zaten ilk sezonu 6 bölüm ilk bölüme bakarsan bir ara bırakacağını sanmıyorumValla unutmuşum dostum, yoksa seni kırarmıyım.
zaten ilk sezonu 6 bölüm ilk bölüme bakarsan bir ara bırakacağını sanmıyorumValla unutmuşum dostum, yoksa seni kırarmıyım.
Tamam söz sana GoT son 2 bölüm kaldı o bitsin, ondan sonra Homeland ve senin dediğin diziyi izleriz. İsmi neydi?zaten ilk sezonu 6 bölüm ilk bölüme bakarsan bir ara bırakacağını sanmıyorum
tamamdırTamam söz sana GoT son 2 bölüm kaldı o bitsin, ondan sonra Homeland ve senin dediğin diziyi izleriz. İsmi neydi?
Tmm şimdi hatırladım 1-2 güne başlarım.tamamdır
ismi rectify
yorumlara hiçmi bakmadın ??
benim avatarımda ki kadınBetty Draper'li sahnelerin devamı vardır diye düşünüyorum, yokmu?
Ben bu dizinin ilk sezonunu indirdim , şimdi mi başlasam yoksa kışın mı başlasam ))1x5
Olaylar olaylar, Süper bölümdü ilerki bölümleri iple çekiyorum.
Brody ya da Saul ikisinden birinin El Kaide'ye çalıştığını düşünmeye başladım.
Hükümet içindeki köstebek Saul olabilir mi acaba? Hamid'in bıçak ile el bileğini kesmesi, Faisel'in evi olayı.
Şimdilik- Saul gibi gözüküyor.
9/10
Şimdi başla işte ne kışı, kışa 4. sezonu izleriz beraber.Ben bu dizinin ilk sezonunu indirdim , şimdi mi başlasam yoksa kışın mı başlasam ))
Tamam o zaman ))Şimdi başla işte ne kışı, kışa 4. sezonu izleriz beraber.
Başla işte ne naz yapıyorsun, birlikte izler yorumlaşırız. Yalnız ben günde 2 bölüm halinde gidiyorum haberin olsun.Ben bu dizinin ilk sezonunu indirdim , şimdi mi başlasam yoksa kışın mı başlasam ))
Tmm ben başlayım o zaman ama sen çok hızlı gidiyorsunBaşla işte ne naz yapıyorsun, birlikte izler yorumlaşırız. Yalnız ben günde 2 bölüm halinde gidiyorum haberin olsun.