3x13
Güzel bir final oldu.4.sezonun çok daha hareketli geçeceğini düşünüyorum.
8.5/10
Bu sezon beğenmediğim bir şey de yan karakterlerin ilgi çekici olmaması üstüne de sıkıcı olması.-Doug hariç- Remy ve Jackie ilişkisi, gazeteci kadın ve yazar ilişkisi saçma sapan işlerdi.Önceki sezondaki entrikalar yerine böyle ilişkilere bıraktı.Peter Russo,Zoe Barnes ve Raymond Tusk gibi karakterleri mumla arıyoruz.
SEZONA PUANIM: 7.5/10
Güzel bir final oldu.4.sezonun çok daha hareketli geçeceğini düşünüyorum.
Claire yeni bir Skyler White olma yolunda ilerliyor. Bu sezon Frank'in yaptığı tüm yanlışların nedeniydi. Diğer bir nedende Frank'in makyavelist tutumundan ödün vermesi oldu. Claire bence Frank'e geri dönecektir. Frank reyiz sonda iyi ayar verdi ama ters tepti. Claire'in Frank'i kıskandığını düşünüyorum.Doug'un Rachel'ı öldürdüğü sahnede de üzüldüm önce bırakıp sonra öldürmesi olmadı.
8.5/10
Bu sezon beğenmediğim bir şey de yan karakterlerin ilgi çekici olmaması üstüne de sıkıcı olması.-Doug hariç- Remy ve Jackie ilişkisi, gazeteci kadın ve yazar ilişkisi saçma sapan işlerdi.Önceki sezondaki entrikalar yerine böyle ilişkilere bıraktı.Peter Russo,Zoe Barnes ve Raymond Tusk gibi karakterleri mumla arıyoruz.
SEZONA PUANIM: 7.5/10