NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Hoca seni bilemem ama kimsenin canı BBCS izlemek istemiyor. Agam öyle kadroya, öyle başrollere çizgi film senaryosu.

Burada geleceğin oyuncularına sunulan senaryo'ya bak. İyi ki varsın Bahadır Özdener 😉

BBCS falan kalmadı bu sezonun en iyi aksiyon dizisi Hudutsuz Sevda'dır.
ben ikisinide izliyorum bbcs'da iyi bence bu benim görüşüm tabi ki

Fragman'da Fikret'in gizlice eve girmesi, bana Kurtlar Vadisi'nde Polat ile Abdülhey'in Aslan Akbey'in evindeki buluşmasını hatırlattı :T

Gerçekten tesir altında bırakan bir bölüm oldu... Süper ya ne denir ki.
Hem Vadi hem de Pusu'yu izledim ama Pusu'yu daha çok hatırlıyorum ben, evdekiler de fragmanı görünce o sahneyi bahsettiler. Şimdi bakıp bulacağım, belki anımsarım. :A

Fikret bir şey yapmaz da Halil İbrahim ile daha çok sahneleri olsun ya. Son 3-4 dakika konuşmaları bile yetti.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
ben ikisinide izliyorum bbcs'da iyi bence bu benim görüşüm tabi ki
Tabi aga, ama birini seçecek olsan hangisi olur :D
------

Hem Vadi hem de Pusu'yu izledim ama Pusu'yu daha çok hatırlıyorum ben, evdekiler de fragmanı görünce o sahneyi bahsettiler. Şimdi bakıp bulacağım, belki anımsarım. :A

Fikret bir şey yapmaz da Halil İbrahim ile daha çok sahneleri olsun ya. Son 3-4 dakika konuşmaları bile yetti.
Hemen izle haber ver :D

@Angelica yarın 5 alalım en az inşallah artık. Çok iyi gidiyoruz yine. :Z:bhr:

Bakalım ne olacak
------

Ve Bahadır Özdener ile ekibi sundu....

5.Bölüm itibariyle dizi bambaşka bir evreye geçti, Leto'lar kendi masalarını kurdu.

Muazzam bir bölüm, muazzam bir fragman....

Bölüm su gibi aktı gitti nasıl geçti bilemedim. Dizinin etkisinde kaldık :bhr:

@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş

Bölüm yüklensin izlicem hemen

• Beğendim
Herkes bölümü beğendi, açık ara dizinin en iyi bölümü idi.

Gelecek hafta Total ve Abc1'de +5 şimdiden hayırlı olsun :) Ama bu yetmez kış aylarında 6-7'leri görmek istiyoruz :Z

@Emre Ozansoy @ömer karataş
Ben maçları unutmuşum. İzleyicisinin çoğu erkek olan bir dizinin verdiği araya rağmen oranlarını koruması cidden çok iyi. Dediğin gibi bölüme gelen yorumlar çok iyiydi, bundan sonrası kanalda. Eğer tekrarlarını iyi verir ve iyi bir ikinci fragman gelirse yükseliriz. :Z

• Beğendim
Ben maçları unutmuşum. İzleyicisinin çoğu erkek olan bir dizinin verdiği araya rağmen oranlarını koruması cidden çok iyi. Dediğin gibi bölüme gelen yorumlar çok iyiydi, bundan sonrası kanalda. Eğer tekrarlarını iyi verir ve iyi bir ikinci fragman gelirse yükseliriz. :Z
İkinci fragman gelecek :)

Tabi ki ara+maç+YÇ = 0.09 düşüş ? Tamam abi gelecek hafta yıkıyoruz...

• Beğendim
Gün değişikliği olmasa bile sağlam bir rakipte defolup gider :Z Bizim Hikaye, Mucize Doktor, Mahkum gibi kaliteli işlerden sonra FOX'un perşembe kalitesi iyice yerlerde sürünür oldu.:T: :T