NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Her bölüm üzerime koyarak devam ediyor dizi, bölümü şimdi tek seferde gözümü kırpmadan izledim. Halil İbrahim'in hikâyesinin derin olduğu belliydi, o hikayeye giriş yapılmış sonuçta. İlerleyen bölümlerde daha iyi sahneler izleyebiliriz.

Bu arada Rızvan & Fikret & Nesim & Dursun & Yavuz & Levent'in olduğu masa için şöyle bir yorum yapılmış, cidden çok doğru. :A
Dizi her şeyiyle aynı türden yapımlarda göre çok başarılı. Masada Fikret'in oturduğu yer dikkatimi çekti, hem babasına hem diğerlerinin karşısında ve oldukça uzak bir yere oturdu. Yine ilerleyen bölümlerde Fikret & Halil İbrahim iş birliği izleriz muhtemelen, düşüncesi bile heyecanlandırıyor. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Kurtoğlu'nu bekliyorsanız, biraz daha sabretmeniz lazım. Ama Kurtoğlu karakteri ortaya çıkacak yakında ama nasıl ? Halo ve Oğuz'un başı derde girince yüksek ihtimalle. Kendilerin #Hudutsuzlar olarak ilan ettikleri için, bir mentor, bir koçları vardır illa misal Aslan Akbey.

Dizi'deki "masa"da şu an'da Letolar ve Kulpalar var ancak onların ticaret yaptıkları aileler kim göreceğiz. Ruslar olabilir, Amerikalılar olabilir.

Dizi EDHO'ya dönmeye başladı diyebiliriz. Bahadır Özdener'in masa sahnelerini çok özledim.

@Emre Ozansoy @ömer karataş
@batuhankaralar

Kurtoğlu'nu bekliyorsanız, biraz daha sabretmeniz lazım. Ama Kurtoğlu karakteri ortaya çıkacak yakında ama nasıl ? Halo ve Oğuz'un başı derde girince yüksek ihtimalle. Kendilerin #Hudutsuzlar olarak ilan ettikleri için, bir mentor, bir koçları vardır illa misal Aslan Akbey.

Dizi'deki "masa"da şu an'da Letolar ve Kulpalar var ancak onların ticaret yaptıkları aileler kim göreceğiz. Ruslar olabilir, Amerikalılar olabilir.

Dizi EDHO'ya dönmeye başladı diyebiliriz. Bahadır Özdener'in masa sahnelerini çok özledim.

@batuhankaralar
Bir beklentim varsı Kurtoğlu için ama son bölümde Derviş efsane falan deyince kafam karıştı. İçeride biri daha var dedi, belki o gelebilir.

Masa kısmı çok iyi gidiyor bence, özellikle fragman bayağı yükseltti. EDHO'yu izlemediğimden bilmiyorum ama BBCS'nin masasından çok daha iyi. :A

Bu bölüm de tüm gruplarda yeşil ok gelecektir muhtemelen.

• Harika
Reactions: Alemdar

@batuhankaralar
Kurtoğlu büyük ihtimalle Halil İbrahim'in amcası. Mağaraya ilk indikleri zaman Halo'nun yüz ifadesinden o havayı aldım.

Aslında hikayeyi Karadeniz'dan İstanbul'a taşısalar tam istediğimiz şeyler olacak ama konuların biraz daha açılmasını bekliyorlar sanırım :A

Kurtoğlu büyük ihtimalle Halil İbrahim'in amcası. Mağaraya ilk indikleri zaman Halo'nun yüz ifadesinden o havayı aldım.

Aslında hikayeyi Karadeniz'dan İstanbul'a taşısalar tam istediğimiz şeyler olacak ama konuların biraz daha açılmasını bekliyorlar sanırım :A
harun amcasından bahsetti ev sahnesinde amcasıysa ismini belirtmezdi ben de rızvan'ın kardeşi çıksın isterdim kurtoğlu mesela iki kardeş'in savaşı güzel olurdu :D :D