NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bölüm sonu jeneriğini bende okumadım ama dinledim, "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" çalınca değiştirmedim. :A Yazdığına gelecek olursak bende Bahadır Özdener'in tek başına olduğunu düşünmüyorum ama Raci Şaşmaz isminin verilmesini istemiyordur.
Çok tuhaf yani ilk paylaşımda Raci'nin adını verdiler sonra sildiler :)

Geçenlerde Bahadır Özdener IG'de Raci Şaşmaz ve Melis Civelek resmi paylaştı ardından sildi.

IMG_0571.jpeg

Çok tuhaf yani ilk paylaşımda Raci'nin adını verdiler sonra sildiler :)

Geçenlerde Bahadır Özdener IG'de Raci Şaşmaz ve Melis Civelek resmi paylaştı ardından sildi.

Ekli dosyayı görüntüle 124867
Fotoğrafı görmüştüm geçen gün hatta "bu fotoğraf reyting içerir" gibi bir açıklama yazılmıştı ama silindiği detayını şimdi görüyorum. 😱 Büyük ihtimalle birlikte hareket edildiğinin anlaşılmasını (her ne kadar ikisini ayrı düşünemiyor olsak da) istemiyorlar. Başka açıklaması olamaz.

Oğuz & Leyla, Osman & Damla. Shipledim gitti. Ama Oğuz & Leyla olması için ev ahalisinin Oğuzu tam olarak öğrendiğinde olacak.

• İlginç
Reactions: ömer karataş
Bölüm finali neydi öyle. 😱 Her ne kadar Halil İbrahim ve Fikret'in hareket etmek yerine boş boş izlemeleri sinir etse de yılın son bölümüne yakışan bir son olmuş. İki hafta bekle dur şimdi. :( Büyük ihtimalle Zeynep, Asiye veya Leyla üçlüsünden birine bir şey olur.

Bu arada Yılmaz'ın babasını beklerken ondan önce Nergis'in kızı Damla gelecek. :A
Yavuz,Tamer,Nesim ölür

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Asiye tam bir marka :bhr: :oley:
:)

asiye nin sahnelerinde replikler cidden iyi yaziliyor. oyunculuk performansi dikkat cekici. replikleri ve mimikleri ile *levent rolunu oynayan oyuncuyla beraber asiye adeta dizinin rengi. asiye disinda dizi de oyunculugunu en cok begendigim isimler > kocasini oynayan 1. leto ile kendi sahnelerini bir tik uste cikaran savci rolunu oynayan oyuncu. arti olarak da
nedime ve yilmaz rollerini oynayan karakterleri de belirtmeden olmaz.

genc oyuncularin performanslari ve birbirleriyle uyumlarini da iyi buldum. halil ibrahim, zeynep ,oguz , fikret ve esleri dostlari ,kankalari.
arti parantez-levent'in oyunculugu disinda kendi sahnelerindeki enerjisi ,replikler youtube yorumlara da yansimis, bayagi ovuluyor mizah yonu ve oyunculugu.< bolumlerin uste cikan yorumlarini okurken bu nokta dikkatimi cekmisti.

bolge ve *senaryo olarak daha once benzerleri olmus bir proje olmasina ragmen, gordugum kadariyla *hudutsuz sevda nin izlenmesinde en one cikan fark ; cast'i ve buna bagli her bir karakterin yazilimi 'genel anlam da iyi kurulmus bir yapim oldugu... <> tecrubeliler ile genclerin hem birbirleri ,hem ayri ayri sahnelerinde replik yazilimlar ve uyumlari kanimca diziyi tutturan 1.etken .bence.

bu yuzden yapimi tebrik ederim. ufacik minimal bir bolge de hikaye'yi tum karakterleri , hikayede gecen sahneleri ivmeli dogru ve enerjik matematikle islemeye devam etmesi, izlenilmesin de pozitif etki ettigi bariz. bence.

Son düzenleme: