Oğlum bu ne vurulmayan kalmamış Temel ölmesin yaaa
Çıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.Oğlum bu ne vurulmayan kalmamış Temel ölmesin yaaa
Çıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.
Tamer her ne kadar pislik olsa da Bora. Günahlarından atandıktan sonra Edanur & Tamer olabilir.İnanmıyorumm sen onları mı shipliyorsun
Tamer her ne kadar pislik olsa da Bora. Günahlarından atandıktan sonra Edanur & Tamer olabilir.
Hadi be ordan kazulet karı hoştt
yelek var birşey olmadı olan zeynep'e oldu vurulmadan vuruldu tercih yapacak mecburÇıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.
Aaa ne bu be Fıratın Yazgısı olmuş.aaa ben de fırsattan istifade birkaç kişiyi böyle vurabilirim
Yavuz'u aradan çıkaralım birde. Haydi eliniz değmişken halledersiniz. Tamer ile Eda aslında ateşli bir çift olabilir gibi geliyor banada.. 😅İnanmıyorumm sen onları mı shipliyorsun
Yok yaa hayırrr🤣Yavuz'u aradan çıkaralım birde. Haydi eliniz değmişken halledersiniz. Tamer ile Eda aslında ateşli bir çift olabilir gibi geliyor banada.. 😅
Evet, evet, eveeettt.. Nesim ve Yavuz öldü gözüyle bakıyorum ben artık.Yok yaa hayırrr🤣
Gelsin gelsin. Lafı geçmeye başlamıştı zaten.Damla geliyormuş.
inşallah halil ibrahim'e sulanmaz levent ile olabilir mesela levent ile yavuz bol bol atışır eğlenceli sahneler çıkarDamla geliyormuş.
Yavuz ölmez mi diyorsun. Bana kalırsa gidici gibi. Birde bakmışın kimse ölmüyor. Ne gülerim ama biliyor musun 😂😅inşallah halil ibrahim'e sulanmaz levent ile olabilir mesela levent ile yavuz bol bol atışır eğlenceli sahneler çıkar
reşit ölür net ama diğerlerini bilemem yavuz da ölmez gibi geliyor banaYavuz ölmez mi diyorsun. Bana kalırsa gidici gibi. Birde bakmışın kimse ölmüyor. Ne gülerim ama biliyor musun 😂😅
Yavuz ölür bence. İkinci fragmanı bekliyorum.reşit ölür net ama diğerlerini bilemem yavuz da ölmez gibi geliyor bana
bende merakla bekliyorumYavuz ölür bence. İkinci fragmanı bekliyorum.