Showtime Homeland - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x2

Tam aradığım diziyi gökte ararken yerde buldum, bir gerilim sever olarak dizi çok hoşuma gitti.:)

Özellikle " 24 " hasreti çekenlere iyi gelebilir.:)

Vay be adamımızın namaz kılması çok etkileyeciydi gerçekten enteresan bir sahne olmuş.:)

Bir amerikalı için adama terörist gözüyle bakılıyor ama aslında bir kahraman olabilir.:)

Yalnız amerikan dizilerinde klişe haline gelen islam-terörizm konusunu daha fazla abartmasalar daha iyi olur gibime geliyor.Din savaşı yerine politik görüşlerin çarpıştığı bir savaş durumuna getirmek diziye daha fazla heyecan katacaktır.:)

Bu arada cıa ajanı carrie kadar hastalıklı bir karakter sinema ve dizi tarihinde ender bulunur.:)

8,5/10

1x3

Dizi ilerledikçe sarmaya başladı, tabii safi aksiyon sahneleri ve yüksek tempo bekleyenlere hitap etmeyecektir baştan da belirtmek gerekir.:)

Saul köstebek olabilir mi acaba?(b)

Carrie sana hayatı pahasına bilgi aktaran bilgi kaynağının başına bir şey gelmesine nasıl seyirci kalırsın?:(

Brody neden abu nazir'e sevgi duydu onu yeterince işlemediler. bir çeşit stockholm sendromumu yaşadı nedir anlamadım.(b) Neyse herşey ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacaktır.:)

Çok sürükleyici dizi bölüm bitince hemen devamını istiyorsun.:)

8,5/10

1x4

Yine güzel bir bölümdü, hiç sıkılmadan izlenebilecek süper bir dizi her bölümü heyecan dolu.:)

Süper bir bölümdü. Senaristleri çok akıllı bu senaryo nereye çeksen gider, Brody suçlu olabilir, suçsuz olabilir. Carrie ile aşk yaşayabilir onun kıvılcımlarını gördük dizinin finalinde.:)

Carrie haklı olabilr haksız olabilir, Asıl suçlular başkası olabilir yani olabilir. Senaryoyu çok güzel yönlendiriyorlar her an herşey değişebilir.:)

Bu diziyi izlerken Carrie'den daha paranoyak hale geliyorum sanırım öyle mi yoksa böyle mi bi ton soru silsilesi.:)

8,5/10

1x1

Konusu çok da ilgimi çekecek bir konu olmamasına rağmen diziyi beğendim. Sürükleyici bir havası var, merak uyandırdı bende. İleri ki bölümlerde nolacak merak ediyorum şu an ve galiba bir bölüm daha izliyeceğim. :D

8/10

1x5

Olaylar olaylar, Süper bölümdü ilerki bölümleri iple çekiyorum.:)

Brody ya da Saul ikisinden birinin El Kaide'ye çalıştığını düşünmeye başladım.:)

Hükümet içindeki köstebek Saul olabilir mi acaba? Hamid'in bıçak ile el bileğini kesmesi, Faisel'in evi olayı.:X

Şimdilik- Saul gibi gözüküyor.:)

9/10

1x5

Olaylar olaylar, Süper bölümdü ilerki bölümleri iple çekiyorum.:)

Brody ya da Saul ikisinden birinin El Kaide'ye çalıştığını düşünmeye başladım.:)

Hükümet içindeki köstebek Saul olabilir mi acaba? Hamid'in bıçak ile el bileğini kesmesi, Faisel'in evi olayı.:X

Şimdilik- Saul gibi gözüküyor.:)

9/10
Ben bu dizinin ilk sezonunu indirdim , şimdi mi başlasam yoksa kışın mı başlasam :)))

1x6

Üst düzey bölümler izlemeye devam ediyoruz, yine çok iyi bir bölümdü. :)

Son iki bölüm baya süprizlerle doluydu. Aksiyon ve gerilim gittikçe artıyor dizide, Carrie ve Brody arasında bir şeyler olur mu diye beklerken, bu bölümde mercimeği fırına verdiler.:)

Tahmin ettiğim gibi Saul'de bi bit yeniği olduğu ortaya çıktı, yalan makinasına ilk bağlandığında olayı velveleye verdi ama yemezler.:)

Brody bu bölüm için aklanmış gibi duruyor ama ileriki bölümlerde gerçek yüzünü görürüz.:)

9/10

1x7

Her bölüm dahada heycanlı oluyor. gelecek bölümü daha merak ettiriyor.:)

Claire Danes resmen oyunculuk dersin verdi dakikalarca tek başına tek plan sahnelerinde, kimin dönek olduğunu düşüneceğimizi şaşırdık. carrie yüzünden ben de iyice takıntılı oldum Brody'e. sonunda o bile özür diledi ben hala inanamıyorum temiz olduğuna.:)

Brody herşeyi olduğu gibi anlattı Carrie'ye, bundan sonra dizide anlatılacak bir şey kalmadı diye düşündüğüm anda, saf değiştiren askerin kimliği tespit edildi.:)

9/10