Emre Ozansoy
Moderatör
Pek şey etmemek gerek, bir aralar Kızılcık Şerbeti de Rezillik Şerbeti'ydi.Ne mana bu elem kederin 😱
Pek şey etmemek gerek, bir aralar Kızılcık Şerbeti de Rezillik Şerbeti'ydi.Ne mana bu elem kederin 😱
1 haftalık arayı sonraki bölüm tanıtımlarıyla telafi ediyorlar işte
Aksiyonu bol bir fragman olsun.
Halil İbrahim müziği ile...Aksiyonu bol bir fragman olsun.
@Angelica bu akşam inşallah Total ve ABC1'de lider olacağız.Halil İbrahim müziği ile...
Yine güzeldi yani değişen bişey yokNaısldı bölüm? @xxAlemdarxx @ömer karataş
güzeldiNaısldı bölüm? @xxAlemdarxx @ömer karataş
Yine güzeldi yani değişen bişey yok
Spoiler yememek için X'te pek bakmadım ama oradaki yorumlar da iyiydi, ilk fırsatta izleyeyim hemen.güzeldi
izle ondan sonra konuşuruz daha rahatSpoiler yememek için X'te pek bakmadım ama oradaki yorumlar da iyiydi, ilk fırsatta izleyeyim hemen.
Yine bir anti ile karşı karşıya kaldıkBerbat bir dizi.
Keşke ilk fragman bu olsaydı 😱
Bir beklentim varsı Kurtoğlu için ama son bölümde Derviş efsane falan deyince kafam karıştı. İçeride biri daha var dedi, belki o gelebilir.Kurtoğlu'nu bekliyorsanız, biraz daha sabretmeniz lazım. Ama Kurtoğlu karakteri ortaya çıkacak yakında ama nasıl ? Halo ve Oğuz'un başı derde girince yüksek ihtimalle. Kendilerin #Hudutsuzlar olarak ilan ettikleri için, bir mentor, bir koçları vardır illa misal Aslan Akbey.
Dizi'deki "masa"da şu an'da Letolar ve Kulpalar var ancak onların ticaret yaptıkları aileler kim göreceğiz. Ruslar olabilir, Amerikalılar olabilir.
Dizi EDHO'ya dönmeye başladı diyebiliriz. Bahadır Özdener'in masa sahnelerini çok özledim.
@Emre Ozansoy @ömer karataş
@batuhankaralar
Kurtoğlu büyük ihtimalle Halil İbrahim'in amcası. Mağaraya ilk indikleri zaman Halo'nun yüz ifadesinden o havayı aldım.Kurtoğlu'nu bekliyorsanız, biraz daha sabretmeniz lazım. Ama Kurtoğlu karakteri ortaya çıkacak yakında ama nasıl ? Halo ve Oğuz'un başı derde girince yüksek ihtimalle. Kendilerin #Hudutsuzlar olarak ilan ettikleri için, bir mentor, bir koçları vardır illa misal Aslan Akbey.
Dizi'deki "masa"da şu an'da Letolar ve Kulpalar var ancak onların ticaret yaptıkları aileler kim göreceğiz. Ruslar olabilir, Amerikalılar olabilir.
Dizi EDHO'ya dönmeye başladı diyebiliriz. Bahadır Özdener'in masa sahnelerini çok özledim.
@Emre Ozansoy @ömer karataş
@batuhankaralar
harun amcasından bahsetti ev sahnesinde amcasıysa ismini belirtmezdi ben de rızvan'ın kardeşi çıksın isterdim kurtoğlu mesela iki kardeş'in savaşı güzel olurduKurtoğlu büyük ihtimalle Halil İbrahim'in amcası. Mağaraya ilk indikleri zaman Halo'nun yüz ifadesinden o havayı aldım.
Aslında hikayeyi Karadeniz'dan İstanbul'a taşısalar tam istediğimiz şeyler olacak ama konuların biraz daha açılmasını bekliyorlar sanırım