekleştiğinde önünde kimse duramaz.
Aynen, burada hikayeyi İstanbul'a hemen taşıyamıyorlar. Aileler ve arkadaşlar var, onlar kalacak. Neyse, hayırlısı. Yeni hikayeler açılmaya başladı, emimin daha iyileri gelecek şu an izlediğimizden.evet ama durumlar malum digital'i de tercih etmediler ama bu şekilde fena değil senaryo yinede mesela atv de olsaydı halil ibrahim ve zeynep istanbul'a kaçmış olurdu ve senaryo evrilirdi aksiyon kısımları
mesela yakında fikret vurulacak gibi geliyor heyecan getirir her zaman bu tür vurulmalar dizilerde hudutsuz sevda'da böyle olur ama bunun için farklı bir düşman gelmesi lazım tabi ki letoların ortaklarından yada başka düşmanlarından biri olarakAynen, burada hikayeyi İstanbul'a hemen taşıyamıyorlar. Aileler ve arkadaşlar var, onlar kalacak. Neyse, hayırlısı. Yeni hikayeler açılmaya başladı, emimin daha iyileri gelecek şu an izlediğimizden.
Aynen öyle haklısınız.mesela yakında fikret vurulacak gibi geliyor heyecan getirir her zaman bu tür vurulmalar dizilerde hudutsuz sevda'da böyle olur ama bunun için farklı bir düşman gelmesi lazım tabi ki letoların ortaklarından yada başka düşmanlarından biri olarak