sorgulama agirlikli halil ibrahim sahneleri olursa- bi ihtimal reytingi olumsuz etkilemesi olasilik.bence.
bolumun sorgu vs sahnesi disinda kalan kesimlerde, > fikret'in one ciktigi sahneleri gormemiz olasi .< tahmin.
bu arada, olaylarin gectigi yer -bolge olarak ufak bir yer yanilmiyorsam. *kaldi ki gupe gunduz hastane onu *kacirilmasi da ayri bir yoruma acik bir sahne. < fazla kolay oldu.
diger yandan,
*< yilmaz istese - adamlarindan birine - o kacirilma sahnesinde *halil ibrahim'i hedef aldirip temelli ortadan kaldirtabilirdi. . .
< belli ki, yilmaz , halil ibrahim'in bolge de hikaye basladigindan beri yaptigi tum bu aksiyonlarinin ve de hepsinde de basarili olmasinin temeline inmek icin -konusturma/sorgulama yolunu tercih etmis....
son olarak,
*yilmaz'i oynayan oyuncuyu oldukca yetenekli bulurum genelde....
daha once dedigim gibi ; yerli vincent cassel dir gozumde.
yeni bolum veya sonraki bolumde halil ibrahim kurtulursa yilmaz'a dokunmamasi oldukca yoruma acik olur.
olur da yilmaz dizi den ayrilirsa, ayni skala da karakteristik bir villain gelmeli. diger turlu, yilmaz'i ben olsam olabildigince hikaye de tutardim. . . iyi oyunculugu disinda ,role cok fazla yakisan karakteristik mimikleri ve yuz hatti ile dizi de kendi sahnelerini ayri bir gozle izlettiren bir aktor.
ps;
ilk fragman tadimlik olmus....
2.fragmani bekliyorum.
iyi seyirler.