Oğlum bu ne vurulmayan kalmamış Temel ölmesin yaaa
Çıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.Oğlum bu ne vurulmayan kalmamış Temel ölmesin yaaa![]()
Çıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.![]()
Tamer her ne kadar pislik olsa da Bora.İnanmıyorumm sen onları mı shipliyorsun
Tamer her ne kadar pislik olsa da Bora.Günahlarından atandıktan sonra Edanur & Tamer olabilir.
![]()
Hadi be ordan kazulet karı hoştt
yelek var birşey olmadı olan zeynep'e oldu vurulmadan vuruldu tercih yapacak mecburÇıksın aradan, EdTam gümbür gümbür.![]()
Aaa ne bu be Fıratın Yazgısı olmuş.aaa ben de fırsattan istifade birkaç kişiyi böyle vurabilirim![]()
Yavuz'u aradan çıkaralım birde. Haydi eliniz değmişken halledersiniz.İnanmıyorumm sen onları mı shipliyorsun
Yok yaa hayırrr🤣Yavuz'u aradan çıkaralım birde. Haydi eliniz değmişken halledersiniz.Tamer ile Eda aslında ateşli bir çift olabilir gibi geliyor banada.. 😅
Evet, evet, eveeettt.. Nesim ve Yavuz öldü gözüyle bakıyorum ben artık.Yok yaa hayırrr🤣
Gelsin gelsin. Lafı geçmeye başlamıştı zaten.Damla geliyormuş.![]()
inşallah halil ibrahim'e sulanmaz levent ile olabilir mesela levent ile yavuz bol bol atışır eğlenceli sahneler çıkarDamla geliyormuş.![]()
Yavuz ölmez mi diyorsun. Bana kalırsa gidici gibi.inşallah halil ibrahim'e sulanmaz levent ile olabilir mesela levent ile yavuz bol bol atışır eğlenceli sahneler çıkar![]()
![]()
reşit ölür net ama diğerlerini bilemem yavuz da ölmez gibi geliyor banaYavuz ölmez mi diyorsun. Bana kalırsa gidici gibi.Birde bakmışın kimse ölmüyor. Ne gülerim ama biliyor musun 😂😅
Yavuz ölür bence. İkinci fragmanı bekliyorum.reşit ölür net ama diğerlerini bilemem yavuz da ölmez gibi geliyor bana
bende merakla bekliyorumYavuz ölür bence. İkinci fragmanı bekliyorum.![]()