Emre Ozansoy
Moderatör
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
Cemal Hünal'ın bu kadar kolay harcanacağını sanmıyorum. Umarım yanılmam. İyi bir görüntü sergilemişti bölümde.YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
Yok harcanmaz hemen hemen ama bu hafta aksiyona doyacaz.Cemal Hünal'ın bu kadar kolay harcanacağını sanmıyorum. Umarım yanılmam. İyi bir görüntü sergilemişti bölümde.
çok doğru her şey özellikle horon sahnesi koparttıKomedisi dozunda aksiyonu yüksek bir bölüm olmuş. Asiye'nin Halil İbrahim'i öldü zannedip horon tepmesi ile Levent & Taner sahneleri bayağı bir güldürdü.
Düzensiz yayınlandığından reytingler ne olur bilmiyorum ama bu bölümün hakkı en az 6+ reyting Total ve ABC1'de, AB'de 4+. Umarım iyi bir sonuçlara uyanırız ve modumuz bu olur:
Her şeye rağmen seviyorum Asiye'yi. Bu haftaya kadar Nedime'ciydim ama bu saatten sonra sonuna kadar Asiye Leto.çok doğru her şey özellikle horon sahnesi koparttı
muhtemelen ailesinin gücü yüzünden iki evladı da sırt döner gibi geliyor bir süre sonra nedime leto'ya tabi o da ailesinin gücünden vazgeçmezsseHer şeye rağmen seviyorum Asiye'yi. Bu haftaya kadar Nedime'ciydim ama bu saatten sonra sonuna kadar Asiye Leto.
Bu kadar zaman sakladığından ben ailesinin gücünden vazgeçeceğini zannetmiyorum. Fikret karşı bir cephe açtı zaten, Zeynep'te onun yanında. Tuncay desen ortada yoktu bu bölüm ama o da abisinin peşine gider.muhtemelen ailesinin gücü yüzünden iki evladı da sırt döner gibi geliyor bir süre sonra nedime leto'ya tabi o da ailesinin gücünden vazgeçmezsse
o küçük daha ama evet olabilir,bu arada daha cingöz var o da halil ibrahim'in tarafında olur benceBu kadar zaman sakladığından ben ailesinin gücünden vazgeçeceğini zannetmiyorum. Fikret karşı bir cephe açtı zaten, Zeynep'te onun yanında. Tuncay desen ortada yoktu bu bölüm ama o da abisinin peşine gider.
Aynen, Halil İbrahim'in tarafı büyüdükçe büyüyecek ama karşı tarafa da yeni karakterlerin gelmesi yakındır.evet daha cingöz var o da halil ibrahim'in tarafında olur bence
evet ilk babası gelir yılmaz'ın başka ufak düşmanlarda gelir gider müttefik olarakAynen, Halil İbrahim'in tarafı büyüdükçe büyüyecek ama karşı tarafa da yeni karakterlerin gelmesi yakındır.
Cemal Hünal'dan daha iyi bir isim olmalı ve zor bir karakter olmalı, umarım bu güne kadar yanıltmadıkları gibi o konuda da yanıltmazlar.evet ilk babası gelir yılmaz'ın başka ufak düşmanlarda gelir gider müttefik olarak
öylede olur zaten sezon sonunu gören biri olur durum'a göre 2.sezon da da devam edebilir belki o karakterCemal Hünal'dan daha iyi bir isim olmalı ve zor bir karakter olmalı, umarım bu güne kadar yanıltmadıkları gibi o konuda da yanıltmazlar.
Bu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa. "Halo manyak mısın?" demekten başka bir işe yaramıyor. Adama kaç bölümdür sadece uyuşturucu baskını yaptırdılar, onda da nasıl oldu diye şaştım. @xxAlemdarxxöylede olur zaten sezon sonunu gören biri olur durum'a göre 2.sezon da da devam edebilir belki o karakter
Artık Oğuz'un dediğin gibi ortaya çıkması lazım, mesele Leto'lar öğrenirse Halo'nun adamı olduğunu, hem meslektten attırsalar hem de işkence görse. Misal nasıl gördük ki Oğuz Halo'yu kurtardı, Halo'da Oğuz'u kurtarsın mesela.Bu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa. "Halo manyak mısın?" demekten başka bir işe yaramıyor. Adama kaç bölümdür sadece uyuşturucu baskını yaptırdılar, onda da nasıl oldu diye şaştım. @xxAlemdarxx
Bunu yazacaktım ama asker olduğu için açığa alınsa bile öyle bir işe kalkışmazlar diye yazmamıştım. Olursa güzel bir çatışma çıkar oradan, umarım böyle bir düşünceleri vardır. Böyle gizli saklı görüşüp nereye kadar devam ettirecekler bilmiyorum.Artık Oğuz'un dediğin gibi ortaya çıkması lazım, mesele Leto'lar öğrenirse Halo'nun adamı olduğunu, hem meslektten attırsalar hem de işkence görse. Misal nasıl gördük ki Oğuz Halo'yu kurtardı, Halo'da Oğuz'u kurtarsın mesela.
ama tutuklanmaması için veya biri tutuklanırsa hapiste güvenlik sağlaması için içerde birinin olması lazım yılmaz daha sonra çözer zaten oğuz'uBu arada Oğuz çok geri planda kalıyor. Keşke Halil İbrahim ile iş birliği içinde olduğu ortaya çıksa da açığa alınsa. "Halo manyak mısın?" demekten başka bir işe yaramıyor. Adama kaç bölümdür sadece uyuşturucu baskını yaptırdılar, onda da nasıl oldu diye şaştım. @xxAlemdarxx
Show Tv'ye geçelim hacı 😂Şaka gibi. Fragmanını geldiği saate bak.