NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Yeni bölüme 25 dk kala, spoiler veriyorum. Düğünde vurulan Zeynep Leto :A:A:A

Bölüm finali neydi öyle. 😱 Her ne kadar Halil İbrahim ve Fikret'in hareket etmek yerine boş boş izlemeleri sinir etse de yılın son bölümüne yakışan bir son olmuş. İki hafta bekle dur şimdi. :( Büyük ihtimalle Zeynep, Asiye veya Leyla üçlüsünden birine bir şey olur.

Bu arada Yılmaz'ın babasını beklerken ondan önce Nergis'in kızı Damla gelecek. :A

Bölüm ikinci fragmanın sonuyla biterse Bahadır beye iki çift lafım var :A

Laflarınla döv batuhan bu nasıl son yaa
------

Bölüm finali neydi öyle. 😱 Her ne kadar Halil İbrahim ve Fikret'in hareket etmek yerine boş boş izlemeleri sinir etse de yılın son bölümüne yakışan bir son olmuş. İki hafta bekle dur şimdi. :( Büyük ihtimalle Zeynep, Asiye veya Leyla üçlüsünden birine bir şey olur.

Bu arada Yılmaz'ın babasını beklerken ondan önce Nergis'in kızı Damla gelecek. :A

Leyla ile neydi adamın adı o masanın altına girdiler galiba
------

Damlayı oynayacak oyuncu belli mi emre

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Laflarınla döv batuhan bu nasıl son yaa
------

Leyla ile neydi adamın adı o masanın altına girdiler galiba
------

Damlayı oynayacak oyuncu belli mi emre
Leyla'ya neyse de Yavuz'a bir şey olmasın. Sempatik gelmeye başladı kendisi. :bhr:

Zannetmiyorum ama duyarız bu sıralar.

Bu arada 14 bölüm sonunda ilk kez bölüm sonu jeneriğini okudum, ve dikkatime giden bir şey oldum. Bir kısımda "Işık Şirketi : ZS Film" vardı. Bu yapımı EDHO'da görüyoduk yanlış hatırlamıyorsam.

ZS Film, Raci Şaşmaz'ın kardeşi Zübeyr Şaşmaz'ın şirketiydi sanırım.

Arka planda Medyapım-Fatih Aksoy tek değil bence ya dizinin içinde Raci Şaşmaz'da var ya da Bahadır Özdener ortak yapımcı :)

@batuhankaralar @eemre

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bende Oğuz ile shipliyorum ama bu saatten sonra zor gibi. Osman mevzusu da var. :(

Off evet ya
Bu arada 14 bölüm sonunda ilk kez bölüm sonu jeneriğini okudum, ve dikkatime giden bir şey oldum. Bir kısımda "Işık Şirketi : ZS Film" vardı. Bu yapımı EDHO'da görüyoduk yanlış hatırlamıyorsam.

Arka planda Medyapım-Fatih Aksoy tek değil bence ya dizinin içinde Raci Şaşmaz'da var ya da Bahadır Özdener ortak yapımcı :)

@batuhankaralar @eemre
Zübeyr Şaşmazın şirketimi vardı

@batuhankaralar @eemre
Bölüm sonu jeneriğini bende okumadım ama dinledim, "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" çalınca değiştirmedim. :A Yazdığına gelecek olursak bende Bahadır Özdener'in tek başına olduğunu düşünmüyorum ama Raci Şaşmaz isminin verilmesini istemiyordur.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş

Forum İstatistikleri

Konular
176,556
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy